שלום לכולם!!!

frikin shin

New member
פסדר! ניסוח לקוי!

מצטערת בסדר? לא התכוונתי לפגוע באף אחד ולעצבן אף אחד

../images/Emo5.gif כולן מפספסות את הנקודה ../images/Emo18.gif

WO, WO, OH ... There's a baby here despretly needs some bath- water
קודם כול , אני חושב שכולכן מפספסות את הנקודה בנושא צ'אד מייקל מורי והופעתו בתוכניות + הדיבורים עליו בפורום . דניאל כנראה אמרה דברים לא כמו שצריך , והאחרות אף גם לא הבינו זאת כלל (Gilmore Girls Rules) . הדבר שאני מנסה להגיד ואני מקווה שזה יבהיר את כול העניין של צ'אד הוא ... שבזמן האחרון , קצת הגזמתן באמת עם כול העניין של צ'אד (דניאל ניסחה לא נכון בכך שהיא אמרה שג'ס ורורי יותר טובים כי זה לא העניין בכלל) העניין הוא שהנוכחות של צ'אד בפורום הזה בעיקר במהלך קיום העונה השלישית , הייתה גבוהה מדי וזאתי עובדה לא דעה (אם אתן לא מסכימות , תבדקו את כול ההודעות במהלך השנה שהייתה ותספרו אותם !) צ'אד הוא שחקן מתפתח עם הרבה כישרון ובנוסף לזה (למרות שאני בן , העובדות שם , הוא חתיך , אין מה להתווכח . זה כמו שתגידו על לורליי שהיא כוסית) עקב התפתחותו בסדרות טובות ומצליחות כגון : "דוסון קריק" ו"בנות גילמור" התחלתן להתעניין בו ואין בזה שום דבר רע . העניין הוא שבמקרה הזה כשאתן מתחילות להעריץ אותו בצורה היסטרית וכותבות עליו הכול , הגיע הזמן שתגייסו קבוצה שתקים את הפורום שלו מתוך קהילות תפוז . במקום זאת , אתן משנות בערך את כול נושא הפורום מ"בנות גילמור" ל"צ'אד מייקל מורי" . אכן , הוא השתתף בסדרה אך עקב היותו לא חשוב הוא עזב או שאמרו לו לעזוב (זה לא העניין , אז אל תגיבו על זה) היה סיפור קטנטן ביניהם כדי לגרום לכול הסיפור של רורי בצ'ילטון להיראות קצת יותר אומלל ומדכא בשביל רורי והוא נחשב כתוספת לכך ואולי אפילו התפתחותצ מסוימת בכול הקשור להתעניינתה של רורי בבנים . כשאתן עוזבות את "בנות גילמור" והכוונה בשם זה , זה גם לבנות וכול שחקניה ולכול מה שקשור לסדרה : לעונות , לשחקנים , לסצינות ולהפקה ומתעסקות בעיסוקיו היומיומיים של צ'אד , לגבי סרטיו , הופעותיו , איך הוא נראה וכדומה אין כלל פורום של "בנות גילמור" . בתכל'ס אתן אוהבות אותו כי הוא חתיך סוף הדרך , לא כי הוא שחקן מדהים עם כשרון אמיתי שחבוי בתוכו (שלא תבינו אותי לא נכון , אני חושב שהוא שחקן מצוין והוא עוד יממש את כשרונו כשחקן בעתיד , אני מקווה !) אך לעת עתה , התפקידים שלו היו בשתי הסדרות להנ"ל בהם הוא לא הפגין שום דבר של הערצה . עם ג'ן הוא היה הבחור השרמנטי שכול הזמן עשו את זה ובסוף בגד בה , ועם רורי הוא אמלל אותה בצורה לא ממש מתוחכמת או משעשעת , אין כאן שום סיבה להעריץ אותו חוץ מהיותו חתיך . ואין בכך שום דבר רע ! אבל כשכול הודעות הפורום משתנות מהבנות אליו יש כאן ועוד איך בעיה . זה לא קשור למי אתן חושבות שרורי יותר מתאימה (כי הנה חדשות מסעירות : היא לא נמצאת עם אף אחד מהן , זה בסה"כ סדרת טלוויזיה , אז כול העניין ממש לא רלוונטי) וזה ועוד איך לא קשור לכמה זמן ג'ס או טריסטן היו בסדרה (ואם כבר מדברים על זה , אז זה לא קשור שטריסטן היה איכשהו נוכח בסדרה במשך עונה וחצי . במהלך העונה וחצי הזאתי הוא ישתתף בפרקים מועטים מבלי שום דיאלוג גדול . בעוד שג'ס שהשתתף בשלוש רבעי עונה בכול זאת זכה לסיפור בסדרה מרכזי ולהתייחסות והתפתחות אופי עם לורליי , לוק , רורי , סבא וסבתא והשכונה .) אתן אוהבות את צ'אד , נהדר - הוא באמת אחלה ! אבל לא בכמויות שאתן משדרות אותו בפורום זה . כי מה לעשות , הוא עזב את הסדרה לפני עונה וחצי ובקרוב שתי עונות וחצי והוא בכלל לא קשור לסדרה (גם כשהוא היה בסדרה , הוא לא היה קשור . אבל ניתן היה לדבר עליו רק על המראה כי מבחינת אופי בטוח שלא אהבתן אותו לא בדוסון ולא בבנות) . בכול זאת , אין בעיה שכולכן תבואו ותקימו פורום של צ'אד , ככה תוכלו להיות בשניח פורומים ולכתוב בהן שוטף . אנחנו מתחילים עונה חדשה וכבר בעונה השלישית , התשומת לב שהענקתן לסדרה הייתה מועטה יחסית (למרות שהחלק המרכזי מכול העניין הוא אשמת הסכסוך בערוץ 3) עדיין אתן שוכחות את שם הפורום . אני מקווה שתקימו פורום מהמם לצ'אד ותוכלו לחלק את ההודעות בין חדשות על שחקן שאתן מעריצות , לבין סדרה שאתן אוהבות .

