שלום לכולם!!!!

MasterGal

New member
שלום לכולם!!!!

:) איזו פתיחה.... טוב אז ככה רציתי לדעת אם אתם משחקים MAGIC (הקלפים) אם כן אז תענו לי בבקשה: 1)קניתי חבילת קלפים מהמהדורה הכי חדשה SCOURGE ויש שם יכולות לא מובנות נראה לי שקלטתי מזה STORM וMORPH אבל מזה LANDCYCLING ? 2)אם אני משתמש ב MORPH אני יכול לתקוף פעמיים או פשוט לתקוף ואז להגן (עם אותו יצור) 3)יש לי קלף שאומר ככה: Aven Farseer Flying whenever creature is turned face up, put +1/+1 counter on Aven Farseer אז ככה זה לא אומר שזה עד סוף התור וזה לא אומר ממה המקור סתומרת כל תור אחרי תקיפה, שעל X כמות החיות שאיתן תקפתי חוזרות למצבן הרגיל הוא יקבל 1+/1+ ?? או שזה גם דרך MORPH ???? 4)יש לי קלף שאומר when Daru Mender terned face up , regenerate target creature זה השפעה שמבצעים על מתים? או על קלפים שחיים והם בסכנה או משהו (בקלף יש גם יכולת MORPH) אני יודה לכם מאוד אם תעזרו לי!!

snift

New member
הלו, תרגיע.

דבר ראשון, חצי שעה זה זמן קצר מאוד במונחי פורום. דבר שני, גם אם אנשים לא רוצים לענות לך, זה לא סיבה לכתוב הודעות כאלו. לא כולנו מבינים בקלפי המאג'יק ובהחלט יכול להיות שאותם גולשים שכן מבינים יכנסו לפורום רק בערב או אולי רק בעוד יומיים. יש להתאזר בסבלנות.

shadowfax

New member
הייתי מוסיף שכאן זה פורום מ"ת

למה להכניס את מאג'יק לפה?

EverMan

New member
ככה :

כן אני משחק מג'יק. Morph1. - את משלמת את המחיר הנקוב הראשון , ואת מניחה את הקלף הפוך , הוא יצור 2/2 רגיל ללא צבע. שאת משלמת את המחיר ה"שני" שבתוך הסוגריים, הוא מיידית (קודם לאינסטנט) הופך לייצור האמיתי שהוא. storm - סטורם היא תכונה , שמכפילה את כמות הפעמים שהקסם מתבצע לפי כמות הקסמים שהוטלו הסיבוב. נגיד , והוטלו 3 לחשים כלשהם הסיבוב (זימון , ו2 ברקים) , אז הקסם שאת מטילה עם הstorm יתבצע 4 פעמים. landcycling זה שאת עושה cycle לקלף , כמו התכונה הרגילה. רק עם קלף אדמה. 2.לא. היצור נשאר אותו יצור. המורפ' רק משנה את התכונות שלו. 3.לא. זה אומר שכל פעם שיצור כלשהו עובר ממורפ' למצב רגיל - היצור שלך מקבל +1/+1. אגב , זה גם לא מדויק. כי את יכולה לבחור את האיוון פארסיקר , ולאו דווקא לשים על הספציפי הזה. 4.שיצור כלשהו נהרג באותו תור (החיים שלו יורדים ל0 או שמכל סיבה הוא עומד לעוף לבית הקברות) , לפני שהוא עובר לבית הקברות אפשרות לעשות לו regenerate. יש קלפי אינסטנט שעושים את זה. יש תכונות של יצורים שעושים את זה. מה שהוא אומר , שאת עושה את המורפ' אז מופעל לחש regenerate שיכול להציל יצור מלעוף לגרייביארד (חד פעמית כמובן)..

MasterGal

New member
גאון אתה!!!!!!!!!!!!

תודה!!!!!!!!!!!!! עוד שאלה אתה מוכן להרחיב על הcycle ???? לא יצא לראות אותו.. עד כה שיחקתי באינטרנט וכשקניתי לא שמתי לב ל EXPERT על החבילה

EverMan

New member
אוקיי.

cycle היא תכונה שאומרת שאת הקלף את זורקת ולוקחת קלף אחר במקומו. זה הכל. בדר"כ בתשלום "סימלי". למשל , שלפת קלף יצור , שיש לו סייקל... את משלמת נגיד 2B ושולפת במקום זה קלף אחר. לעיתים , בנוסף לזה שאת שולפת קלף אחר - את גם מקבלת תכונה כלשהי. למשל , יש קלף עם סייקל שאומר "all creatures has protection from color until end of turn" זו התכונה שלו. במידה ועושים לו סייקל , את זורקת את הקלף לגרייביארד , לוקחת קלף אחר , ובין היתר יש לו בתכונות של הסייקל (בסוגריים) : "creature has protection from color"

MasterGal

New member
אההההה תודה...

הבנתי..... תשמע שיחקתי עם חבר שלי ונתקלנו בכמה דילמות 1 +מותר לעשות מורף רק בפעם הראשונה שמשתמשים בקלף או גם אחרי שהוא במשחק? +יש לי קלף שאומר Any number of target players each ...blah blah blah זה אומר לבחור שחקן? או ששני השחקנים מושפעים? +בקשר לשאלה הראשונה למה יש בקלף הנ"ל(ראה תמונה) גם את היכולת הראשונה וגם מורף?

EverMan

New member
טוב נו ...

-מותר לעשות מורף רק שמורידים את הקלף. ואז הוא יורד הפוך. - אח"כ הופכים אותו לצד הגלוי בעזרת התשלום. אי אפשר להפוך אותו שוב באמצע המשחק. -צריך לבחור את הany number המדובר. -התכונה הראשונה אומרת שאפשר להפוך את הקלף עם הפנים כלפי מטה , ז"א לחזור להיות 2/2 ללא צבע , ושהופכים אותו שוב (עושים לו את המורף) הוא משתמש בתכונה של המורף - והיא להעתיק כל לחש.

רמץ

New member
לשים לב...

בעוד cycle אומר: זרוק את הקלף ל-graveyard ושלוף קלף, Land-cycle (למשל Swamp-cycle) אומר: זרוק את הקלף ל-graveyard, חפש בספריה Basic Land בהתאמה (למשל Swamp) וערבב את הספריה. (בלי לשלוף עוד קלף). בכל אופן, למעט הרקע הפנטסטי, הקשר בין משחקי תפקידים ל-Magic: The Gathering הוא רופף עד לא-קיים. מה שאת באמת מחפשת זה פורום מג'יק... נ.ב. וואו! שחקנית מג'יק! זה אפילו עוד יותר נדיר משחקנית תפקידים! חן חן.

רמץ

New member
וואלה.

EverMan הטעה אותי. כאמור, שחקניות מג'יק הן זן נדיר...

רמץ

New member
קריאה בקלפי מג'יק מפספסת את הנקודה.

יאמר לזכותו שזהו עיסוק נדיר בקרב שני המינים, אבל משחק מג'יק זה לא. וכן, יש אותך ואת נועה, אבל בשביל שתי שחקניות וחצי לרשום He or she בכל מקום?

Nihau

New member
unbelivable!

you doing auting on me what is the world coming too???? but i must admite i do play magic and i am GOOD at it too!

לא פייר!!!

היי, מותק, זה שאני לא מוכנה לשחק נגדך זה כי אתה לא משחק בצורה הוגנת... עובדה ששיחקתי כמה וכמה פעמים מול אנשים שונים שאינם אתה. אתה פשוט אכזרי מדי ככל שזה נוגע למג'יק (למרות שאני חולה עליך בכל תחום אחר).

למעלה