שלום לכולם!

Human Nature

New member
מה? לא אמרתי כלום עליה... :| |טל| †

סך הכל רציתי לדעת מה יש לך. תרגעי, מותק

חחח, אוקיי!

רק בואי עכשיו, לא נתחיל לדבר על אבריל לאבין בפוום של רק בישראל, אני לא חושבת שזה ממש יפה... אבל בכל זאת-לא אין את האלבום שלה...

זה בסדר זה ממזמן הפך ל.......שירשור

OFF אז זה לא משנה על מה נדבר ואולי כן... אבל ראני ידועה בכך שאני לא מדברת על הנושא אז זה בסדר! חחחח חבלש אטין לך ת'דחיסק בואי לאבריל לאבין ונוכל לדבר שם-את בכלל מעריצה שלה
ובת כמה את?

אני בת 15 וחצי.....

....בינואר אני אהיה 16 א ז....כ חמש עשרה וחצי! ממתי את אוהב רב''י? ומוזר שמצטרפים הנה דווקא אחרי גמר התוכנית חחח הייתי ממש עצובה כשזה נגמר מה איתך? אני מקחליטה את כול התוכניות ויש ל איזה 10 קלטות של רק בישראל ד''א רב''י זה קיצור של רק בישראל ביי סקייטי

אההההההההה

אני אוהבת רק בישראל די ממזמן, אני לא זוכרת ממתי, אבל אני אוהבת... עכשיו, אחרי שאת אמרת את זה, זה באמת נראה קצת מוזר, להצטרף לפורום אחרי גמר התוכנית, אבל מה לעשות, רק לא מזמן גיליתי שיש פורום כזה (חבל שרק עכשיו...) לי אין אפילו קלטת אחת, ואפילו לא תמונות שלהם או משהו, אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת רק בישראל, נכון?

ברור שזה לא אומר שאת לא אוהבת

אבל זה אומר שאין לך את הקטע שאני רוצהה אוף חבל שאת לא מקליטה.....
אני מקליטה גםן את השידורים החוזרים! חחחח

אני לא חשבתי על להקליט...

אבל יש כאלה שאומרים שאם מקליטים, בסוף זה נמאס (ככה אני חושבת על כמה דברים...) את רואה הרבה את הקלטות שלך?

יש אנשים

שזה לא מעצבן, או נמאס, או משעמם, לראות את אותו דבר כל יום, לי לפחות, יימאס תוך כמה זמן, אבל אולי הרבה
כל אחד "יחיד ומיוחד" (
) גם לדעתי רק בישראל זה משהו מיוחד!

חחחחח...../images/Emo6.gif

גם אני יכולה לראות את זה כמה פעמים, אבל ככל שרואים יותר, מכירים את הפרק הספציפי הזה יותר טוב, עד שאפשר ממש לדעת איזו בדיחה באה אחרי מה, ומה היא...

Human Nature

New member
אני מסוגל רק מעט דברים לראות |טל| †

יותר מפעם אחת; סרטי פולחן כמו "ליגה משלהן", "רוקדת בחשיכה", "מלכות הכתה" ו"מי הנערה הזו?" נחרשו לי בוידאו בסביבות המליון פעם
אגב, גלּיתי קלטת עם ספיישל המילניום, אבל זה הקליט רק רבע שעה בערך (וגם, באיכות לא משהו)

יהו איזה כיף לךךךךך ספיישיל המילניו

ם!!!! אין לי את זההה אוףףףף איזה ביעוססס טוב לפחות יש ל רבע שעה תגיד תודה! והיי-איכות זו לא מילה גסהההה!

רואה מלאאאא

אבל לא ראיתי הרבה לאחרונה דווקא כשהתוכנית נגמרה אני אמורה לחרוש על כוללןםםםם אבל אני לא משומה.... אני אחרוש היום בערב או מחר על הקלטות הראשונות-ראשונות שלי!!!! זה כיףףףףףף זה לא נמאס כי יש מלא מלא פרקיםםם אם היו רק שתי עונות אולי היה לי נמאס אבל יש טונהההההההההה

כן, את צודקת.......

ייקח לזה הרבה זמן להימאס עלייך....... עובדה, את כ"כ אוהבת רק בישראל, נכון
זה נראה ככה...

למעלה