טוב, לא קראתי את הכל אבל:

וואו. מה זאת אומרת, שיש יותר מדי הודעות עליו? רוצים שיהיו הודעות על לורן או מיילו או מישהו? תכתבו. אתם לא תקבעו מה אני אכתוב. ובזאת אני מסיימת את חלקי בדיון הזה.

רק עוד דבר אחד:

"אכן , הוא השתתף בסדרה אך עקב היותו לא חשוב הוא עזב או שאמרו לו לעזוב (זה לא העניין , אז אל תגיבו על זה) היה סיפור קטנטן ביניהם כדי לגרום לכול הסיפור של רורי בצ'ילטון להיראות קצת יותר אומלל ומדכא בשביל רורי והוא נחשב כתוספת לכך ואולי אפילו התפתחותצ מסוימת בכול הקשור להתעניינתה של רורי בבנים ." זו דעתך. כנ"ל לגבי המשפט שבא אחרי זה וההמשך שלו...אתה לא תחליט על מה אני אכתוב, וזהו. אם אתה רוצה לכתוב על דברים אחרים, יופי, יותר טוב לפורום. אולי תעזבו אותי כבר? יש דבר שנקרא תרבות אינטרנט. לא פוגעים בדעות של אחרים.

frikin shin

New member
יאללה תחזור שוב על אותו דבר...

