שלום לכולם!

talkk

New member
שלום לכולם!

אני חדשה, ואני שרופה, חולה, מתה על המירוץ למיליון! את הראשון ראיתי רק מהפרק שנשארו 6 זוגות את השני ראיתי הכל והוא היה הכי טוב, כל כך אהבתי את בלייק ופייג', והייתי בשוק טוטאלי שכריס ואלכס זכו, אני לא יכלתי להסתכל, ביקשתי מאחותי שתגיד לי מי זכה, ואני ממש בכיתי... את השלישי לא כל כך אהבתי, אבל הייתי ממש גאה בטרי ואיאן, כי כולם היו בטוחים שהם נופלים על הסיבוב השני והם החזיקו מעמד.. חוץ מזה, הייתי בקרואטיה השבוע, והפסדתי הכל (כולל פרק הזכייה) ואז גיליתי את הפורום, וגיליתי מי זכה! האמת, אני לא אהבתי את פלו וזאק... אני רוצה לדעת מתי הייתה כל עונה.. כי חשבתי על זה, אם ג'יל החמודה רצתה להשתתף במירוץ ה-1 עם אח שלה שנהרג ב-11 בספטמבר, היא לא יכלה כי המירוץ היה בסוף 2001 (אחרת היא הייתה יכולה) אז אני מניחה שהמירוץ השני היה אולי בסוף 2001 או תחילת 2002 והשלישי בסוף 2002 או בתחילת 2003, אז איך יש כבר רביעי וחמישי? טוב, זה הכל, העונה ה-2 הייתה הכי טובה לטעמי, אבל, זו רק דעתי! מקווה שתקבלו אותי לפורום, טל

LOVEtheMcMAHONS

New member
כמה תשובות

אני לא יודע תאריכים של עונות 1-3, אבל המירוץ 4 צולם באיזור חודש פברואר 2003, ועלה לשידור בארה"ב במאי 2003. השמועות אומרות שהמירוץ 5 מצולם בימים אלה. ככה שיש חצי שנה בערך בין מירוץ למירוץ. תעשי את החשבון.

Boran

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif |בלונים| ו...

ברוכה הבאה גם לך, עדי

למעלה