שלום לכולם!!

Julia16

New member
שלום לכולם!!

טוב, אני יודעת שלא כתבתי פה שנים, פשוט הייתי ממש ממש עסוקה!!! אז אני העדכן קצת במה שקרה לי בימים האחרונים... אוקיי, אז ביום שבת כרגיל הלכתי לעבודה בבוקר (אני פסנתרנית בכיתות בלט למי ששכח..), עבדתי, ניגנתי והרווחתי את שכרי, ואז הלכתי לעיר לבזבז את כל מה שהרווחתי, על בגדים...
לבנות האופנתיות שלנו שרוצות פירוט, אז קניתי שלוש זוגות מכנסיים (ממש כבר הייתי צריכה מכנסיים כי יש לי בסך הכל שני זוגות ג'ינס..זה הכל, כאילו, אתם קולטים?
חחח (טוב, ככה זה כשלומדים שלוש שנים בבית ספר עם תלבושת אחידה.. לא יוצא לקנות הרבה בגדים..) וקניתי גם חולצה חמודה, ודיסק של אנסטז'יה ב-4 פאונד מחנות אוקספם (זה חנות של צדקה אז ככה שכל הכסף מתבזבז למטרה טובה..) ולמרות שאני ממש לא מעריצה גדולה שלה זה היה נראה לי ממש מציאה לקנות איזה שהוא דיסק חדש ב-4 פאונד, אז זה בסדר... טוב, באותו יום היה ממש חם, וכל המדידות והשיטוטים בחנויות ממש עייפו אותי אז כשחזרתי הביתה הלכתי לנוח קצת.. ואז בערב היו צריכים להגיע אורחים שאף פעם עוד לא פגשנו. הם גרים בלונדון והם יצאו לכיוון ניוקאסל רק באותו יום בצהריים, אז ככה שהם אמרו שהם יגיעו בין 7-10 בערב. אז אנחנו כולנו כבר היינו מוכנים לפני שבע וציפינו להם והכל, וחיכינו וחיכינו, בסוף תנחשו באיזה שעה הם הגיעו... ב-12 בלילה! כן, בהחלט שעה מוצלחת לקבל אורחים.. .טוב, לא נורא, אולי הגיעו באיחור אבל העיקר שהגיעו.. בקיצור, זה זוג עם ילד בן 17 וחצי (קצת יותר גדול ממני, *אהמ אהמ*..) אז בהתחלה דיברתי עם הבן שלהם איזה שעה, אחרי זה כולם ישבו לאכול (כן, באחת בלילה בערך.מה, לא שעה טובה לאיזה מידנייט סנאק?) ואחרי זה ג'ימג'מתי בפסנתר עם האבא, שהוא גם מנגן בפסנתר והיה ממש כיף.. זה כזה סבבה לנגן עם עוד מישהו. אחרי זה בשתיים הלכנו כולנו לראות את הגשר של המילניום (זה גשר ממש יפה ומפורסםמ פה בניוקאסל), שם הבן שלהם לקח כמה תמונות של הגשר ומשם נסענו לבית מלון שלהם כי הם כבר ממש היו חייבים להגיע לבית מלון וללכת לישון. אחרי זה למחרת (כבר יום ראשון) פגשנו אותם והלכנו למוזיאון (אני לא מתה על מוזיאונים, אבל דבר ראשון המוזאיון הזה הוא בחינם, אז כאילו, מ'כפת לי? חיחי... וחוץ מזה רציתי להיות קצת איתם ועם הבן וכל זה... (למרות שהבן פשוט דלוק על צילום וחצי מכל מה שהוא דיבר עליו היה על הצילומים במוזיאון וכמה שהם מדהימים וכל זה, אבל לא נורא, העיקר שהוא מדהים...חיחי
(חחח, זה נשמע כאילו אני דלוקה עליו או משהו, אבל אני ממש לא.פשוט הוא היה מאוד נחמד וגם אתם יודעים שיש לי חסך בישראלים.. אז כל אחד מתקבל אצלי בברכה..) ואחרי זה כבר היינו צריכים להיפרד כי כבר בצהריים הם היו צריכים להמשיך לכיוון סקוטלנד ולא יכלו להישאר פה יותר. אחרי זה אני הייתי צריכה לחזור הביתה לבדי, והייתי בעיר וזה היה יום כזה חם!! פשוט היה לוהט באותו יום!
