שלום לכולם

גלפין

New member
שלום לכולם

אני חדשה פה, גיליתי במקרה את הפורום, כאשר לאחרונה התחלתי להתעניין בנושא ולאסוף חומר

גלפין

New member
תודה אביבה

שאלות לי: 1. אני די תקועה בתחום הזוגיות... (אני מצרפת תרשים של החדר שלי) אודה לך באם תיעצי האם ומה עליי לשנות 2. אני מאוד מעוניינת לסייד את הקירות לפני החורף, גם בכדי למנוע עובש. האם כדאי בלבן או צבע אחר? 3. היש לך עצות לגבי הגברת סיכוי טוב יותר לעבודה קבועה ולפרנסה? תודה,

לפני ההמלצות....

תאריך לידה שלך כיוונים של החדר מה יש על המדף מעץ בהיר ליד השולחן כתיבה? צבע השטיח... לא מוצלח... האם אפשר לוותר על מתלה הבגדים ולהשתמש בארון בלבד? אותו הדבר לגבי שידת המגרות... אני בוחנת אפשרויות של צימצום מקומות האחסון בחדר שלך. מהשרטוט נראה שיש לארון נפח ענק לעומת גודלו של כל החדר... עני על הדברים ונראה איך מתקדמים ביחד מכאן לילה טוב

גלפין

New member
אז ככה:

נולדתי ב- 27.7.72 (עוד שבוע...) בשעה 19 לערך בבי"ח רוטשילד חיפה על המדף ישנם בובות פרווב קטנות, "מגהץ" קטן, מניפה קטנה, קסטנייטה וכמו מתלה בגדים רק בקטן בצבע ורוד השטיח די חדש, אז כרגע לא אעיף אותו.... היה ורוד פעם... על המתלה איני יכולה לותר... על השידה גם כן לא כי בעיקר משמשת לאכסון נעליים ולבנים ועליה כל דברי הטיפוח שלי הארון אכן ענק ולא משמש רק לצרכיי...

או קיי

ממליצה להוסיף אקווריות קטן לחדר באזור שידת המגרות/המתלה מעץ במדף הבהיר מעץ לשים משהו שמסמל זוגיות בעינייך בחלון מעל המיטה וילון עם קישוט אדום עליו וקריסטל בשולחן העבודה מול מקום הישיבה, על הקיר, מראה קטנה שתראה את דלת הכניסה לחדר כשאת יושבת עם הגב אליה מעל לדלת הכניסה לחדר תלי פעמונים שיצלצלו כשאת פותחת את הדלת אם יש זכרונות בחדר מחבר קודם או אהבה קודמת - מייני וזרקי את מה שאפשר כדי לפנות מקום למשהו חדש האם את עוסקת בפעילות גופנית כלשהי? אם לא, כדאי להתחיל... הוסיפי כיוונים כדי שאמשיך עוד לגבי פרנסה וצבעים לצביעה לילה טוב

גלפין

New member
הי אביבה

על שידת המגרות ישנן סלסלות קש עם כל מוצרי הטיפוח/איפור/קוסמטיקה וכדומה... הכל מלא... (דרך אגב מתלה הבגדים ממתכת בצבע לבן עם מעט שחור) לגבי הוילון, הכוונה לדוגמא באדום בבבד הוילון? ואיזה מבע קריסטל? (היכן קונים?) האם אני יכולה לתלות את המובייל עם הדולפינים הכחולים שתלוי מתחת לטלויזיה שלי מעל הדלת, או שרק פעמונים מומלץ? (רצוי גם צבע מסויים?) לגבי הזוגיות שנגמרה, לדעתי זרקתי הכל, אבל אבדוק שוב ליתר ביטחון... לגבי פעילות גופנית, אני עוסקת בה כבר כמעט 4 שנים רצוף, כמעט כל יום... (ואפילו הורדתי ב- 3 חודשים אחרונים 5 ק"ג...) כיוונים: החלון בצפון מזרח הדלת בדרום מערב מצרפת שוב את הקובץ עם הכיוונים תודה ויום נעים

ערב נעים

ממשיכים... בשידת המגרות...אם הכל מלא...אז להוריד בכמות. ראי על מה את יכולה לוותר, וויתור על חפצים מביא תוכן לחיים, וגם את החיים עצמם, בלי החפצים... בוילון, הכוונה למה שטוב לך - או בדוגמא או וילון שקוף בצבע אדום בורדו אם הדולפינים משמיעים צלילים נעימים אז, כן...למרות שמיקומם כרגע הוא טוב בשל הצבע. מעל הדלת כל מה שמצלצל נעים יהיה טוב. הבובות הקטנות...המגהץ הקטן...מה מטרתם?

