שלום לכולם

Annelie

New member
שלום לכולם

אני חדשה בפורום הזה (אבל לא בכלל) בכל מקרה אני כותבת ממנצ´סטר אז מי שנמצא לא רחוק מוזמן ליצור איתי קשר דרך האימייל ו/או הפורום וסתם...יש לי נסיון בחיים כאן ואני מוכנה לעזור/לעוץ עיצה או סתם לקשקש אז יאללה...

Yaniv-DC

New member
ברוכה הבאה!

מי שאל קודם אם יש אירופה בפורום?
מוזמנת להצטרף אלינו, אם עברת קצת על הפורום, את יכולה לראות שאנחנו גם נותנים אינפורמציה מצד אחד, וגם מתעסקים בהרבה דברים שלא קשורים לפורום, ויוצרים מעין קהילה.. רוצה לספר לנו קצת על עצמך?
רציתי לשים את זה תחת "צוות חול", כקבלת פנים רשמי, אבל גפן החליטה להראות לי מי לובש את המכנסיים בבית, השתלטה על האדמין, ולא נתנה לי את הסיסמה. אז גפן, כשאת גומרת לכבס את הילדים, שילחי אלי באי מייל בבקשה את הסיסמה, ובא לציון גואל. תודה.

nir2323

New member
התכוננו לקראתך עם מצלמה ממנצ´סטר

את מצטרפת לעוד חבר פורום ממנצ´סטר, אז לכבודו ולכבודך, וכדי שנוכל לראות מהיכן אתם, יש לנו שירשור של מצלמות רשת, ואחת מהן של מנצ´סטר, השירשור מתחיל בשורה "רעיון" ו- 3 אייקונים של נורה. ברוכה הבאה !

marsala

New member
ANNELIE שלוווום../images/Emo9.gif../images/Emo102.gif

סוף סוף!! מישהוא קרוב, ולא סתם קרוב, אותו הכפר!! (לא רק לכם יש גפן ועידית...) אז חוץ מזה שאת ממנצסטר, ספרי לנו מה מעשייך פה , איך זה לגור בעיר העתיד החלומית מנצסטר, אל תשכחי לציין אם את סיטי או יונייטד (סתאאאם
) וכמובן ברוכה הבאה ומקווה שתהני מחברתינו מויש

מנצ´סטר אינגלנד אינגלד אקרוס....

מנצ´סטר תמיד תזכיר לי את המחזמר "שיער" כמה שאני מנסה למצוא אותו באינטרנט אני לא מוצאת למישהו יש מושג? סרט ענקקקק

למעלה