אני חושבת שיהה 25-26 מעלות.. אז כל ההליכה בשמש ממש התישה אותי ושוב פעם, כשחזרתי הביתה הלכתי לנוח... עכשיו, יום שני... בערב הלכתי לברביקיו אצל המורה שלי לפסנתר.. (אל תדאגו, היא צעירה, בת 25 בערך..) היא אמרה לי שהם עושים ברביקיו והזמינה אותי, ואני כזה לתומי חשבתי שיהיו שם הרבה אנשים וזה כמו מסיבונת כזאת, אבל בסוף אני הייתי שם האורחת היחידה.אבל כמו שהמורה שלי אמרה, הייתי גם 'אורחת הכבוד'..
אבל היה כזה סבבה! יש לה שני שותפים לדירה, בני שלושיםן בערך, והם כאלה מצחיקים!! פשוט לא הפסקתי לצחוק כל הערב וממש ממש נהניתי! לא תיארתי לעצמי שיש גם אנגלים כאלה.... עכשיו בעצם גם קלטתי שלא כל האנגלים כאלה מרובעים ונוראיים וש'יש אנשים ויש אנשים', פשוט צריך למצוא את האנשים הנכונים... וגם זה לא נכון שלאנגלים אין חוש הומור, דווקא יש להם וחצי...אבל מה שכן, הם מזה לא יודעם לעשות על האש! כאילו, חבל על הזמן.תוך שתי דקות כל הבשר שהם שמים על האש ניהיה כולו שחור כמו פחמים, והם משיאירם אותו איזה שעה על הגריל כדיי שהוא יהיה מוכן אבל בסוף הוא כבר מצומק כמו אנ'לא יודעת מה והם גם לא מתבלים אותו בכלל אז אין לו כמעט שום טעם. אבל לא נורא, העיקר שהיה גוד קאמפאני... טוף, בקיצור היינו קצת בחוץ, אכלנו עשינו מזה צחוקים. התחלנו איך שהוא לדבר על ימי הולדת, ועל משחקים שמשחקים בימי הולדת, והם סיפרו שביום הולדת האחרון של אחד השותפים הם עשו כמו מסיבה קטנה כזאת, ושיחקו בכיסאות מוזיקלים, רק שהמשחק לא ממש הצליח כי הם היו רק שלוש אנשים, ואחד הפעיל את הטייפ... אז כאילו יכלת לראות שני אנשים מסתובבים מסביב לכיסא אחד חחח... אבל לפחות יש לך סיכוי של 50:50 לנצח חחחח.. ואני סיפרתי להם שבישראל בימי הולדת משחקים במשחק הזה שצריך לעטוף את הבן זוג שלך בנייר טואלט...וזה מזה קרע אותם.. אחד השןתפים כזה אומר לי :what, before or after they've been to the toilet? חחחחחחחח
וגם הם כזה התחילו להגיד שאם זה מישהו ממש שמן אז צריך יותר גלילים של נייר טואלט..חחחח..והמורה שלי כזה אמרה בצחוק שאולי נשחק את זה עכשיו? כי בדיוק היום היא קנתה חבילה חדשה של נייר טואלט..חחח, טוב, עזבו, זה היה מצחיק.. ואחרי זה נכנסנו הביתה וראינו סרט בווידאו, ואחרי זה אני והמורה החמודה שלי לפסנתר ג'יג'מנו קצת על הפסנתר שלה בארבע ידיים, וזה היה ממש כיף... ואז כשחזרתי הביתה הוכתי בשיחת טלפון משירן... היא הודעיה לי שמחר היא באה ושאוי ואבוי לי עם אני לא באה לאסוף אותה מהתחנה.. וביקצור אני מזה שמחה כי אני והיא הולכות מזה לעשות חיים ולהנות השבוע הזה! טוב, אנחנו כבר ניתן לכם דיווח מהשטח כשהיא תגיע לפה.. טוב, אז זהו, לקח לי איזה חצי שעה לכתוב את ההודעה הזאת ואני אפילו לא בטוחה שמישהו יקרא אותה.אז אני הולכת לישון עכשיו. אז ביי לכם אנשושים! שיהיה לכם חופש נעים ותעשו חיים! ביי, ליבי

