שלום לכולם:)

שלום לכולם:)

קוראים לי ענת, ואני בת 18. בזמן האחרון התחלתי להתעניין בפנג שואי ואני מעוניינת לסדר את החדר שלי כך שהזרימה האנרגטית תהיה יותר נכונה וחיובית. האם יש מפה ברורה או עצות מדויקות לכך? אני אשמח אם תעזרו לי לסדר מחדש את חדרי:)

ברוכה הבאה ענת

הנה לך שרשור שיכול לעזור בהחלה. זהו הפאנג שואי המודרני יותר אפשר גם לעבוד עם הפאנג שואי המסורתי, זה שמתבסס על הכיוונים... אני מציעה קודם כל להמתקד בשאלה או כיוון שבו את רוצה שינוי כי השאלה הכללית ששאלת אינה מביאה שום תשובה... מה זה זרימה "יותר נכונה" ? מה זה זרימה יותר "חיובית"? אם הכל בסדר בחייך, סימן שהזרימה היא יותר חיובית ונכונה אם לא, אז באיזה חלק של חייך היא לא, ובאיזה היא כן? לכל אחד העצות שמתאימות רק לו. ערב נעים

תודה רבה:)

אבל אני לא מבינה בדיוק מה הכיוונים אומרים...איך אני יודעת אילו מהם מסמלים איזה כיוון (צפ', דר'...)? נראה כאילו הסידור הזה מתאים בעיקר לבית ולא לחדר... רוב התחומים אצלי באמת בסדר חוץ מתחומי הזוגיות והעבודה. אני אשמח לעצות יותר ממשיות...מה אני צריכה לנסות?

קודם כל החליטי האם את

רוצה לפעול לפי השיטה שבה נוקט השרשור או לפי שיטת הכיוונים. אלה שתי שיטות שונות... שימי לב, בתחילה הההודעה הסברתי זאת. לכל בית יש את הסידור, ואותו סידור תקף גם לכל חדר... אבל, בואי נלך לאט קודם בחרי בין שיטת ריבוע הקסם לבין הכיוונים. שיטת הכיוונים, בקצרה, נעזרת בכיוונים כדי לתמוך בדברים בבית. למשל, אזור העבודה הוא אזור צפון, (ויש גם עוד אפשרויות) אם את רוצה לקדם אותו זה הכיוון בבית שנצטרך לעבוד עליו מקווה שעכשיו יותר ברור

שוב תודה:)

אחרי שקראתי פעמיים כל הודעה ואת השרשור הבנתי את ההבדלים:) אני חושבת שאני מעדיפה את שיטת ריבוע הקסם. הבעיה שלי היא שיש לי מיטה זוגית בחדר צמודה לקיר אבל תופסת את מרבית החדר וכיוצא מזה יש אזורים שונים שנמצאים במקום המיטה...איך אני מתמודדת עם זה? וכמו שאמרתי הבעיה שלי היא בתחומים עבודה וזוגיות.

או קיי...

דבר ראשון, כדי לזמן לעצמך זוגיות, פני את הדרך... למיטה כדאי שיהיו שני כיוונים שאליה אפשר להגיע. כשהיא צמודה לקיר, יש רק מקום אחד - לך! עשי לך פינת זוגיות, סמל יפה של זוג, פסל, שני ברווזים, שני נרות, שני לבבות או כל דבר שמסמל זוג בעינייך... לא כמה סמלים רק אחד. באזור הקריירה, הציבי משהו שיסמל אותה. איזה קריירה את רוצה, הכיוון שלה, איך את רוצה שתהייה. אם יש לך דברים ששעולים בראשך, רעיונות כלשהם, דברי איתי כדי שאכוון. אם המיטה תופסת את מרבית החדר, ראי מה אפשר לעשות בנושא האחסון... האם יש לך ארון בגדים שאפשר לצמצם את גודלו? עוד דבר, להפסיק להתיחס למצב כאל "בעיה"... זו לא בעיה, זהו מצב שיש להתמודד איתו כשאת אומרת "בעיה"... את יוצרת בעיה... לילה טוב

המון המון תודה:)

אני חושבת שאני מתחילה לתפוס את העניין:) העניין הוא שאני מוגבלת מבחינת עיצוב החדר. אין אפשרות למיטה להיות ממוקמת במקום אחר, לצערי. וגם את ארון הבגדים אין אפשרות לצמצם. עיקר השינויים שאני יכולה לעשות הוא בהוספת חפצים... דבר נוסף, יש לי בחדר זוג נרות (עיצובם משנה?) אך המטרה כשהצבתי אותם לא הייתה לקידום הזוגיות. האם אני צריכה לעשות פינה נוספת שאכן תייצג בעיני את הזוגיות? אשמח לדוגמה בעניין סמל הקריירה. מה יכול לסמל קריירה? עוד דבר, וזו שאלה שקצת מביכה, אבל באיזה אזור אני צריכה להציב את פח האשפה? כל אזור נראה משמעותי מכדי להציב שם את הפח. תודה רבה ולילה טוב:)

לא שאלה מביכה, שאלה מצויינת!!!!!!!

לפי הפאנג שואי, לא רצוי שימצא פח בחדר אלא פח אחד מרכזי לכל הבית. כך לא תצטבר אשפה בחדר, אפילו לא לזמן קצר... החשיבה שלך נכונה. אני חושבת שלא כדאי להשתמש במשהו שכבר השתמש בו מצאי נרות אחרים, לבבות, ורודים, פרחים, זוג ציפורים משהו חדש ונעים שיסמל את הזוגיות. אין צורך בפינה חדשה, רק עשי אותה חדשה, והדגישי את הרצון שלך בזוג, במשמעות של הזוגיות בחייך, עשי מזה משהו מקודש... עכשיו חשבי על זה קצת, תני למילים האלה להכנס פנימה ואח"כ חפשי את הסמלים בד"כ, שהסמל "מבושל" בפנים, הוא מיד מופיע מול העיניים

למעלה