כמה פעמים אפשר להגיד: צ'אד חתיך פתחו פורום משלו. קלטנו!!! אתה יחסית צודק... אבל מה שלא בסדר במה שאמרת הוא: אתם אוהבות את צ'אד בגלל שהוא חתיך לא בגלל שהוא יודע לשחק הוא בעתיד יהפוך לשחקן טוב אני בטוח. בקשר לזה.... אתה לא יכול לקבוע אם הוא משחק טוב או לא ואם אוהבים אותו רק בגללל שהוא חתיך. אתה לא יכול לקבוע את זה וגם אתה לא לומד משחק ואתה לא במאי או משהו שיכול להגיד אם צ'אד משחק טוב או לא!!! בקשר לשאר הדברים... יהיה נחמד באמת ל]פתוח פורום לצ'אד במקום לעדכן פה את כל החדשות על צ'אד בגלל שדי! הוא עבר! היה חצי עונה בקושי וזהו אין יותר! אנחנו בעונה שלישית ואתם עדין תקועות עם צ'אד! צריך לעדכן בנושאים אחרים חוץ מצ'אד!

שיו.

אני יודעת שכתבתי שאני לא אמשיך בזה יותר, אבל, וואו. די. די להחליט בשבילי/נו אם לפתוח פורום חדש או לא או אם מותר לנו, ארמ, לאהוב את צ'אד או וואטאבר. דבראשון, הוא לא היה חצי עונה, הוא היה יותר. דבר שני, מותר לי להיות תקועה במה שבא לי. אני לא אגיב אפילו בקשר להערה על העונה השלישית. דבר שלישי, אם את רוצה לעדכן בנושאים אחרים חוץ מצ'אד, את מוזמנת. את לא תגידי לי מה לעדכן ובמה לא לעדכן.

וזה המקום לשאול.

שמרית, אופיר, אם אתן מרגישות שאני או אנחנו או מישהו מעדכנים יותר מדי לגבי צ'אד, תגידו, אני מבטיחה לא לעדכן כלום, נשבעת.

ורגע, יש לי שאלה אליך ואל בן...

אתם חושבים שזה היה נשאר פורום בנות-גילמור בלי כל הדבירם האלה...? אני בספק. אין פה כל-כך הרבה חידושים, כי העונה השלישית לא מגיעה לארץ, ובלה, ואם כבר יש אז הרב על צ'אד. נו, אז מה? את כל-כך רוצה שיהיו גם עידכונים לגבי מיילו ושחקנים אחרים? לכי, תחפשי, תמצאי, תביאי לפורום, ו-וואלה. (יש לקרוא בטון צרפתי בלבד.
. ) צ'אד הוא חלק מהסדרה, אין מה לעשות, וזהו. את לא המנהלת פה, את לא יכולה להחליט לכל האנשים פה אם להפסיק לעדכן או לא. את אפילו לא חייבת לקרוא את ההודעות...! את יכולה פשוט לא לפתוח אותן, וזהו. נגמר הסיפור. פניטו.

PURPLE CHICKEN

New member
אני באמת לא מבינה אותך.../images/Emo11.gif

למה פתחת את הנושא שוב?
דניאל ומיכל התווכחו, בסדר- וויכוחים זה דבר לגיטימי וטבעי לגמרי. הן השלימו, הכל טוב, לא?
אז למה באת ופתחת את זה שוב? ולא רק זה, אתה בא ותוקף אותנו בגישה של "אתן ילדות קטנות שלא מבינות מהחיים שלהן". אני יודעת שלא אמרת את זה ואתה יודע מה? אולי אפילו לא התכוונת לזה, אבל זה הרושם שאתה יוצר.
רק תסביר לי איך אתה יודע שאנחנו אוהבות את צ'אד רק בגלל שהוא חתיך? **("בתכל'ס אתן אוהבות אותו כי הוא חתיך סוף הדרך , לא כי הוא שחקן מדהים עם כשרון אמיתי שחבוי בתוכו") ומה בדיוק קנה המידה לכמות הודעות מתאימה לבנות גילמור ולצ'אד? *_* ("התשומת לב שהענקתן לסדרה הייתה מועטה יחסית", "העניין הוא שהנוכחות של צ'אד בפורום הזה בעיקר במהלך קיום העונה השלישית , הייתה גבוהה מדי וזאתי עובדה לא דעה"...) תראה, אולי אתה צודק- אולי אם יש כמות כזאת של הערצה כלפי צ'אד באמת כדאי לפתוח לו פורום משלו- אבל אתה לא זה שתחליט. מצטערת.
אם המעריצות שלו יהיו מעוניינות לפתוח לו פורום- הן יעשו את זה, אל תדאג. אתה לא כאן כדי לסנן הודעות. אם למנהלות זה היה מפריע- הן היו דואגות לזה.
בקיצור- אתה לא יודע יותר טוב מאף אחד כאן בפורום. כל מה שכתבת כאן בהודעה זאת דעתך בלבד. בלבד. יש לך ביקורת על איך שהפורום מתנהל- סבבה. לך למנהלות אם זה כ"כ מפריע לך. זה ממש לא בסדר לתקוף אותנו ככה, כי הסמכות שלך כאן בפורום שווה לאפס. ^^ מצטערת אם הייתי ביצ'ית, או פגעתי במישהו- זה פשוט ממש מעצבן אותי שאנשים רבים על כאלה דברים. אז בבקשה- כולם לנשום עמוק ולהירגע.

