שלום לכולם.

אשרת

New member
שלום לכולם.

האמת היא שפשוט נמאס לי ממה שקורה בפורום הזה. פשוט נמאס. אני לא יכולה להכנס לפה מבלי לצאת מפה עם פרצוף ירוק מרוב זעזוע. אני משערת שרובנו פה פחות או יותר עברו את גיל הצבא או השרות הלאומי ויכולים להתייחס לגופו של ההודעה מבלי להתייחס לגופו של הכותב. מטרניך , טלמון, ישגבול, דט', סוציולוג מרגישים צורך כלשהו לפתוח את התגובה שלהם בירידה על האחר ורק אחרי זה טורחים להתייחס פחות או יותר להודעה עצמה. די. זאת התנהגות נלוזה ולא יפה. לי נמאס. אני פורשת. סוף שבוע נעים לכולם.

דווקא אחרי שכתבתי הודעה כל-כך

ארוכה? די עם הפרישות, נמאס לנו מזה. אנחנו רבים מדי פעם, אבל בטח לא צריך לקחת את זה ברצינות. אם אני לא מתייחס לקללות, את בטח לא צריכה לעשות זאת.

מטרניך

New member
אשרת - בתקווה שתקראי את תגובתי

סוציו השיב לך כבר קצת. כולנו כאן בני אדם ויש מחלוקות וניגודים. וכולנו ישראלים ולא שווייצרים, לדוגמא
והכל ווירטואלי, לא מכות אמיתיות... וחוץ מזה אני תמיד צריך להיזכר ב'מחמאותיך' למי שאת לא כ"כ אוהבת - בר בי רב, למשל... WELCOME TO THE CLUB, אשרת, כמונו - כמוך.

אשרת

New member
כמו שאמרתי - גם אני לא נקייה

לחלוטין מהחטא הזה, ואני יכולה להגיד שאני ממש משתדלת להמנע מכך. ברור שהכל וירטואלי פה - אבל מה אני יכולה לעשות שכזאת אני- שעד רמה מסויימת של קללות וגידופים עיניי מסוגלות לסבול ומעבר לזה - זה פשוט גורם לי להרגיש רע? אולי אני סתם אדם רגיש ... לא יודעת. בכל אופן. שבת שלום, מטרניך.

שינילה

New member
מטרניך, יש הרבה צדק בדברי אשרת

שים לב עד כמה הפורום מתקרב בצעדי ענק לדמות לפורום אקטואליה הידוע לשימצה - בדו-שיח ראוי יש קודים וגבולות, שאם נחצים לעיתים תכופות, ההנאה אובדת והפורום מאבד את האטרקטיביות שלו. גם ירידות אישיות יכולות להתבצע במינון נכון ובטעם. כשזה הופך לעיקר - זה ממאיס.

שינילה למזלנו אנחנו רחוקים מכך

יש שתי תופעות מרכזיות בפורום הזה. 1. יש פה 2-3 טרולים שמקללים, ומשום מה לא נחסמים, אם כי ספק רב אם זה מה שיעזור, אבל בסה"כ חוץ מעזאזל שמאכיל אותם באופן קבוע, אף אחד לא מתייחס אליהם. 2. הריבים האישיים, אני יכול להגיד שאני משתדל כמה שפחות לקלל, אבל בויכוחים לפעמים יש חימה, ולפעמים מוציאים את החימה הזאת בצורה מילו-וירטואלית, אני לא נפגע מקללות, אם כי נפגעתי לא פעם מהאשמות שווא חמורות (כמו למשל הטענה שלא היינו שם, היינו מתנגדים לזכות השימוש בכוח של הילד היהודי בגטו, אני לא יודע מה עם כל אחד אחר, אני באופן אישי חושב שזה חורג מגבולות הטעם הטוב, אבל מה לעשות, יש אנשים שהטעם הטוב לפעמים לא בראש מעייניהם.

מטרניך

New member
ויש אנשים האוהבים לסלף את דברי

יריביהם (כשאין להם תשובות). אתה חוזר לסיפור שלך על ההגנה בגטו וכבר אמרתי לך כמה פעמים שיש לך בעיות בהבנת הניקרא. גם אתה היית בין הנבחנים ב'מבחן פיזה' ובגללך קיבלנו ציון כזה נמוך?

ליליxx

New member
חבל אושרת.

לדעתי זה פורום על רמה ומתקיימים בו דיונים מענינים ובעלי תוכן. גם בקטע של ירידות הוא מאוד סולידי ונקי, יחסית לפורומים אחרים בתחום האקטואליה. אז לא חבל?

לכל הכותבים...

אל תזלזלו כל כך מהר בדברי אשרת. נכון כל הריבים הם וירטואלים בלבד אבל שימו לב לרמה שלפעמים אתם מגיעים. כותבים רודפים כותבים עד שהם יוצרים סביבם דה-לגיטימציה מוחלטת וברוב המקרים הרדיפה לא נעשת בתחומי ההקשר בכלל. אנשים רומסים אחרים רק על מנת ל"נצח" בדיון מסויים למרות שאותה מטרה איננה ניתנת להשגה בדיון אדיולוגי-לכן הוא נקרא דיון... ברור שקשה להמנע מהתייחסות מסויימת אישית לכותב אבל אבדנו קצת את המינון הנכון, לפעמים עד רמה של הסתה שכואב להגיד שאין כמעט כותב שלא נגע בכך לחלוטין. אני יודע שהרבה מכך נובע מהיד החופשית שניתנה על ידי ההנהלה אבל על עבר אין לבכות וההנהלה נכון להיום עושה כל מאמצים להתחיל לסדר את הפורום הזה . תיהיה שמירה יותר חזקה על צורת הדיבור וכיוון הפורום יעשה בצורה יותר מסיבית . כמו כן תשמר רלוונטיות הפורום . עמרי

למעלה