שלום לכולם...

_גויאבה_

New member
שלום לכולם...

עוד מעט אני חוגגת (?) יומולדת 17. בגיל 10 (ובכל גיל בעצם...) אנחנו מתארים לעצמנו איך נראה כשנגדל. ופתאום תפסתי, שאני בכלל לא מתקרבת לבת ה- 17 שאותה דימיינתי לעצמי כשהייתי ילדה. אני תיכף בת 17, ואני עוד לא בטוחה שאני יודעת מי אני. כבר 17 שנים, ואני עדיין לא בטוחה שאני יודעת מי החברים שלי, ועדיין לא בטוחה שאני יודעת מה אני רוצה מעצמי. אני כ"כ רחוקה ממי שרציתי להיות אז, ועוד יותר חמור- כ"כ רחוקה ממי שאני רוצה להיות היום (ואולי אני אפילו לא יודעת מי אני רוצה להיות היום). בכל יום אני מחליטה מחדש שלא להחליט. לזרום עם עצמי, לעשות מה שמרגיש לי נכון. ובכל יום מחדש אני מגלה שאני בכלל לא יודעת מה מרגיש לי נכון. אני לא בטוחה שאני יודעת מה רציתי להגיד. סתם, קראתי פה כמה הודעות שלכם, וראיתי שאתם נורא אחד בשביל השני. אז החלטתי לפרוק קצת, ולקוות שתוכלו להיות כאן גם בשבילי. אני.

תמיד בשבילך ../images/Emo24.gif

כולנו מחפשים את עצמנו בכל שלב בחיים- אנשים משתנים..
את באמת חושבת שכשהייתי בת 9 או 10 דמיינתי ככה את גיל 16??? ממש לא
גיל 16 אמור להיות גיל מתוק... הכי קרוב לטעם - אצלי זה חמוץ..
תמיד בשבילך,
מדליקונת 16

עדי 15

New member
חיים לא קלים../images/Emo24.gif

מי ציפה שבגיל הזה נהיה בדברים הללו חשבנו שיהיה כיף אבל לא ממש הולך לי כפי שציפיתי.....! למה את לא נכנסת לפה יותר אני רוצה לדבר איתך- מדליקונת16

אני תמיד פה ../images/Emo25.gif

גם אם אני לא כותבת תהיי בטוחה שאני קוראת הכל כולל הכל
דיי התאכזבתי להכנס היום ולראות במשך כמעט כל היום שלא השתנה כלום.
עכשיו אני פה... אשמח לשוחח איתך עדי 15.. כל מה שתרצי אני כאן.. ברשותי שני ICQ... מספרם: *126582741* והשני: *13241270* את מוזמנת לצרף אותי
או שמא בא לך להתכתב במייל? גם אפשרי: [email protected] תמיד פה בשבילך
,
מדליקונת 16

_גויאבה_

New member
סליחה על הנטישה...

זה רק שהמחשב הזה לא רק שלי, והוא אפילו לא נמצא בחדר שלי, ותמיד יש אח קטן, או אמא, או אבא שיושבים מעל העורף... אל תעלבי, אבל כרגע אני לא ממש מעוניינת לפרסם מספר אייסיקיו או אימייל... פשוט- שניהם מזוהים איתי טיפה יותר מידי... אבל את מוזמנת (כמו כולם...!!) לשלוח לי מסרים דרך תפוז. אני מבטיחה לחפש הזדמנויות להיכנס לעיתים קרובות יותר... ואחה"צ אני אפתח עוד תיבת אימייל... :) אוהבת, אני.

Mar Jade

New member
כתבתי קודם הודעה והיא נמחקה...

בכל מקרה, לא כולם יודעים בדיוק להגדיר את עצמם. הייתי אומר לך שאנשים שקשה להם להיות בטוחים מה הם, מי הם, ומי החברים שלהם, הם אנשים מורכבים יותר, מעניינים ואינטיליגנטים יותר, אבל זה לא יעזור לך לפתור את החידה. הכי חושב זה לא לחשוב "מה הייתי רוצה להיות במקום מה שאני עכשיו" אלא "מה אני עושה עכשיו, ואיך זה מתאים למה שאני מאמינה בו".

דרור22

New member
גויאבה יקרה....

מה שאת עוברת בימים אלו נקרא דיכאון מומולדת... בערך כל אדם עובר את זה ותאמיני לי, אפילו עברתי את זה מספר פעמים ונראה לי שאני מתקרב לדיכאון הבא.... (יש לי גם מומולדת עוד מעט..) בגיל 17 כמוני כמוך, לא ידעתי מי החברים שלי -והייתי בעיצומה של ההכחשה שאני גיי, אבל מה את יודעת אני עוד מעט בן 19 והחיים שלי משום מה לקחו כיוון חיובי, עד לפני חודשיים לא ידעתי מה אני רוצה ללמוד, ואיפה אני רואה את עצמי בעוד שנה - שנתיים ושלוש...(מצתער לא רואה את עצמי בטווח יותר ארוך מזה...)- אבל הנה מצאתי כיוון והכל קרה ביום, יומיים מקס... אבל זה בכלל לא משנה, כי אחרי הכל כרגע אני עושה מה שנראה לי לנכון, אני חיי את הרגע, הולך לאן שאני רוצה, לומד מה שאני רוצה, משקיע במי שאני רוצה ומבלה איפה שאני רוצה.... חברים - מניסיון באים והולכים- עד שתמצאי את החברים שישארו לנצח (שהוא כמובן גם זמן מוגבל) אני מאחל לך המון בהצלחה- שתמשיכי לא לדעת מה שאת רוצה מעצמך כי זה בסדר (ותאמיני לי שלבסוף את תגלי), שתמצאי חברים אמיתיים וכמובן יום הולדת שמיייח!!!

למעלה