שלום לכולם

The God Within

New member
שלום לכולם

אני חדש פה כלומר לא כל כך חדש בקריאה (אני קורא פה כבר כמה חודשים) אבל חדש בכתיבה (למרות שאני לא אכתוב כל כך הרבה, אין לי גישה רציפה כל כך לאינטרנט..) בכל מקרה אני חבר טוב של תומר מהאוניברסיטה כך שהוא מכיר אותי ויודע מי אני (ונועה אם את זוכרת אני איש יקר מהאתר של חגית...) אני כבר מכיר את פק"ל ההצטרפות שם: אממ אתם מוזמנים לקרוא לי האל שבפנים או כל שם שנראה לכם לנכון (את שמי אני מעדיף לשמור לעצמי) ישוב: תסתפקו באיזור המרכז גיל : 20 דיסק אהוב : האנשים החדשים שיר אהוב : איש יקר (אני שומר על החשאיות הזו מכיוון שאני הומו בארון - כלומר יש אנשים שיודעים עליי , למשל תומר, אבל רוב האנשים לא יודעים והורי - הם כבר סיפור אחר....) מקווה להשתלב פה בפורום

יההה

אני זוכרת אותך! אתה איש חכם! מה שלומך? הגעת למקום הנכון מותק! אני מקווה שתשתלב מהר בין כל האנשים פה,יש פה אנשים טובים. והנה עוד אחד לחבורת הזקנים..

ברוך הבא....

אני חברה טובה של תומר (נכון תומר?) והוא מוסר את אישורו אז אוטומטית נכנסת לחבר'ה שלי.... ברוך הבא ושתהנה פה הרבה בברכה, זאת שאחראית לדרדור של תומר (ועוד כמה..) :)

Ez sLeeP

New member
כל חבר של תומר הרי הוא מבורך! :)

ברוך הבא... אני נדבוש, חרטטן הפורום, בן 16, 8 חודשים ו-3 שבועות. :) WELCOME

Mייקל

New member
היי...

ברוך המצטרף :) אני מייקל ואיזה כיף שהצטרף עוד בחור בן 20... אני בן 21 מאיזור ת"א ואתה בטח מכיר אותי אם קראת פה! תהנה

מיטקין

New member
היי... ברוך הבא.....

מקווה שתהנה פה!!!!! אני טים/ סנופקין (מה שתבחר) וזהו!!!!!

למעלה