שלום לכולם

שלום לכולם

אני בטוח שלא תזכרו אותי,אבל אני כתבתי כאן לפני מספר חודשים ,על המצב הנפשי הרעוע שלי ,ועל כמה רע לי בחיים וכו' וכו'... אני אשמח להזכיר לכם ממש ממש בקצרה על מה כתבתי אז ,ורק אח"כ אני אוכל לספר לכם מה נהיה איתי. אז זה מה שכתבתי לפני מספר חודשים:(אני ממש ממש קיצרתי. אני מיואש באופן שאתם לא מתארים לעצמכם. אני בן 29 ,יש לי עבודה שאני פחות או יותר אוהב (אבל בימינו עובדים בשביל כל אגורה.לא מתפנקים),סביבת העבודה שלי היא די מוגבלת. אני כבר מזמן לא גר עם ההורים (כבר שנה שלישית),אני נראה ממוצע לחלוטין..לא מכוער זה בטוח,אני ניחן להגדרה של "חמודי מאוד מאוד מאוד",ויש כאלה שאומרים שאם הייתי גבוה מספיק..הייתי בטוח דוגמן. הבעיה היא שאני נראה הרבה הרבה יותר צעיר מכפי גילי. ואין לכם מושג כמה זה גורם לי לתיסכולים.ומוריד לי את הביטחון. אני כבר שנה שלמה בקושי יוצא למקומות בילוי כי תמיד חושבים שאני איזה נער בן 18-20. זה מייאש אותי ומתסכל אותי. כמה זה משפיל שרק אני מכל הבאים למסיבה אמור להוציא תעודת זהות ולהראות שאני כמעט מתקרב לגיל 30!!!!!!!!!! אני מכיר עוד הרבה אנשים נמוכים כמוני (1.67),אבל לפחות הפנים שלהם מסגירות אותם.אז אני לא הייתי אומר שהבעיה היא רק בגובה שלי.שאגב,גורם לי גם לשנוא את עצמי. לצערי,אני לא מקריח עדיין,השיער שלי רק צומח וצומח כל הזמן כמו איזה ילד בן 16 ..אני שומר על הגוף שלי מאוד,ובנוסף לכל זה יש לי בייביפייס. אני מיואש ומתוסכל מהעובדה הזו. יש הבדל בין להיראות צעיר בן 24 לבין להיראות עדיין כמו נער בן 18 ..שאתה כבר נושק ל 30. עם בחורות זה הדבר שהכי מתסכל אותי. בחורות במועדונים לא מייחסות אליי כל חשיבות. גם כשאני בא ומתחיל איתן (עם המבוגרות שביניהן) הן מודות שאני חתיך מאוד מאוד,אבל הן בחיים לא היו חושבות שאני עוד מעט בן 30.ופה זה נגמר. ועם בנות 18..שבשקט מבחינת המראה יכולתי להתאים להן,הרבה אומרות שאני עושה להן את זה,אבל ...ראבק..אתה בן 30 עוד מעט...איך אני יכולה לצאת עם מישהו בן 30?? אני נמצא במבוי סתום. החיים שלי בלי זוגיות מה שמוריד לי עוד יותר את הביטחון.ומכניס אותי לדיכאונות,שאגב אף אחד לא יודע עליהם.אני נראה הבנאדם הכי מאושר בעולם,הכי צוחק בעולם,הכי עם עודף ביטחון.אוףף..כמה ביטחון יש לי,כלפי חוץ. לא היתה לי מעולם חברה כי אתם בטח יכולים להבין שבגיל 17 מתי שכולם מתחילים לצאת וכו'..אני הייתי נראה כמו בן 13. ושהייתי חייל הייתי נראה כמו בן 15 וזה לא בדיוק הפנטזיה האולטימטיבית של חיילת בצה"ל. בוא נאמר (וסליחה על הצניעות) שבמסיבות של תיכוניסטים היה לי היום הרבה הרבה הרבה יותר קל מאשר לפני 11 שנה),אבל אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור. והיום בגיל 29 אני לא יכול לצאת למקומות בהם ישנם חיילים,כי חברים שלי מעדיפים תמיד לצאת למקומות בהם הכניסה היא 25+ וברור לי שבמקומות כאלה אני נטע זר.ממש כך.אני לא מראה את זה,אני מנסה להשתלב כמה שיותר,אבל זה פשוט לא זה.אני נראה לא שייך!אני כ"כ לא בן 29,אלוהים. אני בוגר,יש לי עבודה,מבחינת רגשית אין לי בעיה להרגיש בן 29,אני לא ילדותי או משהו כזה--אבל המראה שלי דופק הכל.:( ותחשבו על השילוב הקטלני שלי--גם 1.67 וגם נראה כמו בן 18. אז זהו--זה מה שכתבתי לפני מספר חודשים: ובשירשור הבא תקלטו לאיזה מצב הגעתי היום

