שלום לכולם!!! אני חדשה פה. מה שלומכם הערב הזה. אשמח להכיר אתכם/ן!!!
ה המיואשת New member 25/3/01 #2 יופי יופי... אני חושבת שאת לא לסטייל שלנו בכלל.. מה הקטעים שלך? אה<? אה? אה? אה? נא להריעעעעעעע . פליז. העלת לי ת`קריז משום מה..... טוה אז אם בא לך תי
יופי יופי... אני חושבת שאת לא לסטייל שלנו בכלל.. מה הקטעים שלך? אה<? אה? אה? אה? נא להריעעעעעעע . פליז. העלת לי ת`קריז משום מה..... טוה אז אם בא לך תי
ה המיואשת New member 25/3/01 #3 ההמשך... אז תישארי... אבל עדיף שלא. אני מכירה פה אישית את חברי הפורום והם לא הכי יאהבו אותך אז חבל לנסות...ביי לך. תנסי ב-20+ אני חושבת ששם זה הסטייל שלך.
ההמשך... אז תישארי... אבל עדיף שלא. אני מכירה פה אישית את חברי הפורום והם לא הכי יאהבו אותך אז חבל לנסות...ביי לך. תנסי ב-20+ אני חושבת ששם זה הסטייל שלך.
ה הקנטאור המעופף New member 25/3/01 #4 סליחה גברתי המיואשת ... מי את שתדברי בשמי ??? יפה יפה ... וכי לית דין ולית דיין ??? ובאשר ל Lovegirl ברוכה את בצל קורתנו , ונקווה לראות פוריות בהודעותיך ...
סליחה גברתי המיואשת ... מי את שתדברי בשמי ??? יפה יפה ... וכי לית דין ולית דיין ??? ובאשר ל Lovegirl ברוכה את בצל קורתנו , ונקווה לראות פוריות בהודעותיך ...