שלום לכולם

mbarsh

New member
שלום לכולם

קראו לי אז באתי. אני מאיה, המדבבת של ג'סי. חזרתי שלשום מחו"לוזו הסיבה שהחליפה אותי שחקנית אחרת ( כי היו חייבים לשחרר לכם מהר את הפרקים) תודה על האהבה שלכם לג'סי, ונישוקים מאיה

Yurismaster

New member
שלום!

את מוזמנת להישאר כאן...אני ובטח כל שאר חברי הפורום, יסכימו איתי שאת המדובבת הכי מתאימה לג'סי!!

K00lVulpX

New member
אהלן

ובאמת, לא מתאים הקול החדש של ג'סי... דור שלם כבר מורגל לקול שלך! לפחות אלה שכן רואים פוקימון... בקיצור, ברוכה השבה

CozCoz

New member
מאיה, שאלה קטנה

הי, קודם כל, מה זאת אומרת "שרצו להביא לנו את הפרקים כמה שיותר מהר" ?! הפרקים הם כלום בלעדייך !! אפשר לחכות ! (תמיד אפשר ש.ח, ובמיוחד שזה ערוץ הילדים) ושאלה קטנה, עדיין מקליטים/מדובבים את הסדרה ? כי אם כן.. תוכלי לחזור ולהקליט ? :)

Light woman

New member
מאיה אם עוד פעם את נותת לי לסבול את

המדובבת הזוועתית הזאת אני אכעס מאוד מאוד... את חייבת להתחיל לדובב את ג'סי! למדובבת השניה יש קול כזה לא ג'סי! היא אפילו לא יודעת לצרוח כמו שצריך! ;.; תצילי אותנו ;.; דרך אגב למה שינו ת'מדובבת של מיסטי?

ה מ ש י ח

New member
זהו, הצעקות שלה ממש לא את..

יש איפשהו דימיון מסויים אבל אני בכל זאת מעדיפה אותך. גם כי אני רגילה אלייך וגם כי את צורחת יופי
איך זה לדובב? איך מתאימים קול להבעה של מצוייר?...

CoolBoy14

New member
היי מאיה!!!......

גם אני פה.. וואו לכל פורום שאני נכנס אני רואה הודעה ממך
ואני מסכים עם כל השאר שאת מדובבת את ג'סי מעולה וכדאי שתחזרי לתפקיד....כי פשוט התרגלנו כבר וזה מעצבן שיש קול אחר

mbarsh

New member
היי שוב

והיי אורי
אז ככה, אני חושבת שהיום הם מסיימים את ההקלטות אבל הם רוצים לדעת מה אתם חושבים אז אפשר להתקשר לדעתי ולהגיב. נגה תקשורת מאד מתחשבת בתגובות הילדים. ךגבי מיסטי . כרגע עושה אותה טליה פלג ברקאי משום שנעמה התגייסה לצבא. המדבבת הראשונה ראשונה היתה עדי בן ישראל נישוקים מאיה

CozCoz

New member
איך אפשר ליצור איתם קשר.. ?

ניסיתי כבר.. שלחתי אלפי מכתבים לערוץ הילדים שינסו ליצור קשר עם אולפני נ.ל.ס (אלו שמקליטים את הסדרה) , אבל הם עוד לא החזירו תשובה! \: יש לנגה תקשורת אתר ? :)

CoolBoy14

New member
אממ....

אם אתה רוצה ליצור קשר עם אולפני נ.ל.ס אז במקרה מאיה ואני משם...(אם לא הגעת למסקנה הזאת)

URNFS

New member
רק שתדעי

שאני כבר לא מעריץ גדול של הסדרה,והסיבה היחידה שהמשכתי לצפות היא בגלל הדיבוב שלך.כבר שבוע (או יותר?) שאני לא רואה את הסדרה בגלל הדיבוב החדש.זה פשוט לא אותו דבר בלעדייך
.בלי להעליב את המדובבת האחרת,אבל נראה כאילו היא זלזלה בתפקיד,כי לא היה שום רגש בצורה שבה היא דיברה,וגם התזמון של הדיבור שלה היה קצת גרוע (שומעים אותה,ואז רואים את השפתים זזות
)

yoo

New member
מאיה!!!!!

אין לך מושג כמה אני שמח שאת חוזרת לתפקיד גם אני כבר לא צופה בפוקימון בעקביות ובשבוע האחרון פשוט הפסקתי לצפות בזה, בגלל שעזבת ): אין הסדרה בלעדייך ובלעדי גיא נתיב (ג'יימס בשבילכם, טפו טפו טפו שלא יעזוב) לא שווה כלום... מילא זה מעצבן שהמדובבים של הנודניקים הילדודס מתגייסים כל אחד בתורו (למה יונתן מגון כבר לא מתגייס למה?!) אבל את...את הג'סי האמיתית (הכי קרובה ליפנית אם תשאלי אותי) והמדובבת החדשה נתנה לג'סי קול של קאסידי...וזה גרוע...זה..."היכנו לצרות"...לא זה! תחזרי לדובב מהר! למרות שמגיעה לך קצת חופשה
עכשיו, כשאני ו URNFS דיברנו על העניין הוא העלה נושא למחשבה...שאפשר להבין אותך שיצאת לחופש...הרי זה כל יום להגיד "צא ארבוק" ו "היכונו לצרות" זה מטריף לא? אבל חזרת אז הכל בסדר :)

Dejiko nyo2

New member
שלום מאיה ^_^

אני לא טיפוס שרואה פוקימון כל כך אבל אתמול ראיתי והזדעזעתי מהקול החדש של ג'סי @_@ וזו עוד אחת הדמויות שאני הכי אוהבת את הקול שלהן שם.. את חוזרת לדבב אותה נכון??

Dejiko nyo2

New member
זה לא אשמתה של המדבבת...^^"

אולי הקול האמיתי שלה יפה אבל זה פשוט לא מתאים לג'סי שאנחנו מכירים כבר שנים..

oferst2

New member
סופסוף

למדובבת הספייר יש קול מזה גרוע בשביל ג'סי X_x, ד"א, היא לא זאתי שמדובבת את קאסדי?

Houndour

New member
מאיה!

נכון שאת חוזרת לדובב את ג'סי?? איזה אושר! את כשרונית בצורה יוצאת מן הכלל ואת עושה עבודת דיבוב מעולה! לא נראה לי שיש אחד בעולם שידע לצרוח על וואבאפט כמוך! את אשכרה מפיחה חיים ורגשות בג'סי. טוזז כולכבוד

rocket

New member
היי !!!

בדיוק באתי לבוא לפורום לשאול מה קרה לג'סי שלי ..... :) היי מאיה !!!! אני ממש ממש ממש אוהבת את הדיבוב שלך בפוקמון =)

OFIRB9

New member
אאאאאאאאאאאאאאא מאיה!!!!!!

בואי גם לדג'ימון!! את אלילה!!!! ריינמון! ג'סי! אופנימון! ושחכתי מי עוד זה אומר שמחר גסי תהיה גסי?!?!?!?! יופי! כי צריזרד חוזר!

למעלה