תקלטו לאיזה מצב הגעתי

אז אוקיי. כתבתי מה שכתבתי לפני מספר חודשים. הייתי מדוכא לחלוטין והוצאתי את זה. קיבלתי מאות...באמת מאות של מסרים אישיים באימייל שלי,ועל כך אני חייב לכם המון תודה. עשיתי עם עצמי הרבה חושבים ואמרתי לעצמי שאני לא דופק חשבון ואני עושה הכל בשביל האושר שלי. התחלתי לצאת למסיבות.לבד.ממש לבד.כי כבר לא יכולתי יותר.אמרתי שזה על החיים ועל המוות.אז למסיבות רגילות כמו שהייתי יוצא אליהן, עם חברים אני יודע שלא יצא לי כלום מזה.כבר הסברתי לכם לגביי המראה שלי המבאס...:( אז החלטתי לצאת למסיבות אבל... אבל אלה היו מסיבות של צעירים.(ולהזכירכם אני בן 29!!!!!! והייתי יוצא למסיבות של גילאי 18 עד 25 משהו כזה. כמובן שהנוכחות שלי במקום לא העלתה שום חשש!! כי אני ממש נראה בגיל המתאים. ובקיצור-וכאן מגיע הסיפור. נכנסתי לאיזו מסיבה בנמל,שתיתי קצת והתחלתי להסתובב. וקלטתי מישהי מדהימה שהסתכלה עליי!!! אבל מישהי מדהימה! הייתי בשוק,אבל אמרתי שאין לי בעיה לזרום עם זה. התחלנו לדבר והיה לנו ממש כייף לדבר.החלפנו טלפונים וזהו. הבעיה היא שאמרתי לה שאני בן 22 (וזה שקר גס כי אני בן 29) היא בת 19 חיילת.והיא כ"כ מדהימה שזה מדיר שינה מעיניי. בקיצור,אנחנו ידידים ממש ממש טובים כבר כמה שבועות.היא היתה אצלי אפילו בבית (אמרתי לה שזה דירה שכורה שלי.שאין לי בעיה של כסף.) ואנחנו זורמים ממש. אבל אני לא רציתי להיכנס ממש למחויבות. אבל האגו שלי עלה פלאים והחלטתי ערב אחד לצאת למסיבה נוספת,הפעם ביום שישי שהייתי די משועמם. התלבשתי והתארגנתי ונראתי ממש טוב.שמתי ג'ל התלבשתי יפה ויצאתי לדרך. הגעתי למסיבה,והיו שם כ"כ הרבה בחורות יפות שהעיניים שלי יצאו. מיותר לציין שהמסיבה היתה לגילאי 18-22 הפעם. למזלי,או לרעתי,ממש לא רואים שאני בן 29. במיוחד לא מה שאני מקרין. אני מקרין המון שמחת חיים,רעננות,אושר,נינוחות,כאילו ממש טוב לי בעולם הזה. בקיצור,גם שם התחילה איתי מישהי (שאני נשבע לכם שלעולם לא חשבתי שיש סיכוי שמישהי כזו תסתכל עליי) הרי אני בטוח שיש הרבה יותר יפים ממני.(ואני מחשיב את עצמי לבחור יפיוף.) הייתי ליד הבאר והיא ניגשה אליי,דיברנו ואיכשהו החלפנו טלפונים,וגם לה כמובן אמרתי שאני בגיל 22--היא בת 17. אנחנו בקשר הדוק מאוד.אבל ממש הדוק. עזרתי לה להכין שיעורים בחופש. היינו באילת 3 ימים. אני אומר לה רק את האמת ואת כל האמת...חוץ מזה שאני בן 29. עכשיו זה היה הרי ברור לי שתהיה לי הצלחה עם בנות,אשר נראות כמו שאני נראה. וידעתי שאין שום סיכוי שבעולם שבחורות בנות 28 או 25 יידלקו עליי.כי אני ממש לא נראה גבר! אני נראה תיכוניסט יפיוף. אז בקיצור-אין לי טעם להמשיך ולנסות לצאת לעוד מסיבות אבל מה אני אמור לעשות עכשיו? הכנסתי את עצמי לצרה די גדולה. בבקשה תעזרו לי לצאת מזה. ואם אתם שואלים מה בחור בן 29 מוצא בנערה בת 17 למשל:אז אני לא ילדותי.תאמינו לי.אבל יש גם בנות 17 שממש,אבל ממש בוגרות לגילן. מה אתם מציעים לי לעשות? בבקשה עזרהההההההההההה

