שלום לכולם

כן...

בס"ד ילדה מאוד נחמדה... אני מקווה לפגוש אותה שוב מתישהו... איך ידעת שהיא הייתה איתי?

r3fl3ct10n

New member
דיברתי איתה בסמינריון..

אני מנסה להיזכר איך הגענו אליך... אהה!!!! שאלתי אותה למה היא צרוצה ואז היא אמרה לי שהיא הייתה במחנה של נבטים ניצנים ואז שאלתי אותה אם היא מכירה אותך ואז היא אמרה לי שכן וגוללנו יחד את הסיפור שלך ושל חבר שלך ואז פתאום שמתי לב שהיא בכלל לא אמורה שהיות איתנו כי היא מדריכה את נבטים או את ניצנים(לא זוכר את מי) ואז היא אמרה שזה לא משנה ו.. דיי אין לי כח יותר לילה טוב

אל חי

New member
שלום לכולם

שלום מה מהצב? מישהו (לא חייב להיות מהמכורים) יכול להסביר לי איך משתמשים פה בפורום. מקווה לישועה אל-חי (THE BEST)

tamarhp

New member
ברוך הבא!

אתה חבר של מתן? בכל מקרה, אתה פשוט קורא את השירשורים* - כלומר, לוחץ על הכותרת של ההודעה בשביל לקרוא אותה. לחיצה נוספת תסגור את ההודעה. לחיצה על העיגול שבצד תפתח את ההודעה בנפרד. השם שליד ההודעה הוא שם המשתמש של מי שכתב את ההודעה. לחיצה עליו תפתח את הכרטיס האישי. עיגול כתום - תחילת שירשור*. עיגול כחול - הודעה עם תוכן. עיגול ריק - הודעה ללא תוכן. בשביל להגיב להודעה, תלחץ על הכותרת (הנושא) ואז למטה, על +הוספת תגובה. תשתדל כמה שיותר לשרשר* (להגיב להודעות קיימות) וכמה שפחות לפתוח הודעות חדשות (אלא אם כן זה חשוב, או נושאים חדשים לדיון). לפניות אישיות יש מסרים אישיים. *שירשור - שרשרת תגובות.

tamarhp

New member
ברוך הבא!

אתה חבר של מתן? בכל מקרה, אתה פשוט קורא את השירשורים* - כלומר, לוחץ על הכותרת של ההודעה בשביל לקרוא אותה. לחיצה נוספת תסגור את ההודעה. לחיצה על העיגול שבצד תפתח את ההודעה בנפרד. השם שליד ההודעה הוא שם המשתמש של מי שכתב את ההודעה. לחיצה עליו תפתח את הכרטיס האישי. עיגול כתום - תחילת שירשור*. עיגול כחול - הודעה עם תוכן. עיגול ריק - הודעה ללא תוכן. בשביל להגיב להודעה, תלחץ על הכותרת (הנושא) ואז למטה, על +הוספת תגובה. תשתדל כמה שיותר לשרשר* (להגיב להודעות קיימות) וכמה שפחות לפתוח הודעות חדשות (אלא אם כן זה חשוב, או נושאים חדשים לדיון). לפניות אישיות יש מסרים אישיים. *שירשור - שרשרת תגובות.

חָגָי

New member
כן.

והוא אח של רחלי ותרצה. וכשהו הי קטן הוא התדרדר עם האוטו ע---ד לגדר של משפחת דרורי.. קטעים. אני רשע.

שרוך

New member
רצוי להסביר לך את זה אוןלין

בס"ד הי לאל חי קראת לי ? הכי נוח להסביר את זה און לין לכן אם יש לך איסי כתוב פה לאחד המכורים במסר ונעבוד על זה איתך און ליין ( און לין זה שאני ואתה מחוברים באותו זמן ביחד ) שרוך ברוך הבא לפורום

אל חי פרבר..............