בשם אלוהים

מי תקף אתכן בכלל ?! זה עובדה שדיברתן עליו הרבה ועם דיברתן זה אכן החלטתכן . אבל להגיד ש"בנות גילמור" היה נושא השיחה בפורום "בנות גילמור" איננו נכון אלא צ'אד . זה לא קשור אם זה מוצא חן בעיניי או לא , אתן אוהבות את צ'אד תמשיכו לאהוב אבל יהיה לכן יותר כייף אם תקימו עליו פורום שתוכלו לכתוב הודעות שוטפות עליו , לכתוב על מאמרים , לשים גלריות של תמונות ולהנות . ואל תחשבו שאני אומר לכו מה לעשות . אז Gilmore Girls Rules תרגעי ושווה שלא תחטפי עוד אחת מהקריזות שלך כאילו מזיז לי להגיד לך מה לעשות . ודבר שני , מי שאמרה שצ'אד ועוד איך בסדרה עכשיו , אז תצאו מהסרטים ! הוא לא ... לא חשוב כמה זמן הוא היה בסדרה (עונה וחצי , כן , עונה וחצי !!!) בכול זאת לדעתי הוא לא היה משמעותי . שמעתן ?! לדעתי לדעתי לדעתי . רק שלא תתקיפו ...

אתה כל כך רוצה שהנושא בפורום יהיה

בנות גילמור?! תביא אתה דבירם בשביל שזה יהיה על כל השחקנים. על הכל. על כלללל בנות-גילמור. אם אתה כל-כך חושב שזה לא... בגלל שאתה לא מביא דברים על שחקנים אחרים, (לא דיברתי על מה שלא עשית עם הספווילרים.
אני לא קוראת.
) אין לך זכות להגיד שזה פורום רק שלו.

PURPLE CHICKEN

New member
ווהו, צ'יל אאווט מן.^^

ראה הוזהרת- אף אחד כאן לא יתקוף את מיכל בלי להיות מוצף בתגובות של חברי פורום אחרים.
בכל אופן, אני מבינה מה אתה מנסה לומר, אבל אם המעריצות של צ'אד ירצו לפתוח פורום- הן יעשו את זה. כנראה שהן מעדיפות לדבר עליו כאן, וכל עוד זה לא מפריע למנהלות (ועד כמה שידוע לי- זה לא מפריע להן. תקנו אותי אם אני טועה.
), זה בסדר גמור.
עכשיו ברצינות- בואו נשכח מהנושא. לנשום עמוק, ולהירגע.

frikin shin

New member
בן! לא יפה!

הגזמת... ובאמת אף אחד לא תוקף את מיכל
ומי שאמרה שאני ומיכל התווכחנו אז זהו שלא! דיון זה הכל. אני חושבת שמה שבן רוצה להגיד (בצורה עדינה יותר
) זה שתעדכנו יותר על בנות גילמור ולא על צ'אד כל הזמן. זה הכל... ואני יוצאת מהעניין הזה לפני שכולם יתנפלו עליי...

למעלה