resputin

New member
תקשיב,

א'. אם אתה נכנס לקשרים, עדיף תמיד לומר את האמת. אם זה דייט, שניים, אפשר להחליק את זה. אחרי שלושה חודשים, אתה לא יכול להטיל את הפצצה הזו. ב'. אתה, יקירי, נושק לגיל השלושים. מה אתה עושה עם בת 17? בוגרת לגילה, לא בוגרת לגילה- היא בת 17! אני לא יודע אם היא הייתה יוצאת איתך אם היא הייתה יודעת שאתה שבע שנים *יותר* מבוגר, מהחמש שנים הפרש שכבר "יש" בניכם. מה אני מציע לעשות? להגיד לה את האמת, לחטוף על הראש כמו גבר ולסיים את הקשר הזה (רוב הסיכויים הרי שזה מה שיקרה, לא?) ואם אתה יוצא עם בחורות (19 זה כבר יותר סביר. גבול העשרים), אם אתה משקר, תשקר בטעם. 25..26.. 27. 22?! אוקיי, נראה צעיר.. אבל הגזמה? כאילו.. סתובב עם ת"ז עם תצטרך, אבל אין מה לעשות. ושוב, תנסה לבגר את עצמך במראה. ועוד משהו, "אני מקרין המון שמחת חיים,רעננות,אושר,נינוחות,כאילו ממש טוב לי בעולם הזה." -לא כל בני השלושים הם קרים, מרירים ועצבניים. זו רק אפי
.

zimes

New member
ככה -

שתי הילדות שסיפרת עליהן - מגיע להן לדעת את האמת עליך. תספר, תחתוך, ותמשיך הלאה. מה הלאה? קח מהחוויה הנוכחית את הטפיחה על האגו, והמשך לחוויות מתאימות יותר. אם ילדות התחילו אתך, זה לא רק כי אתה נראה צעיר, אלא בגלל עוד משהו (אין לי מושג מה, אבל עובדה). לך למסיבות של גדולים יותר - תסתובב איפה שיש בנות מבוגרות יותר, גם שם ימצאו אלה שיתענינו בך. בהצלחה!

jessy19

New member
אוקיי אז ככה...

אתה נושק לגיל 30 וגיל 30 אינו גיל בו עלייך לצאת עם בני 17, מבחינה חוקית יחסים אלה אינם חוקיים ומבחינה נורמטיבית, היחסים אינם תקינים= מה משותף בינך לבין מישהי בת 17 או אפילו מישהי בת 19? אני בת 20 כמעט ובקושי מוצאת משהו משותף עם בני 23-24. דבר נוסף הוא שאיני מבינה מה הקטע שאתה צריך להראות ת"ז- אז מה? תשים XXX על כולם- אני בת 20 כמעט ונראית כמו בת 15 ואנשים בהלם כשאני מספרת להם שאני חיילת כי אני 1.63 על 40 ק"ג ואני נראית ילדונת בהתחלה הייתי מתרגזת ועכשיו אני פשוט צוחקת איתם ביחד וככה לא נפגעת. אתה צריך לצאת, להנות מהחיים ולא לחשוב "אוי כולם צוחקים עליי כי אני נראה בן 18 למרות שאני כמעט בן 30". בכל מקרה- בהצלחה ומקווה לקבל עדכון לגבי העניין.

