שלום לכולם

infatuation

New member
שלום לכולם

אז זה לא שהכל באמת רע בחיים, וזה גם לא שתמיד רע בחיים. זה שיש את התקופות הטובות האלה שמגיעות מדי פעם, אולי לא מספיק אבל הן מגיעות, שנותנות משמעויות חדשות לדברים. זה למשל צבירת כוחות מחודשים בזמן החופש הקצר הזה כדי להמשיך ולהצליח לעבור את השנה הבאה, השנה האחרונה. להמשיך אותה עם נקודת מבט אופטימית ומחודשת. עם תקווה שהשנה יהיה יותר טוב מבשנה שהייתה לפני. זה לדוגמה כשהריבים בבית מצטמצמים גם אם זה לתקופה קצרה, ונותנים לי זמן להרגע מהכל, מעצמי. נותנים לי זמן לא לחשוב על כמה אני רוצה לצאת מהבית הזה וכמה רע לי פה, אלא לחשוב שאחרי הכל הם ההורים שלי והם לא כאלה נוראיים. זה גם כשפוגשים בחור חדש, בדייט ראשון והכל הולך טוב. וגם אם זה לא אומר שזה ימשיך למשהו, זה נותן נקודת אור וגם קצת ביטחון עצמי. ואם זה כן ימשיך, אז לדעת שיכול להיות לשם שינוי מאוד נחמד עם מישהו, ולא כי אני זקוקה לו ותלוייה בו. ולא לפחד מזה שהוא יודע עלי יותר מדי דברים ויכול לנחש לפי הנשימות שלי איך אני מרגישה. לדעת שזה משהו פשוט, שילך לאט לאט, צעד צעד, מההתחלה. ועם סבלנות. אז זהו. אני חושבת שהפעם אני נכנסת לשנה החדשה עם הרבה כוחות, ואם ההבטחה שגם כשיהיה קשה אני לא אוותר לעצמי. סופשבוע נעים לכולם!

גרא.

New member
../images/Emo24.gifנעים לשמוע שלפעמים דברים

גם מסתדרים כמעט כפי שהיינו רוצים..מקווה שכך ימשך

למעלה