שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

קודם כל הכינוי שלי זה "ג'ס הכוסון" פשוט אי אפשר לעשות '. קוראים לי נטלי,אני חדשה פה,וכמו שבטח הבנתם אני חולה על ג'ס!!!

Sweet Misery

New member
דינה. ../images/Emo11.gif

ואכן.

Blizzard Beach

New member
דוולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני נעה ואני לא חדשה פה כלכך. ואני מעדיפה את צ'אד (טריסטן).

ayaliar

Well-known member
סתם משהו

לפני שהתחלתי לקרוא בפורומים של גילמור בכלל לא החשבתי את טריסטן כדמות חשובה. כאילו, מאוד אהבתי אותו מדוסון ושמחתי שהוא כן הופיע בפרקים שהוא הופיע אבל לא חשבתי שהוא חשוב. פתאום אני רואה בכל הפורומים אנשים ממש אוהבים אותו ומתייחסים אליו כאחת הדמויות הראשיות וזה עדיין מוזר לי חיחי

Blizzard Beach

New member
אני לא חושבת,../images/Emo94.gif

שהוא דמות ראשית כלכך, הוא לא ראשי כמו ג'ס ודין. אבל הוא שקסי
.

frikin shin

New member
אינדידי שקסי../images/Emo99.gif

אבל ג'ס עוד יותר שקסי
והוא תפקיד ראשי יותר
והוא נמצא שתי עונות
וצ'אד היה רק חצי עונה בערך

ayaliar

Well-known member
ג'ס זה משהו אחר...

אם משווים בין ג'ס לטריסטן ג'ס זוכה בגדול אבל לדעתי צ'אד הרבה יותר יפה ממיילו. אני עדיין מעדיפה את מיילו. וזה בדיוק מה שהיה לי מוזר! ברור שג'ס הוא חלק מהעניין וברור שדין גם אבל טריסטן היה נראה לי חשוב בערך כמו החברה המעצבנת של פריס. לא מעצבן כמוה אבל חשוב כמוה.

זה ממש לא נכון.

אני ועוד הרבה אנשים חושבים באמת שהוא הכי מתאים לרורי, חוץ מזה שלדמות שלו יש כל כך הרבה רבדים...הייתי מאוד שמחה אם היו מפתחים אותה יותר, אבל עדיין. אי-אס-פי רצתה לפתח אותו עוד יותר אבל CMM עזב לדוסון. בעע.

ayaliar

Well-known member
אני לא אמרתי שהוא לא מתאים

פשוט התפקיד שלו לא היה מרכזי במיוחד. זה לא שאני לא חושבת שאם הוא היה מרכזי יותר זה לא היה מוצלח..אני שמחתי בשניה וחצי שהיה ביניהם משהו. הקטע הוא שהם החליטו לא לפתח אותו והשאירו אותו די שולי ובגלל זה הופתעתי שראיתי שיש לו כ"כ הרבה מעריצים. זה בדיוק כאילו שתכנסי לפורום של דוסון ותראי שם אנשים מדברים על כמה צ'רלי וג'ואי מתאימים (ואין לי מושג, אולי זה אפילו קורה
). זה לא שזה לא נכון, זה פשוט לא צפוי לדעתי... אין לי בעיה שזה ככה.

כן ../images/Emo13.gif

אבל זה רק מוכיח כמה טוב זה יכול היה להיות, תחשבי שיש עוד המון טרוריים אחרי איזה 3 שנים. אה, וזה לא שהחליטו לא לפתח אותו--שימי לב, בThe Third Loerlai לפחות חצי מהפרק התמקד בהם, ופתחו את מה שיש ביניהם. אבל אז ישר בפיינל, בלי אזהרה הכל השתנה. זה בגלל שאז הם ידעו שצ'אד יעזוב לדוסון קריק, והוא גם לא היה אמור להופיע בעונה השנייה בכלל, אבל הם היו צריכים קלווז'ר.

frikin shin

New member
איה צודקת לדעתי ../images/Emo4.gif

בזה שהיא מתפלאת מכמות המעריצים שיש לצ'אד בגלל תפקיד קטן. אם זה פה ואם זה בדוסון קריק. אם כל האמת, אתם חושבים שרורי וטריסטן מתאימים בגלל שאתם אוהבות את צ'אד! לא בגלל שהם באמת מתאימים! ג'ס ורורי מתאימים! יש להם נושאים משותפים, הוא לא קורא לה מרי וכו'... בעונה השלישית זה קצת משתנה אבל בעונה השנייה אני לא יתפלא אם יהיו הרבה ג'רורי או רוס (whatever). אני חושבת שצ'אד צריך פורום משלו. גם ככה מעדכנים פה כמעט כל הזמן על צ'אד ולא על אחרים. ולמה מעדכנים עליו? כי הוא היה בתפקיד שולי בבנות גילמור אבל... הוא חתיך! אז זה כאילו... לא פסדר...

ארר.

זה לא עניין של צודקת/לא צודקת, אוקיי? את ראית ויכוח? זה היה דיון, וסתם דברנו על למה עדיין יש כל כך הרבה טרוריים ומדברים על צ'אד וזה. את לא זו שתחליטי שאני טרורית בגלל שצ'אד חתיך, לא רק בגלל שזה לא נכון, אין לך שום זכות לקבוע דבר כזה. אין לך שום צורך להתחיל לפרט למה ג'ס ורורי יותר מתאימים מטריסטן ורורי, זאת דעתך. את גם לא תקבעי אם אני מעריכה את צ'אד לפי זה שהוא חתיך או וואטאבר או לפי איך שהוא משחק. זה לא משנה מה מהשניים נכון, פשוט אין לך שום זכות להגיד איך אני מרגישה. איך עצבנת אותי עכשיו.

Sweet Misery

New member
בנות! ../images/Emo68.gif

דניאל, דעה היא דעה. אז גם אני מעדיפה את ג'ס ורורי ביחד, זה לא אומר שהם בהכרח הכי מושלמים, או שאני יותר צודקת מאנשים שמעדיפים את טריסטן ורורי או דין ורורי. בבקשה אל תנסי לשלול דעות אחרות או להוריד מכבודם של אחרים רק כי הם לא חושבים כמוך. זה ממש לא הוגן.

Blizzard Beach

New member
../images/Emo45.gif

אין לי כוח להגיב בפירוט
. כל מה שאני אגיד, זה שמבחינת עונות ששודרו בארץ - צ'אד היה יותר ממיילו, הוא היה עונה וחצי וג'ס היה שלושת רבעי עונה (
)... אבל אם את בוחרת להיות רוסית, זו בחירה שלך... אבל אל תזלזלי במי שרוצה להיות טרורי, אפיו שטריסטן/צ'אד עזב את הסדרה.

frikin shin

New member
אני יודעת שזה היה דיון

לא התווכחתי
סך הכל הבעתי גם את הדעה שלי ואמרתי שאני חושבת כמו שאיה חושבת זה הכל. למה להתנפל?
ולא קבעתי שאת טרורית בגלל שצ'אד חתיך אמרתי שבטח את טרורית בגלל שצ'אד חתיך. חשבתי על משהו והבעתי את דעתי. מה רע בזה? אני לא יודעת? את מרגיזה את עצמך לא נאי מרגיזה אותך...

אהמ.

"אם כל האמת, אתם חושבים שרורי וטריסטן מתאימים בגלל שאתם אוהבות את צ'אד! לא בגלל שהם באמת מתאימים!"

למעלה