שלום לכולם

שלום לכולם

שלום לכל חברי הפורום! שמי דוד דרפק ואני מכהן כנשיא של התאחדות העולמית לקובודו-ישראל. נושא פיתוח של אומנויות לחימה בישראל הינו נושא המרכזי שבו אנו עושקים. מטרתינו לאחד את כל אומנויות הלחימה בישראל תחת קורת גג אחד-WKF. כיום WKF מייצגת מעל 100 שיטות לחימה שונות ומשרדיה נמצאים בכ-45 מדינות. אני פונה לכולכם,מאמנים,מדריכים ותלמידים ומזמין אותכם לקחת חלק פעיל בפעילות ה-WKF כגון אליפויות,מפגשים וסדנאות. מועדונים שלנו תמיד פתוחים בישבילכם. צרו כשר עמנו ונשמח לשתף עמכם פעולה. אתרינו באינטרנט: www.wkf-israel.org בכבוד רב, דוד דרפק נשיא WKF-ISRAEL

אוי, חזק!

שמה חביבי, אם זה כל כך מפריע לך אז "עוסקים".... קורה לכולם.... דוד דרפק נשיא WKF-ISRAEL www.wkf-israel.org

אוי, חזק!

שמע חביבי, אם זה כל כך מפריע לך אז "עוסקים".... קורה לכולם.... דוד דרפק נשיא WKF-ISRAEL www.wkf-israel.org

קורה לכולם, בהחלט.

אבל יש פעמים שזה יותר משעשע מאשר פעמים אחרות.

לבד מהעובדה שאין כל התייחסות

לטאי צ´י, לעומת הפירוט הרב של אמנויות יפניות הכפפתם את כל האמנויות הסיניות תחת השם הלא מחייב והלא מדויק קונג פו (מה שמראה על חוסר רצינות). כמו כן רוב הקישורים בעברית לא קיימים, ובאנגלית המצב לא הרבה יותר טוב. גם הניסוח לוקה בחסר, למשל בתיאור הלוגו הנבחר - שמש ומניפה. את השמש מסבירים כנחוצה לחיים וצמיחה בעולם. את המניפה כדי להתקרר מחום השמש. כך שני האלמנטים מאוחדים מסמלים חיים וצמיחה. הא? אולי כדאי שתנסו לנסח מחדש. כמו כן תארך - נשיא התאחדות עולמית לקובודו-ישראל. אולי זה רק אני, אבל בהתחשב בכך שבאתר מוזכר כי אתם שלוחה של קובודו העולמית, יש בתואר הנ"ל (כפי שהוא מופיע)משום טעם לפגם. לבד מזאת - הרעיון עצמו חיובי, אני חושב. הגברת שיתוף הפעולה בין העוסקים באמנויות לחימה בארץ יכולה לתת הרבה למתאמנים ולמדריכים. בתקווה שתצליחו ומאמציכם יישאו פרי.

לבד מהעובדה שאין כל התייחסות

לידיעתך:שם קונג-פו או גונג-פו הפך לשם כללי עבור אומנויות לחימה סיניות בשנות ה-70 של המאה הקודם. המוסג עצמו מתורגם מסינית כ-"אומנות" או "לעסוק באומנות". כפי שאתה בוודאי יודע גם קראטה או ג´יו-ג´יטסו,או טאקוונדו,או אייקידו הם שמות כלליים בלבד. בקראטה ינן כ-50 שיטות מוכרות,בג´יו-ג´יטסו כמה מאות שיטות וגם בקונג-פו כ-600 שיטות. אני יכול להפתיע אותך גם בזה שגם בטאי-צ´י יש כ-100! שיטות וכולם תחת שם הכללי-טאי צ´י. לגבי התאור של הסמל: אולי אתה צודק שצריך לעבוד על מלל או לשנות אותו,אבל לדעתי זה לא הדבר המרכזי. כפי שאני רואה רוב המשתתפים בפורום מתעסקים בקטנות במקום לנסות ולהתחיל לשתף פעולה על מנת לקדם אומנויות לחימה בישראל. אני מציע להצתרף אלינו לכל אחד ולראות איך אנחנו עובדים ומה אנחנו עושים. כיוון שחברי ההתאחדות מייצגים שיטות שונות של קונג-פו,לדוגמה צ´וי לי פות או ווינ צ´ונג קונג-פו אנו לא מפרטים אותם באתר על מנת לא לתת העדפה לסוג כזה או אחר. בנוגע לתארי: בכל המדינות ש-WKF פועלת שם ההתאחדות באותה המדינה הוא WKF+שם המדינה. לדוגמה WKF-ISRAEL,WKF-USA וכו´. אם שם ההתאחדות במדינה הוא כזה אז גם תוארו של הנשיא יהיה נשיא של WKF-ISRAEL אן נשיא של WKF-USA. אני אשמח אם תצטרף אלינו ותביא את רעיינות לשיפור בעבודת ההתאחדות או באתר כחבר בארגון,דבר שלדעתי יקדם את הרעיון שמאחרי. בכבוד רב, דוד דרפק נשיא WKF-ISRAEL

aiki-freak

New member
שאלות רציניות...

