שלום לכולם.

לביאה111

New member
שלום לכולם.

"שייט וימאות" - אני בחורה תל אביבית בת 18 עם המון זמן לפני גיוס שההבנה והקשר לצמד המילים הזה הוא ממני והלאה. חוץ מענין: סקרנות, התענינות ורצון להכיר. אפשר להוסיף גם אהבה לים, אהבה ללהסתכל על ספינות.. ואהבה לעבודה. אז אני מחפשת מפגש בלתי אמצעי, להבדיל ממה שהאינטרנט או הספרים מספקים, עם ספינות. להכיר את העבודה, להכיר את המונחים.. מישהו צריך עובדת? מתלמדת? אני מוכנה לנקות, לעבוד,לצבוע,לגרז או כל דבר שיצטרך. אין לי נסיון, אין לי מושג אני צריכה הדרכה. אבל אני בן אדם אחראי, בוגר וערכי. יש לי כוח פיזי ויש לי נכונות לעבוד וללמוד ויש לי המון זמן פנוי. ויש לי רצון לעשות את זה בנמל, במרינה , על כל כלי שיט שהוא. אני לר מחפשת את זה כעבודה, אני לא מחפשת כסף או תשלום. הכל בחינם.. רק שמישהו יהיה מוכן לתת לי קצת עבודה שתפגיש אותי עם עבודות הנמל, התחזוקה והים.. אני לא בטוחה אם אני במקום הנכון למצוא בו מענה, בכל מקרה אשמח לתגובות.

בת ים

New member
אבי מאיגוד השייטים../images/Emo26.gif

השאיר כאן הודעה שכותרתה: כניסה לעולם הים, עבורך לביאה. הוא ביקש שתצרי איתו קשר-את מספר הטלפון אני שולחת לך למסר. תודה לאבי, לצערי נאלצתי למחוק את ההודעה שלך כי הופיע בה מספר טלפון!

למעלה