שלום לכולם

ניקולי

New member
היי קטנה וחמודה

את והחברים שלך בכלל נעלמתם הכל בסדר איתך?? למה את מרגישה עצובה ביום ההולדת?? רגע בכלל מתי יש לך?? או מתי היה לך??? אם היית נכנסת לכאן יותר היינו יודעים.... בכל מקרה שתהיה לך אחלה יום הולדת גם אם פספסתי אותה
וקבלי
גדוללללללללללללל שיהיה לך רק טוב

K C

New member
ככה זה...

גם אני כל יום הולדת קצת מבואס. אני חוגג מחר (חוגג??)... שיהיה...Life goes on

תודה רבה

קודם כל מזל טוב KC
שנית, אני חושבת שזה היה אחד מימי ההולדת הכי גרועים שהיו לי, בכיתי בלי סוף והייתי במצב רוח ירוד. אבל הבוקר אני קצת יותר בסדר.

ניקולי

New member
על מה ולמה

ילדה??? כשאת בוכה את לא יפה את לא יפה... דיי לך אויי דיי לך ילדה.. קטנה וחמודה אני לא מבינה למה את בוכה דווקא ביום הולדתך??.ולמה יום הולדתך מבין הגרועים שהיו לך???? ספרי לנו .. שתפי אותנו.. הוציאי את מה שיש.... ולבנתיים קבלי

K C

New member
למה?

למה בכית? אולי יש את ההרגשה של עברה עוד שנה בלי הרבה שעשיתי, אבל כבר לבכות ביום הולדת... רוצה לספר?

ריקיקי

New member
יש לך מומולדת ../images/Emo35.gif

על מה ולמה את מבואסת
זה יום נחמד, שהרבה חברים
ומאחלים
יש גם
וגם
מתוקה שלי, אני השנה חוגגת פעמיים יום הולדת, את הראשונה חגגתי בתאריך הולדתי, ואת המומולדת השניה אני אחגוג ב- 3/8/03 אני אהיה בת 28.5
אז יקירה שלי העלי
על פנייך קבלי ממני זר
והרבה
ומותר לך להיות גם קצת מבואסת אבל לא יותר מידי.
יום
הולדת
שמח ריקי

mariana

New member
הנה את

גם אחותי חוגגת יום הולדת ב3/8 ריקי מזל טוב על החצי
אז אולי תספרי לנו איפה נעלמת כל החודשים האלה? לא יכול להיות שפתאום נגמרה העבודה?

ריקיקי

New member
מרין יקירה ../images/Emo140.gif

אז אלפי
על היום הולדת הקרבה. העבודה ממש לא נגמרה, כפי שאת רואה נכנסתי רק עכשיו, הבוס שלי יצא
לחופשה בת שבוע, אז ביום ראשון הבא אני אהיה "כבולה באזיקים". ולמה חזרתי
התושבה הכי אמיתית: התגעגעתי ומה קרה איתי מאז
גשי לשרשור של אתמול. מה עוד חדש
כנראה שאני נכנסת לשותפות של מועדון קריוקי ושירה בציבור, אני רק צריכה לתת את O.K הסופי (קצת מפחיד בהתחשב במצב הכלכלי הירוד בארץ ובפרט בירושלים). וזהו...

mariana

New member
אההההה

יפה לך. דוקא מתאים לך לנהל איזה מקום אבל באמת הכל תלוי במצב הכספי, אם את נמצאת במצב הכלכלי כמו אז, אז אל תלכי על זה אם קצת הצלחת לסגור את המינוסים והכל ז תעשי עוד כמה בירורים, תראי אם המקום הולך ובאים לשם חברים. בקיצר תתייעצי ת'אמת גם אני התגעגעתי אלייך ולא יפה לשכוח ככה חברים במיוחד אותי
שמעתתתתתתת

גם קטנה גם מתוקה לא יכולה להיות

עצובהההההההה מי יתן והשם ימלא כל משאלות ליבך הרבה אהבה הרבה שמחה הרבה בריאות הרבה שלווה ולא יזיק הרבה כסף המון מזל טוב יקירה ואני מקווה שעד הערב כבר לא תהיי כל כך עצובה ורק את יכולה לשנות את זה

ריקיקי

New member
מרינגו, הסירי דאגך מ../images/Emo23.gif

אני לא משקיעה אפילו לא שקל שחוק אחד, הם רוצים אותי כשותפה אבל ללא השקעה, אני רק אקח את הרווחים
אבל זה ידרוש ממני הרבה זמן וכוחות ואני לא יודעת אם יש לי זמן לזה, אני אוהבת להיות יותר כאורחת ולא כמארחת אבל... נחכה ונראה, יש לי היום פגישה ב- 15:30 נראה לאן זה יוביל.

mariana

New member
ריקי זה לא נראה לי כל כך

אלה עם בעל המקום הוא חבר טוב ונאמן לא יכול להיות שאת לא משתתפת ומקבלת רווחים. תבדקי את העיניין הזה טוב טוב

ריקיקי

New member
אני קצת יותר...

מבינה בזה ממך. אני די מיוחצנת בירושלים, אז זה רק טוב בשבילו, אני מביאה לו את האנשים, אני מנהלת לו את המקום והוא רק משקיע את הכסף, כמובן שברווחים הוא ירוויח קצת יותר ממני, אבל יקירה ככה זה בעסקים הללו, בד"כ לוקחים שותפים ללא כסף אבל שיש להם רזומה בחיי הלילה. וכן, הוא מכר טוב ונאמן א ממש אין לי ממה לחשוש, החשש שלי הוא אחר. תודה על הדאגה

בת ה י ם

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif המשיח כבר כאן?

חיי לילה אאהההה? שיהיה בהצלחה

ריקיקי

New member
אני רואה טוב ../images/Emo35.gif../images/Emo132.gif

זאת בת הימוש
וואווווווווווווווו איך שאני שמחה לראות אותך
ספרי יקירה מה עובר עלייך, נזק ושוקו מה איתם
ומה עם החצי השני
רוצה לדעת הכללללללללל אוהבת

mariana

New member
טוב מאמי רק אל תהרגי אותי../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח אני יודעת שאת מבינה בזה יותר ממני כי את אשת בילויים ואני פחות אז אני סומכת עלייך.

למעלה