שלום לכולם!

slnoam

New member
שלום לכולם!

מצורף קטע קצר בכתב ידי, בצירוף חתימה. שמי נועם, בן 23 מאזור הצפון. השכלה תיכונית ריאלית, והחל מאוקטובר הקרוב סטודנט להנדסת חשמל בטכניון. אודה לכם מאוד אם תסתכלו ותגידו לי מה אפשר ואי אפשר להגיד על הכתב שלי
תודה רבה רבה מראש לכל מי שעונה!

shon86

New member
אכן כך זה מה שיש

אתה מתיחס לעולם דרך רעיונות מביחנה ריגשית מאוד סודי וסגור אבל הרגשות מוצאים דרכים לעוקצנות מילולית התפרצות ומעט דחפים גופניים ומיניים מעט חריגים למזלך השאיפות המחשבתיות שלך מנתבות אותך ללימודים אתה ביקורתי אתה מדייק בחתירה להשיג מטות אתה קצר רוח אם זאת כושר אילתור חשיבתי תפיסה מהירה מאוד מעט מתנשא ביחס לענינים של מחשבה ללמוד לפתח רגישות לאחר לזולת אתה אול גדלת בבית של הורים שדוחפים את ילד למצוא זוגיות זו משימה ראשונה דרכה תלמד על רגשות לא לברוח

shon86

New member
לאחר בחינה נוספת יש הערות

דחפים שציינתי לא מגיעים לכלל מימוש מודע בכל זאת אתה מרוכז בעצמך וחחוה את חייך דרך שאיפותך מעט קצר רוח יש בל יסוד מסויים של הנהגה רוצה להיות מנהיג רעיוני וגם מוביל נלווה של קבוצה וועד סוטנדנטים? אם בכלל הכתב לא בשל לגמרי יש תורך להביא את כישוריך ולתת ביטויי ליסוד הרגשי זזה יקרה בקשר זוגי

slnoam

New member
קולע ../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

הרבה הרבה דברים נכונים. יש לי כושר הנהגה שקצת בא לידי ביטוי בצבא אבל מעולם לא מומש במלואו. מרוכז בעצמי, חי את השאיפות שלי, קצר רוח: הכל נכון. לגבי ביטוי רגשי, אני תמיד חשבתי שאחת מהבעיות שלי היא שאני רגשני מדי, ולא שזה משהו שחסר. כאן דווקא זה קצת לא מסתדר לי, כי אני חושב שכדי להחזיק קשר זוגי תקין לאורך זמן (לשם שינוי) אני אצטרך דווקא ללמוד פחות להיות מובל על ידי הרגשות שלי; ולהיות פחות פגיע באופן כללי... בכל אופן נתת לי משהו לחשוב עליו. תודה רבה לך! אם יש למישהו משהו להוסיף או בכלל משהו אחר לגמרי להגיד...

slnoam

New member
רק תגובה נוספת למה שכתבתי למטה

גם כאן אתה צודק בהרבה מאוד דברים. בעצם כאן אתה צודק בהכל בלי סייגים. כל משפט מתאר אותי בצורה מסויימת. תודה רבה!

למעלה