בס"ד ברוך הבא לפורמנו הקט והצנוע... ואגב, מזל"ט על האח הקטנטן. נ.ב אם איני טועה אתמול הייתה הברית אז שוב מזל"ט ושהוריך יזכו לגדל אותו לתורה מצוות ומעשים טובים.... (שכחתי חופה-טוב אז גם חופה בע"ה)

נ ו ם

New member
נצל"ש. אני אורחת בפורום. ורציתי לומ

ר רציתי לשאול אם לתנועה שלכם יש מסגרת של גרעין של שנת שירות או שירות לאומי או משהו כזה
אני מהפורום של חטיבת בני המושבים של הנוער העובד, חילונית לגמרי אבל בכל זאת קפצתי לביקור בפורום "השכן" והתרשמתי מכמה דיונים כאן שהיו בהחלט מעניינים בעיני. לצערי יש הרבה בורות ונתק בין חילונים ודתיים לפחות מאיפה שאני רואה את זה. וזה די מצער. האם לדעתכם יש מקום לפעיליות משותפות ו"גישור" בין הצדדים
רק אומר שאני מאד מעריכה אתכם.

שלום לך...

בס"ד אני חושב בקשר לגישור... שכן יש מקום לפעילות משותפת... לא מזמן היה לנו (סניף בני עקיבא קרית שמונה) מפגש עם חבר'ה מביה"ס הריאלי של חיפה והיה ממש ממש סבבה... לא הבנתי את שאלתך הראשונה בקשר למסגרת, אם תוכל לפרט יותר אודה לך מאוד... אגב, אני גם מאוד מעריך אתכם...

נ ו ם

New member
אנסה להסביר את עצמי

אני עכשיו סיימתי י"ב, דחיתי את השירות הצבאי שלי בשנה כדי לעשות שנת שירות בקומונה, גרעין, של התנועה שלי. יש 123 אנשים בתנועה שלי שיוצאים השנה לגרעין והם מפוזרים בקומונות ברחבי הארץ לפי מועצות. אני אהיה בקומונה של 7 אנשים בעמק חפר, שם אעבוד במושבים בהדרכה ובליווי הצוות הדרכה הצעיר. הבנת? אז אני שואלת אם גם לבני עקיבא יש מסגרת שכזו... ? ודרך אגב, אם אתה מקרית שמונה אז אני גרה די קרוב, במושב כחל שאתה בטח לא מכיר, אבל למדת בקיבוץ עמיר שאותו אתה אולי מכיר. ועוד דרך אגב, יש כאן מישהו שמכיר בנות בשם ענב ושני שסיימו עכשיו י"ב והיו בסניף שלכם בצפת?

אוריר

New member
אני לא ממש מבין בזה...

בגלל שאני ממין זכר... אבל אם התכוונת לשירות לאומי של שנה או שנתיים בתור קומונרית באחד מסניפי בני עקיבא ברחבי הארץ - אז בטח שיש כזה מסלול. ברגע זה ממש מתקיים סל"ק (סמינריון לקומונריות) שמכין את הבנות לשירות שנה הבאה. בד"כ במשך שנת השירות הנערה חיה בדירת שירות בעיר או בישוב שבו היא משרתת ובנוסף לפעילות במסגרת התנועה היא מתנדבת בבתי חולים או בתי ספר. ויש מסלול כזה גם לבנים שנקרא גחל"ת והוא משולב בשירות צבאי בגדוד הנח"ל המוצנח.

טוב אז...

בס"ד כן יש לנו מסגרת כזו, גם בנים יכולים לדחות את גיוסם ולעשות שנת שירות בבני עקיבא בקומונה... נפוץ יותר שבנות עושות קומונה בתור השנת שירות שלהם אך ישנם בנים שגם עושים שנת שירות בקומונה ומתגייסים לאחר מכן... מושב כחל, אני מכיר זה 5 דקות מצומת קדרים... קיבוץ עמיר... אני עוד יותר מכיר כי זה 5 דקות מקרית שמונה...

למעלה