שלום לכולם

• פותח הנושא B0B0
  • פורסם בתאריך

B0B0

New member
שלום לכולם

שלום שלום לכל חברי הפורום, רק היום גיליתי את הפורום וגיליתי שוב שיש לו הרבה מה לעזור ולהציע, ממש נחמד פה!!! יש לנו בבית כלוב גדול מאוד 1.80 על 1.20 בערך ויש שם בערך 40 תוכים מ4 סוגים- קוקטילים, תוכונים פיניקים ועוד סוד שאני לא יודע איך קוראים לו, יש לו מקור גדול אדום ומסביב לעיניים גם אדום. עכשיו אותו סוג הטיל ביצים לפני כמה חושדים והם לא בקעו אז הבאנו להם עוד זוג בצבע בז' אפור כזה ונראה מה יקרה. עכשיויש לי עוד שתי שאלות- מה הגיל הכי מבוגר שממנו אפשר לאלף תוכון וקוקטילים ואיך עושים זאת ? הציעו לנו לקנות 4 ציפורי אהבה, 2 ציפורי אהבה כאלה צהובים ו2 ציפורים אהבה צבעוניים יותר עם מקור אדום, כולל כלוב, זה משתלם?

B0B0

New member
תוספת

בקשר לשאלה האחרונה, הציעו לנו בחמש מאות שקל

Xboy123

New member
כבר פתחת הודעה עם השאלה הזאת

ועניתי לך. באותה הודעה. כרגע ההודעה הזאת היא למעלה. בכל מקרה אני עונה שוב קוקטיילים לא מאולפים : בערך 15-20 שנה קוקטיילים מאולפים: בערך עד 5 שנים זה תלוי בתוכי עצמו, אם נולד ונלקח מהשבי או לא..

ןןןןןן

New member
מה הקשר????????????????????

מאולף או לא מאולף??? תזונה - כן תנאים - כן מה, בן אדם חי לפי האופי שלו???

רואי

New member
בקשר למחיר

לכאורה זה נראה יקר אבל לא אמרת לנו איזה כלוב הציעו לך? אם זה סתם כלוב קטן ועלוב אז נראה הצעה יקרה

B0B0

New member
...

לי המחיר נראה דווקא מחיר מציאה- 4 ציפורי אהבה, 2 ציפורי אהבה יותר צבעוניים כאלה ועוד 2 ציפורי אהבה עם גוף צהוב ופנים אדומות.שרק הזוג האחרון עולה 200 שקל והכל ביחד 500 שקל. ובקשר לכלום, הכלוב די טוב, חצי מטר על חצי מטר, כולו עץ חצי סנטימטרו והרשת רק בחזי., כמו כן הבתים הקטנים חיצונים- 5 במספר.

רואי

New member
אני מבין שהכלוב בסדר גמור

אז יכול להיות שזה אכן שווה את המחיר

רואי

New member
אז תגיד כמה הם עולים נטו, בלי הכלוב

ואז נראה אם זה יקר או לא

רואי

New member
אבל הוא לא מדבר על לאב בירד

הוא מדבר על פרסונטה וזה אמור להיות יותר יקר מציפור אהבה

B0B0

New member
....

הכלוב כלול במחיר, הכל ביחד אחרי הנחה. וזה כולל שוב, כלוב די טוב, עץ כולו חצי ס"מ, חצי מטר על חצי מטר ורשת רק בחזית. 4 ציפורי אהבה, 2 ציפורי אהבה עם מקור אדום וצבעונייות יותר וגוש 2 ציפורי אהבה עם פנים אדומות וגוף צהוב, הכל ביחד 500 ש"ח, אני חושב שזה משתלם, מה אתם אומרים?

bigjack

New member
לאב בירד ועץ לא.........

הולך טוב ביחד כי הם מכרסמים טוב עץ ועלולים ליצור חורים ולברוח.

למעלה