שלום לכולם!

שלום לכולם!

שלום לכולם.. אני מקווה שזה קשור לפורום הזה.. טוב אז ככה.. קוראים לי דנה ואני בת 15 וחצי ואני וידיד שלי עושים קייטנה והולך לנו דווקא טוב. רציתי לשאול אם יש לאנשים פה רעיונות לפעילויות שנעשה עם הילדים.. הילדים בגילאי 5 וחצי עד 9. הדברים שעשינו איתם הם: חוברות צביעה,משחקי חשיבה,ציור,עבודה בגבס וצביעתו,עבודה בסול(הכנו לכל ילד כובע) יום המים , יום שוקולד ועוד.. אנחנו צריכים כמה שיותר פעילויות.. תודה מראש לכל מי שיעזור!

icודליה

New member
רעיון

את יכולה לקחת בלוקי קטנים כאלה של קל-קר, והמון, אבל המון (
) סיכות, וחרוזים קטנים. משחילים את החרוזים מהצד החד, אל הראש של הסיכה, ואז תוקעים את זה בקל-קר, וככה אפשר לעשות תמונה! זה ממש נחמד, אבל אני לא בטוחה בקשר לגילים, אולי זה יהיה מסוכן.

mm130

New member
ממ... ../images/Emo18.gif

*נזכר בקייטנות שהייתי בהם בתור ילד* הכי אהבתי את זה את "סימני דרך". זה ממש כיף: מתחלקים לשתי קבוצות. קבוצה אחת יוצאת 10 דקות לפני השניה, מסתובבת ברחבי השכונה, ומתחילה לשתול סימני דרך לקבוצה השניה (כתיבה עם גיר על הרצפה "לכו בעקבות החץ", תליית שלט ענקי על לוח המודעות "חפשו רמז בין השיחים"...), הקבוצה השניה הולכת אחרי סימני הדרך. כשהקבוצה הראשונה מגיעה ליעדה, היא מכינה משהו טפשי ומטומטם (אנחנו מרחנו פיתות עם שוקולד), וזה הפרס של הקבוצה השניה. יש כמובן את "חפש את המטמון", שגם זה משחק כיף ונחמד :). ממ... פעם המדריכה הביאה לכל ילד קלמר ג'ינס, והיינו צריכים לקשקש עליו בצבעי בד. ממ... זה סוף פינת הנוסטלגיה של...

דליה הרעיון שהבאת מאוד מסוכן mm כנס

תודה.. אהבתי את "סימני הדרך" יפה מאוד על הרעיון.. חפש את המטמון עשינו להם והם נורא נורא נהנו.. אם יש לך עוד רעיונות אני ישמח לשמוע..

../images/Emo6.gif רעיון נחמד..

ממ.. ראשית כל, ברוכה הבאה..
יש לי כאן כמה רעיונות שאת יכולה להעזר בהם:
יום קישוטים לחדר - חותכים לכל ילד חתיכות של פוליגל, סול, לבד, מדבקות, קשקושים למיניהם.. על כל חתיכת פוליגל כותבים "החדר של.."
יום שירה "בציבור" -
צורבים דיסק עם שירי ילדים למיניהם [טיף וטף
] ומלמדים את המילים של השירים בדרכים יצירתיות [..
שאתם תחשבו עליהם].
לילדים הקטנים יותר - יום אותיות. מה שאומר - כותבים לילד את האותיות מ-א' עד ת' ומשאירים שורה כדי שיכתבו. אחרי שהא"ב נגמר, כותבים למטה את השם שלהם ומשאירים שורה כדי שיכתבו. חשוב לציין ולהזכיר להם שיעשו את זה בתוך השורה. לילדים שכבר בביצפר - תרגילי חשבון נדושים.
יום טלויזיה - קלטות וידאו אחד אחרי השני לילדים ומנוחה של יום לכם.
יצירה - נותנים לילדים דפי צביעה, אחרי שהם מסיימים לצבוע עושים להם כמו חלקים של פאזל עם לורד ונותנים להם לגזור. ממ.. אין לי עוד רעיונות. מאחר וסיימתי לעבוד בסוף יולי.. עשיתי דיליט על כל מה שעבר עלי במשך החודש. אג, זה מנסיון, עשיתי את זה עם הילדים שעבדתי איתם.. ו.. זה כיף לונורמלי בשבילם..
, שלך, מארגו.

icודליה

New member
רגע שאני אבין..

את מתחילה קייטנה, עם רעיונות מוגבלים כשעוד יש לך זמן לקייטנה, ואת מחפשת רעיונות בפורומים בתפוז???? מוזר מאוד

Moranus

New member
תמיד שמחה לעזור

אמ... תופסת משחקי כדור יש משהו כזה שמכינים פסלים מעיתון עם דבק אני לא יודעת איך עושים את זה אבל ילדים אוהבים את זה אמ...בישול מאכלים שילדים יכינו כמו פיצה פיתות יום ספורט תעשו כל מיני פעילויות ספורט לפי תחנות מצא את המטמון (כבר אמרו את זה לא?) מרתון סרטי דיסני אם זה במקום שיש בו וידאו או דיוידי (זה בטח בבית של מישהו ) אז תעשו להם מרתון של סרטי ילדים עם פופקורן ושתייה תכינו מוביילים מכל מיני חומרים תכינו קולז'ים (שזה כל מיני הדבקות עלנייר שאמור לצאת מזה תמונה) אני יחשוב על עוד רעיונות בקרוב (אני יפעיל את הזיכרון שלי מ-8 שנות השמירה על ילדים קטנים חצי מהחיים שלי שמרתי על ילדים השנה החלטתי לפרוש)

למעלה