אני רוצה לישאול שאלה אני ואחי רוצים לילמוד נינגו ו גיגצו וצילצלנו למורה אחד והוא אמר לנו שהם בפגרה עד דצמבר אז שאלתי האם כול המחונים בפגרה??? ובבקשה תמליצו לנו על מורים טובים בסביבת חולון תל אביב ראשון לציון ובת ים תודה מראש ירון
כי אני הנציג הרשמי ביותר בגלקסיה של נינגו וגיגיצו. במקרה אני גם לומד נין ג'יטסו ובמקרה המדריך שלנו סיפר לנו סיפור מה-זה-מצחיק על איזה אחד שצלצל ולא הבין אף מילה. יכול להיות שהוא תפס אותך ביום גרוע? בכל אופן בנין ג'יטסו אין פגרה יש אימוני חוץ כל אוגוסט. בספטמבר חוזרים עם הנחליאלים לאימונים. לעומת זאת אולי אתה בעצם צודק, כי בנינגו יש לנו פגרה מסוף ינואר עד דצמבר. האימונים פשוט קריעה!!!
גם אני לא מתלהב מהמורה הזה, סתם בן אדם אם אתה שואל אותי, אבל מה לעשות, זה המורה שאצלו אני לומד. נין ג'יטסו שריף זה בעצם כתובת של משרדי העמותה, בעצם הדוג'ו (מכון) נמצא בתיכון עירוני ה' ברח הירקון 294. באמת לא יפה לצחוק על תלמידים שרוצים ללמוד אבל קשה לפעמים להתאפק. מה נגיד על כאלו שמצלצלים ורוצים ללמוד רק מומצ'קו? או על כאלה ששואלים את המדריכים אם לומדים ריגול או רעלים? או על זה שניג'ס ליוסי חצי שעה על הנחה של 100% וכשיוסי נשבר והסכים, הודיע לו שבעצם אין לו זמן כרגע להתאמן? צחוק זו השקפת חיים ידידי דרגון רור. ולכן כדאי שתדע שבדרך להשתלטות על כדור הארץ אחת הפעולות הראשונות שהאפורים עשו זה ביטול חוש ההומור במימשל, וההוכחה: שמת לב שמאז קלינטון כל הצחוקים של בוש זה רק באוונטה? תשאל למה? סיפור ארוך
הם פשוט תכנתו אותך לחשוב ככה!!!! וההוכחה: אין לך חוש הומור רק תכנות לגיחוך. תבדוק בעצמך, האם פרצת בצחוק בריא בזמן האחרון? אתה רואה? ובקשר לבוש הוא לא רק חוצן זוחל אלא גם לומד טאי צ'י במרכז!!! מקווה שתוכל לישון
אם היית רואה את המשמר האזרחי בפתח תקווה, לא היה לך ספק לרגע. אגב, תגיד, אצלכם עושים רק דיונים מושכלים בין הפלגים השונים או גם הולכים מכות? כי אצלנו זה התדרדר כבר מזמן
בדיוק הרגע הורידו לי את החסם העיצבי מאלפא קנטאורי אז הבנתי. לא, לא הולכים מכות בין הפלגים השונים בנין ג'יטסו מפני שברוב רובן של הקבוצות בארץ ובעולם לא מתרגלים רנדורי ושיאיי. חוץ משני תלמידים של זולר שבאו פעם ועוד שנים של יעקב חזן לא ראיתי אף אחד שמעיז. למרות שאנחנו נחמדים. באמת.