1. מה זה דאיו-ריו- ג´ו ג´יטסו? (האם הכוונה לדאיטו-ריו-אייקי ג´יטסו?) 2. האם אתה יכול לפרט יותר על פעילויות שונות שאתם יוזמים? 3. האם חברות באירגון תלויה בתשלום כלשהו? (אם כן, מה בדיוק התמורה לתשלום זה?) 4. האם אתה יכול לציין מספר מועדונים ששייכים לאירגונכם? 5. האם אתה יכול לציין כמה מורים בולטים ששייכים לאירגון? בתודה מראש.

aiki-freak

New member
אני עדיין מעדיף לקבל תשובות

מימיס, אל תהיה נודניק... השאלות נשאלו לאחר שעיינתי באתר. אני חוזר שוב... האם חברות באירגון כרוכה בתשלום, ואם כן, מה התמורה לתשלום זה? באתר מוזכרים מורים בדרגות דאן 5 ומטה המנויים באירגון, אני שואל האם ישנם מורים בכירים באירגון? דוד דרפק מתאר עצמו כבעל תואר דוקטור לפילוסופיה ותואר פרופסור, מטעם אילו אוניברסיטאות ניתנו תארים אלו (בארץ? בחו"ל?)? באתר כתוב שההתאחדות היא האירגון המוביל בעולם בנושא אומניות הלחימה,(וגם האירגון היוקרתי והמכובד ביותר) האם מישהו בפורום מכיר את האירגון המדובר? מקווה שיסלח לי הכותב על השאלות, אבל זה הרי טיבעי שנרצה לדעת על ההתאחדות הנ"ל לפני שנצטרף לא? מה בעצם היתרון בחברות בהתאחדות הזו?

אני עדיין מעדיף לקבל תשובות

חברי היקר, בנוסף לתשובתי מקודם: כל התוארים שלי הינם מאוניברסיטות בחו"ל ואיני רוצה להשביץ בהם,הפירוט נעשה ע"פ בקשה של כל חברי הארגון,כמו כן אותו דבר נעשה לגבי מורים אחרים. נשיא ההתאחדות העולמית-קיושי ג´ון טאריין הינו חבר בועדה מיוחדת של ועד אולימפי אשר עוסקת במתן זכות לאומנויות לחימה להיות אולימפיים ולקיים אולימפיאדת אומנויות לחימה(ג´ודו וטאקוונדו יהיו מחוץ למשחקים האולימפיים הרגילים במקרה הזה). WKF מוכר היטב בעולם ועד היום חברות בו היא סמל לרצינות. סוקה ריצ´ארד מוריס-מנהל טכני של ההתאחדות הוא זה שהביא ג´יו-ג´יטסו לאירופה וזה שהקים ארגון הג´יו-ג´יטסו העולמי-IJJF. בסוף שנות ה-80 הוא החליט להתנתק מ-IJJF כיוון שארגון הפך להיות מסחרי והקים את-WKF. מטרתינו היא לא פוליטיקה או כסף. מטרתינו היא איחוד של המאמנים ומתאמנים ביחד על מנת להמשיך ולהתקדם. רוב המורים היום יושבים כל אחד בשיטה שלו ואינם מוכנים לשיתוף פעולה עם מורים אחרים. ישנן שיטות שאוסרות על תלמידים לנסות גם שיטה אחרת. מבחני דרגות ע"י המורים אלו או התאחדויות זה כסף רב,סמינרים ומחנות אימונים יקרים גם כן,ציוד יקר וכו´. אנו ב-WKF מנסים להפוך ולשנות גישה זאת. אצלינו אפשר לרכוש ציוד במחירים הזולים ביותר בישראל ובאיכות הגבוה ביותר,להשתתף בסמינרים ותחרויות בתשלום סימלי בלבד(לדוגמה סמינר ומחנה אימונים של יומיים+השתתפות באליפות במסגרת הסמינרים - כ-180 ש"ח כולל לינה,ארוחות והשתתפות). אנו נותנים לכל אחד אפשרות להיבחן בכל שיטה ע"פ דרישות האוניברסליות אשר הורכבו ע"י מורים בכירים של אותה שיטה ולקבל הסמכה בינלאומית מוכרת במחיר סביר (לא 1000-5000 ש"ח) בהתאם לדרגה. אם יש לך עוד שאלות,תרים טלפון ואשמח לענות. דוד דרפק נשיא WKF-ISRAEL www.wkf-israel.org נ.ב. האתר שלנו הוא עדיין בפיתוח ויהיו בו עוד הרבה שינויים.

