שלום לכולם

dor50

New member
ברכות ../images/Emo39.gif

זיו כה לחי מורגש שינוי מהותי מאז אותן הודעות שלך עשיתי צעד ענק קדימה אני מקווה שגם בן זוגך הרגיש בכך. ברכות והרבה אור צביקה

כמו שאמרת,

"כל החיים לומדים".... אכן, כל יום אני לומדת משהו חדש. על עצמי. ועל אחרים.... ובעיקר - לומדת לכבד אחרים על אף שונותם. ולאהוב אותם בגלל אותה שונות. מזל שיש מיומנויות שאפשר לרכוש... שולחת לך בחזרה הרבה אור וברכות, איש יקר שכמוך. זיו

זיו, זאת כבר לא הפעם הראשונה,

אבל אני כל כך מסכים איתך. ולאימי. אני באמת מאחל לך שאת הדוגמא למה שאמרת. אני רק עכול לספר שעד לפני ארבע חודשים, גם אני הרגשתי כך. עד שיום אחד, פתאום זה בא. לכן אני מציע לך להיות עם יד על הדופק ולבדוק אם הכל לא הפך למובן מאליו. ומאחל לך שהרומנטיקה אלך באמת קיימת.

ועוד בענייני סיר ומכסה

אם כבר נסחפנו לדימוי הנ"ל, אפשר להרחיב את המשל. כי סיר ומכסה במצב חדש שלא התבשל בהם דבר של ממש נבחנו בעיקר בהתאמה של צורה אך לא מעל האש שתחתם בערה וכשלחץ נוצר אז בתוך אותו סיר לפעמים המכסה עף ופוגע בקיר וגולש התבשיל או נשרף כליל ודבר ממנו לא ניתן להציל וצריך אז היטב את הסיר לגרד שנוכל בו תבשיל חדש לעבד ונקפיד אז יותר על בעירה ומינון ועודפי לחץ נשחרר לאיזון ונטעם מדי פעם ונשגיח היטב כי לא מובן מאליו ששנית לא יישרף וניתן לבשל שוב תבשיל של מטעם עם אותו הסיר ואותו מכסה שהיו פעם.

איש מערות יקר !

פשוט נפלא !!! אין קץ ליצירתיות שלך. כמה כיף להיתקל בה כל פעם מחדש.... אל תחדל ממנה - ל-ע-ו-ל-ם !!!!!! זיו

אםאנחנו במטבח -יש עוד אפשרות

שאם הסיר והמכסה התאימו בצורתם ,פעם שהיו חדשים ומבריקים מניורסטה נוצצת ועם השנים והאש הנמוכה שקדחה בהם מתחת, הסיר נחרך והמכסה התעקם. לא תמיד אפשר לגרד את הסיר ולבשל עם אותו הסיר והמכסה תבשיל חדש. לעיתים החכמה היא לדעת מתי הסיר התעקם כל כך והמכסה נשחק ששום תבשיל טעים לא יוכל להתבשל שם רק שאריות של ארוחות חרוכות מהעבר. ואולי הכי חשוב שגם הסיר וגם המכסה צריכים לרצות להתבשל באותה הקלחת כי אחרת חבל על הזמן וכל נסיון יעלה רק קדחת. ותודה על הדימוי הנהדר ,איש מערות.

אם הסיר התעקם והמכסה נשחק

וכל אחד מהם חושב שאת השני יש לזרוק למרחק אז עלינו לזכור מה באמת קורה במטבח שאת שניהם יחדיו זורקים אל הפח ורק אם ייצרפו ויעוצבו מחדש וזכר המכות שעברו היטב ילוטש יוכלו אז למצוא בן זוג מתאים לבשל תבשילים כמו אז בימים.

סולו

New member
כיף

נפלא!!! ממש כיף לקרוא!!!
איש מערות יקר - תודה על ההשקעה שלך בנו (קוראי הפורום) ותודה גם לכל ה"משקיעים" האחרים. האמת היא שפעמים רבות קיימת בי ההרגשה שדברים נכתבים ממש עבורי באופן אישי (גם אם לא השתתפתי כלל בדיון). בכל אופן, השתלשלות העיינים בנושא זה מראה שדעות "שונות" "קנטרניות" ואפילו "מעצבנות" יכולות להתחיל ברב שיח שמתפתח לכיוונים נפלאים... אז תודה גם לאיימי!!

בעניין ההשקעה

אני רוצה לאמר לכם שהופתעתי מהפירגון שזכיתי לו כאן. את ההשקעה בפורום לא עשיתי לשם שמים אלא כהשקעה בי. אלא שהבנתי כי רק מתוך חשיפה ממש מעומק הלב אתחבר למעמקי לבכם ואקבל תמיכה ראויה, לא "סתם" עצות. וגם תגובות שנתתי ורציתי שיגעו בלב הכותב אליו הגבתי, נתתי מתוך התחברות ממקומות מוכרים לי וחשיפתם. ומצאתי שבאינטראקציה זו אני משתתף בקבוצת תמיכה רבת ערך. קיבלתי תמיכה שלא הייתי חולם לקבל, הרבה מעבר להודעות עצמן. לפיכך אני יכול לאמר בלב שקט שהפורום תרם לי לפחות באותה מידה שאני תרמתי לו ועל כך תודתי לכולכם. מכל מקום, אני עדיין כאן ואתבטא כפי שהתבטאתי עד היום, לפעמים ברוך, לפעמים בנוקשות מה ולפעמים בחיוך, הכל לפי המקום ממנו אתחבר להודעות שתהיינה. ושנדע כולנו התקדמות אישית וזוגית. תודה לכולכם

למעלה