שלום לכולם

ניקולי

New member
שלום לכולם

כן כן גם אני עסוקה מאוד בעבודה לא רק סידי נופר וג'ס גם אני יש לי ימבה עבודה והקטע הוא שאני ממש לבד.. אתם יודעים אני לא מבינה דבר אחד.. תראו יש לי בוסית על הכיפ כיפאק אבל המשכורת על הפנים.. לפי טענתה אין באפשרותה לשלם משכורת יותר גבוהה יחד עם זאת היא לוקחת לעזרה את אחותה והיום היא הודיעה לי שיש בכוונתה לקחת לעזרה פקידה שעבדה אצלה בעבר.. ומסכנה לא עלינו היא לא יכולה לעבוד במשרה מלאה... אבל דבר אחד אני לא מבינה. אני קורעת ת'תחת משעה 09.00 עד השעה 17.00 ואין באפשרותה לשלם משכורת גבוהה יותר אז איך לקחת פקידה נוספת אפילו ליום יומיים ולשלם לה יש...<<???? חוץ מזה אתמול קיבלתי טלפון משירן שלנו... כן כן שירן זאת שהיתה כאן..שלומה בסדר והיא עדין לא עובדת..(מסכננות) מוסרת ד"ש לכולם.... זהו... זה להיום נתראה מחר

sidi

New member
כי

יותר שווה לה לקחת מישהי בחצי משרה שתעלה לה קצת יותר מהתוספת שהיא תתן לך וככה היא מרוויחה עוד עובדת. תמסרי ד"ש חזרה.

ניקולי

New member
סליחה??????? ../images/Emo2.gif

בקצב הזה היא תצטרך לחפש לה שתיי עובדות.. אחת במקומי ואחת שתעבוד חצי משרה... למעשה אני מחכה לחודש ינואר כי אז אני אוכל לבקש העלה בשכר.. ואם היא לא תסכים להעלות לי את השכר אני אתפטר.. ולמה רק בינואר כי זה התקופה שבה התחלתי לעבוד ואם אני אבקש עכשיו העלה במשכורת היא לא תעלה לי כי היא טוענת שהיא לא יכולה.. ואם אני אבקש עכשיו והיא לא תעלה לי אני לא אוכל לעזוב כי אז אני לא אקבל כלום מלשכת עבודה.. ואם אני אחכה לשנה אני אקבל לפחות שלושה חודשים מלשכת עבודה וגם אני במקביל אחפש עבודה אחרת.... וכן, היא תפסיד אותי.. מאחר ועד היום לא היתה לה ולא תהיה לה פקידה כמוני (מבלי להשתחצן) אני כבר כמעט שנה אצלה רוב הפקידות שהיו לה לא החזיקו מעמד... חודשיים.. ואני מקצועית..

למעלה