שלום לכולם!!!

ארמ...

טוף, דבראשון טודע, דברשני באמת די התווכחנו אבל באופן תרבותי
וסיימנו את זה בפרח (
) ובקושקוש (
) והכל! ואני לא חושבת שמה שבן אמר הוסיף
ו, ארמ, אמרתי כבר מה דעתי בקשר לעידכונים על צ'אד... וההערה של ה"סתום. ^^;" פשוט משעשעת אותי, זה לא בשביל להעליב ^_^

Pink Lavender

New member
../images/Emo29.gif בכלל לא רעיון רע...

-בלי שום קשר למה שנאמר מלמעלה- אני רק רציתי להגיד שזה לא רעיון כל כך אבסורדי לפתוח פורום לצ'אד ונראה לי שיש מספיק מעריצים שיכנסו עליו... ולגביי זה שהוא מופיע פה זה לא כזה ביגי... אפשר לחשוב...הוא באמת היה חלק מהסידרה ולא משנה איזה חלק בדיוק (אני לא רומזת כלום) וטבעי שהוא יופיע בפורום הזה... אל תשכחו שהוא היה שחקן בבאג ואם אתן רוצות לפתוח דיון עליו זה לא פשע בדיוק כמו שאם אתן רוצות לפתוח דיון על דרלה (זאת שניגנה על הנבל בעונה הראשונה)...לאלה שיש להן משהו נגדו תדלגו על ההודעות שמדובר בהן על צ'אד. כלומר זה מה שאני עושה כשאני רואה שמדברים על שחקנים מבנות גילמור שאני לא אוהבת...או שסתם לא מעניינים אותי באותו הרקע. בכל מקרה מה שאי מנסה לומר זה שאפשר ורצוי להסתדר...
!

קוקיטה

New member
טוב אני יודעת שאני לא הכי כותבת הרב

ה בפורום הזה אבל כמה דברים! 1. כן גם אני אוהבת לראות בנות גילמור אבל מה לעשות העונה השלישית לא הגיעהבנתיים לארץ ויש פו כמה וכמה מעריצות של צ'אד (אני בניהם כמובן!) אז מדיי פעם אני נכנסת לפו כדי להתעדכן גם בקשר לבנות גילמור וגם לגביו! סוו וואט?!?! זה באמת יהיה רעיון מצויין לפתוח לו פורום משלו אבל עד אז מה הבעיה עם לפרגן קצת לשחקן שכן שיחק בתוכנית?! אז לא את תפקיד חיו אבל עדיין היה לו חלק בה.. 2. אתה אומר שאין סיכוי שאהבנו את צ'אד בבנות גילמור או בדוסון בגלל הדמות אלא רק בגלל היופי שלו- מצטערת! אני כן אהבתי את הדמות של צ'רלי! זה לא הפורום המתאים לזה אבל בהתחלה הוא באמת היה מנייאק כלפי ג'ן אבל אח''כ הוא השתנה בשביל ג'ואי! ובקשר לרורי! גם אלייה הוא לא היה כזה נורא...הוא ורורי דווקא היו מקסימים ביחד! ואינ חושבת שהוא לא היה צריך לעזוב! אז לאחר כל הסיכום הזה איך פותחים לו פורום?!
טוב לא זאת הייתה המטרה של הסיכום! המטרה הייתה להגיד שזה לא אסון שמדברים גם עליו פו! שכל אחד ידבר על מה שבא לו! מצטערת שנאלצתם לקרוא את כל זה! צ'או!

Sweet Misery

New member
ברוכבא!! ../images/Emo24.gif

ג'ס (או מיילו
) אכן כוסון.
אני הדר! נעימאוד.

KerenWelling

New member
הדרי! (דינה)

אחלה תספורת אהבתי + תחת אמ...נו תוסיפי אותי לYAHOO שלך כבר!!! אוך! ווייז מיר!!!! מישיגינע!!!!!ךלרעיםןקפרדיפקאדמינפאגמיקא שקט ברוווךךךךך!!!!!!!!!!!!!! אל תתחילי איתי יא פרוצה *שיעול* רחב *שיעול* מנוולת!! אהההה בת בליעל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט די נו אני משתגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שמוליק בן סבבט מבאר שבע וזה כל מה שהיה לי להגיד לך! לא באמת! באמת?! כן באמת! מה באמת?!?!?!? כן כן באמת!!!!! נו ברצינות, באמת????!?!?! כן ברצינות!!!!!באמת!!!!!!!!!!!!!! אה טוב, אם ג'ורג' וושינגטון אמר אז אפשר להיות רגועים.... מה לא ככה??? לא שקט

KerenWelling

New member
נ"ב:

קח אותי רודריגווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

lali37

New member
מזה משנה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בכל מקרה המקום לא מנוצל אז מזה משנה אם יש שם פרסומת או לא

KerenWelling

New member
כי זה כייף

אצלנו בפורום סמולוויל ולויס וקלארק ובפורום איפור וציור גוף יש מלא פרסומות מעצבנות

PURPLE CHICKEN

New member
שלום שלום../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

כן כן, מדהימותו של ג'ס אינה ניתנת לויכוח. ^^ אני ירדן, אני לא חדשה פה, ו... אתמול חזרתי מסלובניה!
אניוויז, אני טרוסית גאה (יענו טרורי + רוס, לאנשים כמוני שלא יודעים מה הם מעדיפים.
) ו... זייהו.
תהני לך כאן!

למעלה