שלום לכולם

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
שלום לכולם

יש לי הודעה שתחסוך לכם כסף ,לא הרבה אבל תחסוך: אל תתקשרו לטלפון עם קידומת -1700-700 כי השיחה יותר יקרה משיחה רגילה אני בטוח שהרבה לא יודעים ואני אישית קיבלתי שוק כל שיחה עולה כמו שיחה לפלאפון בייייייייי

אבא אסא

New member
קצת על 1-700 ו 1-800

כל הארץ היא אזור חיוג אחד. מי שמחייג ל 1-800 - עלות השיחה היא על הצד השני. מי שמחייג ל 1-700 - עלות 3 דקות ראשונות של השיחה היא על הצד השני, לאחר מכן העלות היא על המחייג....

צפנתי

New member
קראתי עוד משהו מזעזע על עלויות:

חיוג המספר דרך השיחה שבצענו ל144 ואז קיבלנו את המספר המבוקש, ואז האוטומט מציע לחחיג את המספר, עולה נורא יקר, כל פעימה כמו שיחה ל 144. משהו יודע האם זה נכון?

bennyTKD

New member
מכתב אהבה לצפנתי ../images/Emo8.gif

צפנתי, הפעם טעית...
איזה פדיחה. רק לפני כמה ימים אמרתי שאת תמיד צודקת... השמועה הזו רצה באינטרנט הרבה זמן, וגם אודטה כתבה עליה בעיתון. אבל עוד באותו יום אודטה התנצלה. את ההכחשה הרשמית של בזק אפשר לראות בלינק למטה "ההכחשה של בזק". ויש גם כתבה מנענע על הנושא - בלינק למטה "המאמר בנענע". ויש גם את דעתנו על אודטה בנושא אחר - בלינק למטה "אודטה טועה שוב". בני שעדיין אוהב את צפנתי כמובן.

צפנתי

New member
תודה לך, מחמדי. אני שאלתי ולא אמרתי

שזה ככה, כי קראתי את זה במקור לא מהימן לדעתי, ולכן אתהקביעתך לגבי שרירה ועומדת בעינה....

ליילנד

New member
../images/Emo41.gif 1800 ו- 1700 ../images/Emo41.gif

1800- זה שיחה על חשבון הצד השני למשך 3 דקות כמדומני ואם מאריכים את השיחה ההמשל על חשבוננו. 1700 - שאתה משלם את כל השיחה כשיחה אחת ללא שעון. אבל ליתר דיוק כדאי לבדוק, וזה מש לא בסדר ש"בזק" לא מיידעים את הציבור.

מחשבות

New member
ואילו 1700 היא:

עלות השיחה מתחלקת בין המתקשר ומקבל השיחה. בכל שיחה לשירות 1-700 ישלם מנוי בזק המתקשר עד 45 אג' בלבד )תעריף מינימום לשיחה(, ומנוי השירות ישלם עבור יתרת השיחה ובמידה שהחיוב עבורה הוא מעבר ל- 45 אג' הכתב מבולבל כי הוא מועתק מאתר בזק.

ליילנד

New member
o.k. תודה לך מחשבות

פעם מישהו הסביר לי כפי שכתבתי אך אם התקת מאתר בזק, אז זה בטח נכון ותמיד יש מה ללמוד.

למעלה