שלום לכולם!!!

נירס123

New member
שלום לכולם!!!

ואוו כמה זמן לא הייתי פה!!! ואיך הזמן רץ!!! כבר ה31/7 אייי איזה תאריך... מחר ה1/8!!! איזה כיייף!!! סופסוף חודש אוגוסט... יש כמה סיבות לשמחתי הרבה: 1.אני אקבל את הפסנתר החדש שקנו לי עוד שבוע!!! 2.חצי חופש עבר. 3.ההורים שלי נוסעים לחו"ל. ויהיה לי חופש מהם...
4.אחי חוזר מהטירונות
5.מתקרב חודש ספטמבר. שזה אומר תחילת שנת הלימודים, וקניית תיק חדש וספרים ומחברות קלמרים עטים וכל הדברים האלה. זה הדבר שאני הכי אוהב, להסתובב באופיס דיפו ולשפוך כל מה שאני רואה לעגלה.! חח למרות שאחר כך אמא שלי עושה מיון ומוציאה את כל מה שלא צריך... שזה הרבה!! בקיצור אני נורא שמח בחופש, ולמרות שכולם מספרים שהם נסעו לכאן ולפה ולשם, ועשו כל מיני דברים כיפיים, אני יכול להגיד שהייתי בבית, ונהניתי מאוד!!! מה איתכם? מה יש לכם להגיד? מאיפה כל המרץ הזה פתאום הבוקר?? אין לי מושג... חחח, ניר.

Snow Yte

New member
איש../images/Emo70.gif

אתה יודע מה שכחת לספר לי
איך הלך לך השיעור, ועם עשית את הקטע הזה של העיבוד עם המורה שלך
וחצמזה אלפי תתחדשים... וזייהו.....

אם כבר תאריכים|ספילר|

עכשיו חזרתי מהשיעור כינור האחרון שלי השנה! זה לא שכל כך סבלתי שם פשוט סוף סוף חופש אמיתי! לא יכולתי להפרד מהמקום אז ישבתי ודיברתי עם אב הבית איזה שעתיים... נכון שזה נורא נורא מעניין אתכם?

../images/Emo9.gif מעניין מאוד.

ובאמת, אם כבר מדברים על תאריכים. היום, היה היום האחרון שלי בעבודה במשמרת בוקר. זייהו. no more השקמות בשש לפנות בוקר
. no more עדן. הנגיף הגדול מכולם.
no more דניאל. בלעכסס. מעיק קטן ולא מזיק. no more צעצועים מפוזרים לאורך כל הבית, טלויזיות עפות והשחתת רכוש
no more עצבים, צעקות, כאבי ראש, נמנום של עשר שניות בפינות הבית.. ט'נקס גאאאאאאד!! חופש
נירושששששששש.. ברוך השב
תתחדששששששש על הההההההההההכל
פסנתרררררררר

נירס123

New member
חחחחחחח

מיסכנה....בייביסיטר..... יאללה אנשים תמשיכו לכתוב....מה שבא לכם..... וואו על כינור? נחמד....כלי יפה. כינור ופסנתר הולכים ביחד....

../images/Emo8.gif חחחח.. יאפ.

ממ.. יש יצירות של ארבע ידיים על פסנתר
סוו, ברגע שימאס לי לעלות על העצבים אני אצטרף אליכם
חעע

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif אופיס דיפוווו..

אמא שלי ממש ממש לא בכורה. אבל הארנק שלי כן.. ואני כן.. זה מספיק בהחלט.

../images/Emo4.gif בכורה=מכורה

אני מיצטנן ולא מיכול מידבר טוף בוירטואלי. לא מישים לף. טודע. *במבטאת רוסית כבדה* ולתרגום- אני מצוננת. נראה שזה משפיע קשות גם על עולם הוירטואל. ובשפת ההצטננות- אני בצודדת דראה שזה בשפיע גשות גם על עולב הוירטועל.

נירס123

New member
חחחחחחחחח משפיע על הוירטואלי.....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דייייי אני נקרע כבר פעם שנייה פה היום.... מה קורה לי?

mm130

New member
../images/Emo18.gif

רק רציתי להביע את דעתי בקשר לאופיס דיפו- אנשים, אתם מבזבזים המון כסף על ספרים חדשים (מה רע במשומשים? הם עולים הרבה פחות, והרבה יותר כיף לקרוא אמרות שנונות בשגיאות כתיב של המשתמש הקורא, לאורך כל השנה), על אביזרים מיותרים (כולנו יודעים שכבר בחנוכה נשאר מזה שליש, כי הכל הלך לאיבוד או נהרס בדרך), ועל מותגים מיותרים (יומנים מעצבנים, מחברות עם תמונה, ארגונית של המורדים, וקלמר של פוקס). רק רציתי להגיד.

כמה דברים> ../images/Emo16.gif

1. אין באופיס דיפו ספרים. 2. אם אף אחד לא יקנה ספרים חדשים, לא יהיו משומשים. 3. בקשר למותגים המיותרים אני באמת מסכים... 4. להסתובב באופיס דיפו זה לאו דווקא אומר לקנות המון דברים, לפעמים זה מסתכם רק בחבילת דפים ודיו למדפסת שידעתי מראש שצריך, וסתם להסתובב
ניר

kipodina

New member
בלה

זאת כל המטרה שלקנות דברים לביצפר, לקנות מלאן דברים שאתה לא צריך ומגלה את העובדה הזאת רק שאתה חוזר מאופיס...

icודליה

New member
צודק....

אבל תמיד נחמד לקנות חבילת עטים חדשה, ובקשר וספרים (2) אתה צודק וחצי!

למעלה