שלום לכולם!

שלום לכולם!

שלום אני חדש כאן בפורום ועקבתי קצת אחרי השיחות והדיונים האחרונים וברצוני לקחת חלק בדיונים אלו... בברכת חג שמח.. דוגן.

כאילו שזה לא היה צפוי שאגיב...

אהלן. א. אהבתי את הכינוי ב. אהבתי עוד יותר את כתובת האימייל שלך (david gilmour is my god, ולאוניד הוא היחיד שמתקרב אליו...) וזהו, תהנה מהפורום, או משהו יום חביב think floyd מיכל

אהבת את הכינוי ?

ישנם שירים שלא צריכים לבוא בתור כינוי ... אולי אני אקרא לעצמי Pigs On The Wing ? בגלל שזה שיר טוב זה יהיה כינוי טוב ? לא ! או לה לה בה דה דה

Black Star

New member
הרהור שעלה לי בראש הרגע...

המון מהכינויים שלנו בפורום הזה מושפעים ממוזיקה. רובם, אפילו, נכון? Pinky and the Floyd Eclipsed by the Moon Black Star Major Tom Kirk Hammet (אני חושבת..) יש עוד? :)

erlich

New member
יש

אני!!!!!!! איך זה שאתם לא מכירםי את הטראנס המ-ע-ו-ל-ה (LOL הרגע אמרתי אוקסימורון) של צ`רלי וחצי? משהו עם ארליך? מכור למשפטים מהסרט הזה, ארז.

PsiChO

New member
אל תשכחו אותי...

כן כן הפסיכי אמנם הוא פסיכי גם במציאות, אבל ההשראה לניק הגיעה ממקור אחד לחלוטין. כאשר החליט הפסיכי שהגיע הזמן לשנות את הניק (מ area-51) למשהו קצת יותר יפה, הוא שמע רדיו ובאותו רגע בדיוק עלה השיר: Talking heads - psicho killer וגלעד החליט שאלוהים מסמן לו בזה שהוא פסיכי וככה הוא צריך להיקרא!!! ומכאן מקור השם של הפסיכי... אלו היו שלושים שניות מיותרות בהחלט... פסיכי*קילר

סיבה אחרת שלא כדאי שתקרא לעצמך כך:

עלולים לבלבל אותך איתי. זה היה הכינוי שלי ב-IRC עד לא מזמן - PigOnWing - יש למישהו בעיה עם זה? התנגדות? השגות? טענות? מענות? נא לכתוב ולשלוח לתיבת התלונות בכניסה, תודה. -- And I believe at heart - everyone`s a killer

נעל

New member
ברוך הבא, תהנה, ותבדוק

את הודעת מנהל הפורום (חשוב) נעל ;-)

Levinzone

New member
welcome

אחלה ניק.. אחלה שיר:) אתה תתקבל פה בברכה כל עוד לא תעשה סמיילים לכיוון הלא נכון..... קוראים לך דוגן? -יעל-

kirk hammet

New member
קודם כל !

אני מאוד מאוכזב ממכם אנשים ! הבנאדם אמר לכם חג שמח ואתם לא אומרים לו חג שמח בחזרה !? בושו לכם ! אז קודם כל חג שמח ! ושנית ברוך הבא ! ושלישית אתה מוזמן כמובן להצטרף לכל אותם ``דיונים`` רבי מעלה ! ורביעית בזכות השם אולי אני ישנה את הניק שלי לשם brimful of asha ??? שהוא שיר שחרש את MTV לפניי שלוש ארבע שנים , ונתקע לי חזק חזק בראש עכשיו ......

למעלה