שלום לכולם

שלום לכולם

שמחנו לגלות את פורום גרפולוגיה בתפוז נשמח אם תוכלו להתייחס לכתבי היד שלנו, מכל האספקטים השונים תודה רבה!

איזה כתב יפה לגברת, הקנאה אחזה בי

ברפרוף, כיבוד מוסכמות, טאקט וחן בניסוח, וקורטוב דיפלומטיה, הגמשה בשולי ונועם תרבות והליכות ורמת דיון אינטלגנטית, נמוקים, שאחרת חבל"ז ו וויכוח. אלה ועוד על גבי אישיות בעלת מודעות ובטחון, דעות ועקרונות מגובשים ובלתי מתפשרים - כפי אמונתה וטעמה, מתוך ידיעה, שלאורך זמן, האמת והמהות ינצחו. ומה לגבי החומות הגבוהות המעוגלות בראשי ה' פ' ? מעטה מאוזן וקורקטי, מעריך ומכבד, למרות דעה שונה? או תחושת עליונות של קבוצה וסקטור ? רתיעה וסלידה מחוסר שמירה על נוהג, רמה, אסתיטיקה. שימת ווסתים על הבקורת ועידונה למרות נטיה להקצין ולחדד דברים שלא בסטנדרט האישי שלה ? שיש צורך לשפר ולהטמיע. ואולי בעד העלאה ורימום התחום, הנושא, המקצוענות של העוסקים בכך, ונגד: יומרנות, שטחיות, תופעות של זילות ומסחריות שבהפיכת תחום/נושא עקרוני חשוב ל 'כזה'. מצד שני, דבור ברמה עקרונית כללית, על תופעות, יש בו נאיביות מסויימת ? ואולי חסרה היכולת למצוא ולהצטייד בכלים אפקטיביים כדי להפוך משאלה ואמונה למצב מציאותי טוב יותר, פתרונות ושינויים אמיתיים בשטח. עד כאן לפני ארוחת ערב. לגבי בן הזוג, נראה.

WOW!!! ../images/Emo2.gif

קודם כל תודה על המחמאות לגבי כתב היד... אני אדפיס ואשמור את הניתוח הזה כי הוא מאוד מצא חן בעיני! אני מתה לקרוא כבר מה יש לומר לגבי הגברבר... האם זה מוגזם לבקש שאחרי ארוחת הערב אקבל גם איזושהי המלצה עתידית לגבי תחום עיסוק רלוונטי??? הרבה הרבה תודה, לא ציפיתי לכזו תגובה מקסימה.

בימים שני ורביעי אני מקסים, בשאר

השבוע זה כבר נתון למחלוקת. המלצה על עיסוק מתבססת על בדיקה רצינית יותר ממה שנעשה כאן. לא לפוליטיקה. משהו אתגרי מחייב מחשבה, רכוז ולמוד לעומק. בקורת ספרות/קולנוע, עתונאות, חברות מן המנין בפורום ? לגבי הגברבר, שיגדל קצת, ויכתוב טקסט רצוף שכן לא הגיוני שבגללו אצטרך לבקר ב "אופטיקנה" .

תודה רבה

לגבי עיסוק, למדתי עיצוב גרפי אבל אני לא בטוחה שזה אכן זה חשבתי לשדרג לכיוון של טיפול באומנות - זה הכי נראה לי עד כה האם זה יכול להיות הגיוני לי? לגבי חברות מן המניין בפורום... הו... לכבוד הוא לי לגבי הגברבר - אודיע לו את הממצאים ונראה מה יקרה.

למעלה