../images/Emo5.gif כולן מפספסות את הנקודה ../images/Emo18.gif
WO, WO, OH ... There's a baby here despretly needs some bath- water
קודם כול , אני חושב שכולכן מפספסות את הנקודה בנושא צ'אד מייקל מורי והופעתו בתוכניות + הדיבורים עליו בפורום . דניאל כנראה אמרה דברים לא כמו שצריך , והאחרות אף גם לא הבינו זאת כלל (Gilmore Girls Rules) . הדבר שאני מנסה להגיד ואני מקווה שזה יבהיר את כול העניין של צ'אד הוא ... שבזמן האחרון , קצת הגזמתן באמת עם כול העניין של צ'אד (דניאל ניסחה לא נכון בכך שהיא אמרה שג'ס ורורי יותר טובים כי זה לא העניין בכלל) העניין הוא שהנוכחות של צ'אד בפורום הזה בעיקר במהלך קיום העונה השלישית , הייתה גבוהה מדי וזאתי עובדה לא דעה (אם אתן לא מסכימות , תבדקו את כול ההודעות במהלך השנה שהייתה ותספרו אותם !) צ'אד הוא שחקן מתפתח עם הרבה כישרון ובנוסף לזה (למרות שאני בן , העובדות שם , הוא חתיך , אין מה להתווכח . זה כמו שתגידו על לורליי שהיא כוסית) עקב התפתחותו בסדרות טובות ומצליחות כגון : "דוסון קריק" ו"בנות גילמור" התחלתן להתעניין בו ואין בזה שום דבר רע . העניין הוא שבמקרה הזה כשאתן מתחילות להעריץ אותו בצורה היסטרית וכותבות עליו הכול , הגיע הזמן שתגייסו קבוצה שתקים את הפורום שלו מתוך קהילות תפוז . במקום זאת , אתן משנות בערך את כול נושא הפורום מ"בנות גילמור" ל"צ'אד מייקל מורי" . אכן , הוא השתתף בסדרה אך עקב היותו לא חשוב הוא עזב או שאמרו לו לעזוב (זה לא העניין , אז אל תגיבו על זה) היה סיפור קטנטן ביניהם כדי לגרום לכול הסיפור של רורי בצ'ילטון להיראות קצת יותר אומלל ומדכא בשביל רורי והוא נחשב כתוספת לכך ואולי אפילו התפתחותצ מסוימת בכול הקשור להתעניינתה של רורי בבנים . כשאתן עוזבות את "בנות גילמור" והכוונה בשם זה , זה גם לבנות וכול שחקניה ולכול מה שקשור לסדרה : לעונות , לשחקנים , לסצינות ולהפקה ומתעסקות בעיסוקיו היומיומיים של צ'אד , לגבי סרטיו , הופעותיו , איך הוא נראה וכדומה אין כלל פורום של "בנות גילמור" . בתכל'ס אתן אוהבות אותו כי הוא חתיך סוף הדרך , לא כי הוא שחקן מדהים עם כשרון אמיתי שחבוי בתוכו (שלא תבינו אותי לא נכון , אני חושב שהוא שחקן מצוין והוא עוד יממש את כשרונו כשחקן בעתיד , אני מקווה !) אך לעת עתה , התפקידים שלו היו בשתי הסדרות להנ"ל בהם הוא לא הפגין שום דבר של הערצה . עם ג'ן הוא היה הבחור השרמנטי שכול הזמן עשו את זה ובסוף בגד בה , ועם רורי הוא אמלל אותה בצורה לא ממש מתוחכמת או משעשעת , אין כאן שום סיבה להעריץ אותו חוץ מהיותו חתיך . ואין בכך שום דבר רע ! אבל כשכול הודעות הפורום משתנות מהבנות אליו יש כאן ועוד איך בעיה . זה לא קשור למי אתן חושבות שרורי יותר מתאימה (כי הנה חדשות מסעירות : היא לא נמצאת עם אף אחד מהן , זה בסה"כ סדרת טלוויזיה , אז כול העניין ממש לא רלוונטי) וזה ועוד איך לא קשור לכמה זמן ג'ס או טריסטן היו בסדרה (ואם כבר מדברים על זה , אז זה לא קשור שטריסטן היה איכשהו נוכח בסדרה במשך עונה וחצי . במהלך העונה וחצי הזאתי הוא ישתתף בפרקים מועטים מבלי שום דיאלוג גדול . בעוד שג'ס שהשתתף בשלוש רבעי עונה בכול זאת זכה לסיפור בסדרה מרכזי ולהתייחסות והתפתחות אופי עם לורליי , לוק , רורי , סבא וסבתא והשכונה .) אתן אוהבות את צ'אד , נהדר - הוא באמת אחלה ! אבל לא בכמויות שאתן משדרות אותו בפורום זה . כי מה לעשות , הוא עזב את הסדרה לפני עונה וחצי ובקרוב שתי עונות וחצי והוא בכלל לא קשור לסדרה (גם כשהוא היה בסדרה , הוא לא היה קשור . אבל ניתן היה לדבר עליו רק על המראה כי מבחינת אופי בטוח שלא אהבתן אותו לא בדוסון ולא בבנות) . בכול זאת , אין בעיה שכולכן תבואו ותקימו פורום של צ'אד , ככה תוכלו להיות בשניח פורומים ולכתוב בהן שוטף . אנחנו מתחילים עונה חדשה וכבר בעונה השלישית , התשומת לב שהענקתן לסדרה הייתה מועטה יחסית (למרות שהחלק המרכזי מכול העניין הוא אשמת הסכסוך בערוץ 3) עדיין אתן שוכחות את שם הפורום . אני מקווה שתקימו פורום מהמם לצ'אד ותוכלו לחלק את ההודעות בין חדשות על שחקן שאתן מעריצות , לבין סדרה שאתן אוהבות .