WKF-ISRAEL

שלום רב, 1. דאיו-ריו ג´יו-ג´יטסו הינה שיטת ג´יו-ג´יטסו אצמעית ודוגלת לא רק בבריחים והטלות,אלה גם בבעיטות גבוהות וטכניקות המבוססות על כוחו של היריב(בדומה לאיקידו) 2. אליפויות ישראל בנונצ´אקו-דו,ג´יו-ג´יטסו,קראטה,קונג-פו,סמינרים עם מורים מארץ ומחו"ל,אליפויות אירופה ועולם,מחנות אימונים,קורסי מדריכים. 3. החברות באירגון היא 25 ש"ח לאדם לשנה ו-150 ש"ח למועדון המעוניין להירשם כחבר באירגון. 4. היום כ-35 מועדונים בארץ,וכמה אלפי מועדונים בחו"ל 5. סוקה ריצ´ארד מוריס-דאן 9 בג´יו-ג´יטסו,קיושי ג´ון טאריין-דאן 8,קיושי אלאין סאלי-דאן 7,קיושי סייזר בורקובסקי-דאן 8. בישראל-אלי איבגי,אלכס טארנובסקי,בוריס בורוכוב,אריה יחיא,אלכס לויטס,דוד דרפק...

קרפנטר

New member
מדוע אינכם נרשמים להתאחדות הקארטה

לדוד מרפק שלום! הנני מציע לך או לכם החברים להרשם להתאחדות הקארטה הרשמית בישראל , יו"ר ההתאחדות הוא אבי בלייר הינך יכול ליצור קשר ישיר איתו ולהסביר לו מה אתם עושים בדרככם אתם ואני חושב שאתם תוכלו להשתלב טוב במסגרת הפעילויות של התאחדות הקארטה הרשמית בישראל. במידה והינך מעונין לקבל פרטים נוספים מס´ הטל´ של היו"ר מר בלייר הוא: 03-7314721 נייד:058/250222 .מס´ הטל´ שלי הוא :052-470016 אשמח מאד לשמוע ממך תגובה בקשר להצעתי!!!

קרפנטר

New member
דלית היקרה!!!

לדלית שלום! אם זאת התגובה שלך להצעתי בנדון ההרשמות להתאחדות לקארטה בישראל אז כנראה שהאף שלכם בעננים , ואולי אתם או את חושבים שאתם אנשי המקצוע הטובים ביותר בענף אומנויות הלחימה , אז באמת אולי אנו ההתאחדות לא ברמה המקצועית הנאותה עבורכם . תודה רבה רבה מאד על תגובתכם המרשימה!!!

מעולא שמעתי על WKF לפני ההודעה כאן

מצד שני, גם לא שמעתי על ההתאחדות לקארטה. אבל בהודעה של ה WKF נכתב שהם מנסים להיות ארגון גג לכלל השיטות והמסגרות הפועלים בארץ, מתוכם קראטה הוא ענף יחיד ולא מועדף על פני ענפים אחרים. או כך לפחות הבנתי. איך אתה הבנת את ההודעה? WKF כולל גם קארטה מהגדרה (הגדרה שלהם, לא שלי). האם זה הגיוני שהם יהיו תת קבוצה של תת קבוצה של עצמם?

Funakoshi

New member
התאחדות הקרטה בישראל ?

לגוף מאורגן שמקיים מערכת של תחרויות, הדרכה, קשרים בינלאומיים חבל על הזמן, ההתאחדות היא גוף פוליטי אכולת מלחמות פנימיות וחיצוניות. מי שראה את האליפויות האחרונות, חבל על הזמן, אין אנשים, המעטים שישנם, כועסים על כל העולם ובעיקר על ההנהלה, שבעינהם היא אשמה במצב העצוב. כך, שאם אתם גוף, שיש לכם מערכת מסודרת, חבל על הזמן. פרט לעסקנים (שהם חבורה סגורה וקטנה שמנהלים הכל) אין שם כלום. מה שכן, תדרש ממך, דמי חבר, תשלום על המועדון, תשלום על תחרויות, תשלום על קורס,תשלום על נסיעות, כשהנהלה המכובדת ממומנת מכספך (!) ועוד ועוד. עצוב.

למעלה