שלום לכולם...

feelin^lost

New member
שלום לכולם...

מה שלומכן-כם היום? אני מחר יוצאת לשלושה ימים טיול בצפון עם המשפוחה... חוזרת ביום חמישי... חוץ מזה... החלטתי שוב (בפעם המי יודע כמה) שנמאס לי ממש מהמחלה הזאת ושאני יוצאת נגדה בגדול הפעם... אז לבינתיים אני משתפרת...עולה קצת... שיהיה לכולכם המשך חג מצויין!! אוהבת מאוד מאוד גיתית

מייק 48

New member
איך שאת יכולה להיות גאה בעצמך !!!

גיתית חומד, החלטה אמיצה של נערה חכמה לאללה !!! את יכולה להיות גאה בעצמך מאד מאד... אנחנו גאים בך, חמודה, כל הכבוד !!! את משתפרת ועולה קצת - יופי, מצויין... צאי לך לטיול המשפחתי בכייף... תהני מהטבע ומהעולם וחייכי... שימרו על עצמכם וחיזרו בשלום... אנחנו איתך וממתינים לשובך... אוהבים אותך מאד מאד מתוקה... שלך תמיד באהבה מייק

felomena

New member
גיתיתוש שלי...

כפי שכבר הבנת...גם אני החלטתי זאת, עכשיו נשאר לנו להלחם ביחד...כל אחת לחוד אך ביחד..למען עצמנו..להתגבר על זה אחת ולתמיד.... אני באמת מקווה שהכל יהיה טוב יותר...ואני מקווה שנצליח... אני אוהבת אותך בהצלחה לנו:) יעל

תרנגולת

New member
אוף איתכן..!

כל כך גאה בכן.. גיתיתוש- את :) את משו את.. אני מאמינה שאת מסוגלת.. את בן אדם מדהים ואת יכולה לנצח את ההפרעה הזאת. כל כך שמחה על ההחלטה שלך. לילה טוב }{ חלומות מתוקים.

karen_karen

New member
גיתית

טוב נו אני רואה כולן כאן משפיעות על כולן לטובה וזה ממש מצויין. אז תמשיכי גם את והילחמי במחלה הנוראית הזו ואני בטוחה שעם כוח רצון יהיה בסדר ואת תצליחי לגבור עליה. הכול עניין של רצון!!! בהצלחה ממני אוהבת קארן

תהני ואנחנו מאחורייך בכל החלטה.

גיתיתי, אני כל כך גאה בך, לאט לאט הרעיון יחדור להכרה ובסוף זה יצליח, מה שחשוב זה שאת רוצה להלחם.. בי חמודה, תהני.. אוהבת

למעלה