גלפין

New member
לילה טוב אביבה

1. בשידה אעשה חיפוש מה אוכל לזרוק, למרות שלדעתי כבר אין מה... 2. אם אוסיף מעל לדלת את הפעמונים, הדבר יעשה טוב יותר או לא טוב? (הכוונה בנוסף למובייל הדולפינים) 3. כל מה שעל המדף הקטן מעל המיטה הוא למטרת קישוט... כבר זמן מה חשבתי להיפתר (לתרום לנזזקים). האם לשים עליו רק דבר מה אחד המסמל עבורי זוגיות? המון המון תודה

שלום:)

סורי שאני נדחפת לשרשור שלכן, אבל לא הבנתי משהו... אביזרים קישוטיים כאלה (פסלי מלאכים, נרות, דובונים...) לא טובים לפי הפאנג שוואי? למה? להיפטר מהם? אני ממש אוהבת את כל השטויות האלה, ומאוד נהנית לאסוף אותם בחדרי (אבל במידה, תמיד במידה). לילה טוב, ענת.

wellcom אישה פלדה

יש לנו כאן שרשורים מיוחדים שהם גמישים ונפתחים לכל מי שרוצה ... לא אמרתי שאינם טובים, שאלתי רק מה מטרתם... אם השואלת היתה ילדה בת עשרה, שרוצה שיהיה לה כבר חבר... הייתי אומרת או קיי. אם רוצים את הדברים האלה, ואוהבים אותם, והכל בסדר בחיים אז גם כן או קיי... אבל... אם רוצים לזמן משהו חדש לחיים, כמו זוגיות, כשכבר יש זוגיות שהיתה ונגמרה... אז כדאי להזמין בדרך הטובה ביותר. בובות וחפצים ילדותיים, אינם דרך לזמן זוגיות בגיל בוגר יותר. אגב, גם לא מומלץ שתהייה תמונה בחדר של ילד/ה מגיל 3 כשהם כבר בני שש עשרה... הכל כדאי שיהיה מותאם לזמן ההווה. כל מה שהיה מזמן ועדיין נשאר איתנו אינו מאפשר לדברים חדשים להכנס לחיינו... חישבי על זה יום נהדר

בוקר טוב גלית ../images/Emo42.gif

פעמונים מעל לדלת - יעשה טוב... כן, לפנות את ה"צעצועים" ולהזמין לעצמך זוגיות בוגרת, לא ילדותית, מהנה ומספקת... שימי על המדף הזה רק מה שמסמל עבורך את הזוגיות שאת רוצה... יום נהדר

גלפין

New member
צהריים טובים

הפנמתי את העניין... באחת התמונות בחדר מופיעה דמות אחת, כאשר באחרות דמות גבר ודמות אישה, האם להורידה מהקיר? מה לגביי הצבע בו כדאי לי לצבוע את הקירות?

גלפין

New member
שכחתי עוד דבר..

יש חדר נוסף שבו אני עובדת במחשב, שעות רבות. האם גם סידור הדברים בו יכול להשפיע על מצבי התעסוקתי? (בצעתי את עצותייך וזרקתי את הדברים מהמדף מעל המיטה וכל אלו שכדאי להיפטר מהם גם בשידה וגם בספריה, כן לא מצאתי כל זכר לדברים מהזוגיות האחרונה)

טוב, אז בואי נתחיל מחדש...

האם יש עוד חדר שאת עושה בו משהו חוץ משני חדרים אלה? האם את גרה בבית עם עוד דיירים? אלה דברים חשובים שכדאי שיהיו בהתחלה, ולא אח"כ מכיוון שאם את מנצאת במקום מסוים הרבה שעות....כדאי מאוד גם לעשות דברים בו כדי שיתמכו בך... כדי להפיק את המקימום שאפשר בדרך האינטרנט, כדאי לתת תמונה כוללת כמה שאפשר יותר... יום נעים

גלפין

New member
אז ככה:

אני עדיין גרה עם ההורים ומקווה בקרוב לשכור דירה (תלוי בפרנסה...) אני עושה לפעמים שימוש בסלון, אבל רק למטרות טלויזיה/רדיו/קריאת עיתון... לגבי חדר המחשב, יש בו גם ארון גדול שבו דברים של כל בני הבית... יום נעים גם לך!

למעלה