שלום לכולם!!!

astrok

New member
שלום לכולם!!!

החלטתי להגיע לרפורמה סופית באוסף שלי!!! אני נשאר עכשיו על 3 נושאים בלבד - ניו-זילנד בעידן ה- c - בולים וגליוניות בלבד, ישראל - הכל, וכמובן חלל - ה כ ל (מקווה להגדיל בעתיד הקרוב עד ל- 1,000 בולים). ועכשיו מה שיעלה בגורל אוספי האחרים - דויטשלנד ולוקסמבורג - מכירה/החלפה בהקדם האפשרי, ביחד/לחוד. 11.9 - כבר "הפסקתי" לאסוף... היה לי בסך הכל מדליה, בול ושורה תחתונה... דיאנה - אני לא אקנה/אחליף יותר... החלטתי שהבולים (20) ישמשו להחלפה, והגליוניות והמעטפות לקישוט האלבומים, כפריטים יפהפיים ונדירים יחסית. מה דעתכם על זה? אנא כתבו דעתכם, אולי זה ישפיע עלי. תמיר.

astrok

New member
בשל עצה מחבר החלפות,

החלטתי להמשיך ולאסוף את הנסיכה דיאנה (וכובן הנסיך צ'רלס והנסיך וויליאם!!!). מה דעתכם? תמיר.

doroni10

New member
נשמע מעניין ומבטיח

אני מאמין שמעבר לאוסף הישראלי האוסף של בולים הקשורים בחלל יהיו פניננת האוסף שלך. אגב, יש ברשותי מספר לא קטן של בולי חלל- אתה בטח יודע שמדינות מזרח אירופה התגאו מאוד בעצם העובדה שהגוש הסוביטי הוא זה שהביא ראשון לווין למסלול סביב כדור הארץ ולכן חלק נכבד מבולים אלו הוא משם. אני צריך לצלם אותם ולשים. אישית אני לא אוסף אותם ספציפית, הם פשוט "יושבים" בחלוקה למדינות. כך שאפשרי מבחינתי להחליפם (אם הם לא יקרים מדי..
). דורון,

astrok

New member
תודה על ההארות והעצות!!!

אנא העלה אותם לאתר כדי שאוכל לראותם, ואולי גם נחליף! בתודה מראש, תמיר. ואגב, מה אתה אוסף?

nissim60

New member
משהו חביב לתמיר..

כמה אסטרונאוטים וחלליות שמחכים לעוף לחלל!

nissim60

New member
ואחרון..

אבל יש לי בערך 200 בולי חלל. בכלל אני חושב שהרבה אספנים התחילו עם בולי חלל כך שיש לך למה לצפות כאן.

astrok

New member
יש לי מעט פחות מחצי מהבולים שהצגת..

בכל השאר אני מעוניין. צור קשר במסרים. תמיר. אגב, שלחתי היום את המטבעות!

למעלה