הודעה ראשונה שלי בפורום, ומקווה שלא אחרונה... אני די באקסטזה עכשיו, כי השגתי box set של deep purple עם שירים שאף פעם לא שוחררו, ועם שירים של להקות מקור של חברי הלהקה. עוד מעט אני הולך לשמוע את זה, ואני כבר לא יכול לחכות
rainbow היו בעיקר טובים בהרכב הראשון שלהם, עם דיו whitesnke הפכו באמצע שנות השמונים ללהקה אמריקאית, בדיוק כמו בון ג'ובי וגאנס, אבל בסוף שנות השבעים הם עשו אחלה רית'ם אנד בלוז
אצל ריינבו - ריצ'י ניסה לחזור לסטייל המיסטי של ריינבו עם דיו - אבל המאהבת שלו - אישתו הנוכחית משכה אותו אליה לקטע של מוזיקת רנסנס מגוכחת. זה נכון שכשריצ'י עושה משהו זה מיד מתברר כגדול וגאוני אבל אותי המוזיקה עם נייט לא מעניינת - היא מבישה לגדול כמוהו... כשריצ'י ניסה לחזור הוא עשה את זה דוגי וייט וחייבים לומר שיש הקלטות מעולות של ההופעות שלהם באינטרנט. בקשר לוייטסניק אז קוברדייל כבר מנסה הרבה זמן לחזור לסטייל של שנות השבעים ותחילת השמונים ויצאו לו כמה דברים נפלאים בלייבל הפרטי שלו ביניהם האלבומים רסטלס הארט ואינטו דה לייט - אני מעדיף את השני שיש בו שירים נהדרים כמו - לוו איז בליינד - יפייפה - שקט ונעים.