שלום לכולם

unb®eakable

New member
שלום לכולם

היום גילו לי שיש פורום של אקס מן אז שמחתי לשמוע וישר להצטרף לפורום המדליק הזה. אני חולה על אקס מן. הצלחתי להשיג פוסטר של הסרט החדש למרות שלא הייתי בו. אני יודע שאני חייב ללכת לסרט אבל קצת אין לי עם מי. בכל מקרה שלום לכם.

netaK

New member
../images/Emo45.gif מומלץ../images/Emo70.gif

אבל...מה קרה למיסטיק בתמונה ששמת

אנדרו15

New member
ברוך הבא

זה לא מהסרט הראישון?(הפוסטר) והכחול הזה(שאמור ליות מיסטיק) הוא לא מייקל ג'קסון?

אנדרו15

New member
אההה ידעתי

ואפילו לא ראיתי שכתוב וכניראה שעשו אותו מורף כחול ואני בטוח שזה הפוסטר של הראישון כי ג'ן עדיין עם שער ארוך וגם סטורם עדיין עם שער אקוך וחלק

frodo1

New member
אאאאהההההה!!!!!!!!

מה זה????!!!!! מיסטיק הפכה למייקל ג'קסון כחול עם עיניים צהובות!!!!!!! או שמייקל ג'קסון פשוט עשה עוד כמה ניתוחים. בכל מקרה, ברוך הבא!

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שמתי לב מה קרה למיסטיק וזה כל כך חחחחחחחחחח

unb®eakable

New member
ok

מספיק עם זה זה לא כל כך מצחיק זה לא מייקל זה מורף והוא כחול עזבו את מייקל שלי בשקט זה פוסטר מהסרט הראשון זו אמורה להיות מיסטיק לדעתי או שזה פוסטר לקראת סרט חדש אין לי מושג בכל אופן זה לא מייקל ואין שום קשר למלך. ותודה רבה על קבלת הפנים

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

הפוסטר הוא מהסרט הראשון, בגלל השיער של ג'ין וסופה. ובדיוק כשעמדתי לשמור את התמונה ראיתי את מיסטיק והתחרטתי.
מייקל? זה אתה שם?

netaK

New member
רק אני לא זיהיתי את מייקל ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אנדרו15

New member
זו לא מיסטיק

זה מורף (אפילו שהוא כחול עם עניים צהובות) תיסתכלו למטה כתוב(בפוסטר)

אז פספסתי פה משהו?

מה פתאום מייקל ג'קסון בתור מורפ!!! בסרט הראשון!!!!????? משהו מוכן להסביר לי את הדבר המוזר+מבלבל הזה?

karin byrne

New member
שלום לך וברוכה הבאה....

נעים מאוד..אני קארין....ואת יודעת מה?יש לי גם אותה בעיה אין לי עם מי ללכת לסרט הזה ובגלל זה עוד לא הייתי בו....

למעלה