המוזרה

New member
מה שכולם אמרו ועוד משהו

בקשר למראה הצעיר שלך - תפוס מישהו או מישהי שאתה מכיר ושיש להם חוש לאופנה(זה יכול להיות בן משפחה, חבר, שכנה) ותבקש עזרה בשינוי התדמית שלך. תתלבש קצת "יותר מבוגר" תסתפר אחרת, חבוש משקפים, בקיצור, יש דרכים להיראות מבוגר יותר. יש לי גיסה שנראית כמו ילדה בת 16 וזה מכשיל אותה בכל ריאיות עבודה כי היאלא נראית כמו מישהי עם תואר שני. ספר לבנות את האמת, נסה לבגר את המראה שלך ואני בטוחה שתמצא האישה שתרצה בך.

אני לא מבין דבר אחד...

למה אני צריך "להתחפש" למישהו שאני לא???? תאמיני לי שאני הולך עם בגדים רגילים לחלוטין. התספורת שלי היא ממש לא תספורת של להקות בנים. אני נראה רגיל לחלוטין!!! יש לי בייביפייס זה ברור. אני לא מכוער.אני נראה טוב מאוד ועובדה שכן נדלקו עליי בחורות .(לצערי,לא בגיל הנכון). אבל גם כשניסיתי לגדל זקנקן,זה נראה כאילו התחפשתי . זה כ"כ לא יפה עליי ..שאין מה לעשות.זה פשוט לא אני! אז אני לא יכול ללכת דרך הטבע. כשאני היום מסתכל במראה אני מאוד מבסוט ממה שאני רואה. אני משוכנע שאם אני "אבגר" את עצמי כמו שאמרת (ואמרתי לך שניסיתי),אני גם ארגיש חרא (כמו שאני מרגיש עכשיו) ואני גם מאוד לא אוהב את מה שאני אראה במראה. אז אני כבר לא יודע מה עדיף.

kit k@t

New member
להתחפש?!?!

making yourself look your age doesnt count as dressing up... dressing up is telling young girls that you r 7 years older then what you have said you are. i am 17, and if i was one of those girls i would feel really bad... plus the 17-year-olds parents can press chrages on you, its really wrong what you are doing. you are not a little kid anyomore that u should lie about your age, you are a full grown man, act like one. kat

kit k@t

New member
תיקון

*dressing up is is telling young girls you are 7 years younger then you really are. kat

המוזרה

New member
סליחה ???

לספר לילדה בת 17 שאתה בן 22 זה לא להתחפש? ולא אמרתי שאתה צריך ללבוש חליפות של ארמני וכאלה. אתה בהחלט יכול למצוא בגדים ותספורת שתאהב ושיתאימו לך אבל תיראה בהם מעט מבוגר יותר.

Linkey-Whinkey

New member
the facts of life

עובדה: כל גבר בגילאי 16-98, היה מת להראות כמו בן 20 ולקחת הביתה (או לשלושה ימים באילת) בחורה בת 17. כמובן שחלקם נמנעים מלעשות את זה מסיבות מוסריות למיניהן... מה שכן, אם המראה שלך אתה בהחלט יכול לתפוס לך איזה בת 21-22 עסיסית, עכשיו נכון ש7 ששנים זה בהחלט הפרש מכובד, אבלל ההפרש בין ההורים שלי הוא 8 שנים, דודים שלי 11 שנים, סבא וסבא שלי 9 שנים.... ויש עוד מלא זוגות עם הפרשים דומים וגדולים יותר, כך שלא אמורה להיות לך בעיה איתן, בנוסף לכך זה ישקיט את מצפונך מפני שבת 22 היא כבר לא ילדה (למרות שאישית הייתי תוקע את זאת שלא חשבת שיש לך סיכוי איתה פעם אחת למזל.. אתה יודע...)

למעלה