שלום לכולם

shanyz

New member
שלום לכולם

ראיתי לפני כמה זמן את הסרט טומבר ריידר 2.. וממש אהבתי
מאז התחלתי לאהוב את אנג'לינה
ורציתי לשאול אותכם כמה שאלות.. בת כמה היא...? למה היא אימצה ילד ולא הולידה..? יש לה בעיות או שפשוט התחשק לה לאמץ ולא ללדת? מה הגובה שלה? והשאלה הזו אולי תשמע טיפשית- אבל מישהו יודע איזה מידה היא?
ושאלה אחרונה זה אם אני יכולה למצוא בק*זה מאחורי הקלעים של הסרט? תודה רבה למי שיענה לי

Im The Sun

New member
קודם כל ברוך הבא!

אני דיי חדש בפורום בעצמי ככה שעל כל השאלות לא אוכל לענות לך... אנג'לינה בת 28. היא אימצה ילד קמבודי (ומתכננת לאמץ ילדה רוסית) בגלל שהיא מעורבת בתוכנית שנקראת "שגרירים של רצון טוב" ובמשך אחד מהמסעות שלה היא ביקרה בבית יתומים וראתה שם את התינוק (מדוקס שמו) והחליטה לאמץ אותו... אין לי מושג מה הגובה שלה והמידה.. אין לי שמץ! מאחורי הקלעים יש באתר אובסס

shanyz

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif

אני אשמח אם עוד מישהו יוכל לענות לי על השאלות...

לונה..

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לגבי המידות והגובה, אני ממליצה באופן אישי להזעיק את אבנר! הוא המומחה לאברי גוף וכו'.... מאיפה אני יודעת את זה? תבקשו ממנו תרשימים, האיש מצייר מעולה. אה, וגם פעם הוא הראה לי איזו טבלה או משהו... חח טוב, נדפקתי קיצר, נראה לי שהגובה שלה זה 170, סנטימטר פחות, סנטימטר יותר, אבל זה מה שזה... בערך..

Ma E

New member
הגובה שלה אני חושבת 1.75

ככה.. ואני לא בטוחה שזה ילדה רוסיה.. אולי ילד... (שתאמץ אותי אני חצי רוסיה וחצי פולניה זה רצון טוב לשני עמים..) חחחחחחחחח מידת חזיה... נראה לי היא C אבל אף אחד לא יודע.. חחחחחחחחחחחחח כפרה עליה נשמה עיניים שרירים ורידים סקסים שלי... עוד משהו
ברוכה הבאה אני מאי
קקקקקקבלי תמונה ממני בהגרלה בלעבלעבלעבלע

shanyz

New member
../images/Emo13.gif

לא התכוונתי מידה חזיה
התכוונתי מידת מכנסיים
תודה רבה

לונה..

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחח יו מאי, איזה חרמנית את יא אללה! חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי פה!
חחחח אוי איזה אשה מצחיקה את! איי לייק יו מאי, לייק יו אה לוט!

Ma E

New member
חחחחחח אי לייק יו 2../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא אמרה.

ואיזה מידה היא אתם יודעים.. מאיפה אני צריכה לדעתתתתתתת!?!!? ממתי מכנסים זאת מילה שלא אומריםםםםםםם!!?!?!?!!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Ma E

New member
נכון../images/Emo70.gif זינה רוללללזז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

shanyz

New member
חחחחחחחחחחח

כככן!! זינה שולטת!!
מממ... אבל לונה, מאיפה את מכירה אותי..? את לא היית בפורום זינה.. או שכן?

לונה..

New member
חחח

הממ... לא, לא הייתי בפורום זינה אבל פעם יצא לי לקרוא שם כמה הודעות... האסימון בכלל נפל לי בגלל החתימה

shanyz

New member
אאאהההה../images/Emo9.gif

חחח, נחמד
את אוהבת זינה? היא כל כך דומה לאנג'לינה!! הן בין הנשים הכי יפות לדעתי בעולם לדעתי!!

לונה..

New member
דומה לה?

לפי דעתי לא... אבל היא יפה לאללה, על זה אין ויכוח
בעקרון, אני מאלה שהיו רצות בכתה ה'-ו' הביתה מהר מהר כדי להספיק לראות.. אבל בכתה ח' זה עבר לי

shanyz

New member
חחחחח

אני התחלתי לראת רק בכיתה י בערך.. עכישו שזה נגמר קצת יצאתי מזה... כאילו אני עדיין אוהבת
אבל לא בטירוף כמו פעם

dilan angel

New member
ברוכה הבאה!!!

אמממ אני רואה שנתנו לך כאן את כל הפרטים שביקשת אז אין לי ממש מה להוסיף.. ובקשר לחזייה, לפי החישובים שלי >מסתכלת על תמונה< היא מידה סי 75....פפפפפשששש שווה!גוווווווווווווווו אנג'י! קבלי תמונייייייית------->

dilan angel

New member
סי 75 זה שטחה?!

לא נראה לי...הלוואי על כל אישה!!!!! די היא לא כי די זה ממש גדול... שימי לב---->

למעלה