שלום לכולם

geni1

New member
שלום לכולם

אני ובעלי מנסים כבר חצי שנה כמעט. אני מקווה שלא נזדקק לטיפולים,מפני שבמשפחתו של בעלי יש כמה שהביאו את ילדיהם בטיפולי הפרייה. בכל מקרה , נראה לי שהפעם זו הפעם... היו לי בחילות ,עייפות וצרבת(יכול להיות כל הסימפטומים ביחד על ההתחלה?) ו....אני באיחור של 4 ימים. אני ממש מסוקרנת , אבל בעלי לא רוצה שנקנה ערכה כי הוא פוחד שאני אתאכזב מאוד. הוא חושב שזה סתם איחור ושאני מפתחת ציפיות(זה כבר קרה...). בכל מקרה, עוד שבועיים יש לי תור לרופא נשים. השאלה שלי היא אם הוא יוכל לראות באולטרא סאונד אם יש baby?

סנונית 1

New member
תעשי בדיקה

אחרי איחור כזה יש הרבה למה לצפות, מציעה לך לעשות בדיקהו.... שיהיה המון בהצלחה.

ו שתי

New member
הי וברוכה הבאה!

מקווה בשבילך שהפעם זו הפעם! לא יודעת לענות לך לגבי "הסימנים" אבל נראה לי שבעוד שבועיים הרפא יוכל לראות שק הריון, אבל לגי דופק----אני חושבת שזה גבולי. אולי תעשי בדיקה? מחזיקה לך אצבעות! <זו שקנתה הערב שתי ערכות ומתה מפחד להשתמש בהן>

geni1

New member
תודה לכן

אני נורא רוצה לקנות ערכה ,אבל בעלי אומר שכדאי לחכות. יו איך אני רוצה כבר!

מירב8

New member
לפי דעתי אל תחכי - תבדקי

אם זה כן (הלוואי) אז יהיה לך כבר עכשיו כיף במקום רק עוד שבועיים ואם זה לא את תתאכזבי הרבה יותר אחרי שתחיי שבועיים במחשבה שאולי כן כשלאט לאט האולי יהפוך לבטוח

chapling

New member
תני לבעלול לקרוא את השרשור

והוא יבין שבאמת אין מה לחכות זה נכון שאנחנו כבר מורגלות בלהשתין סתם על מקלות, ואז יש לנו פרצוף חמוץ כל היום
..... מצד שני נראה אותו מחזיק יום אחד מעמד עם המחשבה הזאת של כן לא, ושכל הליכה לשרותים זה טקס, ושכל זרם קטן בחזה מקפיץ ושכל... ושכל... בקיצור, אפשר להישתגע!!!!!
כל מה שצריך לעשות זה לבדוק כן כן, לא לא ואחרי 4 ימים איחור בהחלט יש הצדקה!!!! מחזיקה אצבעות

geni1

New member
כבר חמישה ימים איחור...

אתמול דיברנו והוא הסכים איתי שאעשה את הבדיקה. אומרים שכל ילד מביא את המזל שלו- הלוואי -בעלי עכשיו מנסה להתקבל למקום עבודה . הלוואי שיהיו שתי תשובות חיוביות... אז זהו, עוד מעט אני אקפוץ לקנות את הערכה ומחר בבוקר כבר תהיה תשובה (אי אפשר להשתמש בשתן לא של הבוקר , נכון?)

תקראי מה שכתוב בערכה

הערכה מזהה את ההורמון. עד כמה שאני יודעת, במידה ואת בהריון, ויש כבר כ"כ הרבה ימי איחור, אז ההורמון יהיה בשתן גם באמצע היום. ממליצים בד"כ על שתן של בוקר, כי אז ההורמון יותר מרוכז ויותר קל לראות 2 פסים, אבל אם יש הריון אני בטוחה שתראי פסים גם בשתן פחות מרוכז. בעיקר בגלל שיש כבר איחור גדול מספיק

נעמולה

New member
אמן לגבי שתי התשובות החיוביות

אני עשיתי בדיקת הריון באמצע היום, יש ערכות שלא צריך שתן ראשון של בוקר תבדקי מה כתוב על האריזה, אם זה זה - אז יופיעו שני פסים ולא משנה מה!!!

למעלה