העיקר שנהנית ילדה ../images/Emo13.gif

ובאמת עיצבנת אותי שכל היום לא היית בבית והטרדתי את אחיך... חחחחחחח... הכי קטעים שאני כזה שאלתי:"שלום אפשר לדבר עם ליבי?" והוא כזה:"מה?" אני:"שלום ליבי נמצאת?" אין תגובה... עוד מישהו ענה(כנראה אמא שלך) "הלו?" אני:*כבר לא הבנתי מה קורה...* "ליבי נמצאת?" אח שלך:"לא!" אני:*מגמגמת קלות* "אממ.. אוקיי אז אני כבר אתקשר יותר מאוחר..." אמא שלך:"אמממ.. מי זה?" אני:"שירן" אמא שלך:"אה שירן... היא לא בבית" אני:"אוקיי אני אתקשר אחר כך" אמא שלך:"בסדר... ביי" חחחחחחחחח השיחה הכי מביכה ומוזרה שהיתה לי...
אחר כך התקשרתי שוב וניהלתי שיחה ארוכה עם אמא שלך...
היה משעשע

Julia16

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

I'm sorry you had to go through that girl... עזבי, אח שלי קצת מוזר, אין מה לעשות...

justnoa

New member
וואי וואי וואי

נשמע שעבר עלייך כייף אדיר לא? חח... שמחה שנהנית תהני עם שירן:) אל תהייו שובבות מדיי

נעמצי

New member
איזה כיף לכן...........ואי........

טוב, גם אני חייבת להתנצל על זה שאני לא בפורום יותר מדי..... אבל עובר עלי הרבה עכשיו... מבטיחה לפצות אתכם אח"כ........ קודם כל ליבי, איזה ג'ינסים קנית? צריך קצת יותר להיות ספציפים.........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא נחמדה במיוחד כל השבוע. מעניין למה? בואו נראה, כל לילה אני הולכת לישון בסביבות 3 4 לפחות.... ומתעוררת הכי מאוחר ב 8 בבוקר. למה? יש לי מפלצות קטנות בבית.. הם גם אחים שלי הקטנם. הם מתעוררים כשהשמש רק אם בכלל מתחילה לחשוב לעלות במזרח.. ומה הם הכי אוהבים לעשות אז? להעיר אותי.!!!! אבא שלי אומר שעם הגיל זה יעבור..... איך אפשר לשרוד עד אז? בכל מקרה. הקניההשבועית שלי הם המשקפי שמש המטריפות של גוצ'י שראיתי.... כן ... כל הזמן רק דברתי עליהם. הם מטריפות, טיפ טיפה שינקיניות כאלה.. אב הן פשוט לא יכלו להישאר בחנות. כל פעם שעברתי קרוב לחנות שמעתי קולות "קחי אותנו. קחי אותנו........" והבעיה היחידה שהפרידה ביננו היתה העובדה שהן עלו 200 יורו.... אז עכשיו קניתי אותם בהנחה וזה יצא 160 יורו........ ולא אכפת לי כי אני ממש מרוצה שהן שלי חחחחחחח וקניתי עדשות ירוקות שבוע שעבר... סתם כי בא לי ( אין לי משקפיים....) חחחח וזה נראה מה זה מצחיק.... חחחח זה נראה כאילו שמתי בעין פלורוסנט.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובשבת התאמנתי בליפול לרצפה ולהתעלף כמו בסרטים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה קורע... אבל זה יצא טוב וכייפי....... יום טוב לכולם. מקווה מתישהוא להשלים שעות שינה

Julia16

New member
חחחחחחחחחחח.....נעמה חמודה.....

סחטיין על המשקפי שמש, אני גם צריכה זוג!!
ובקשר לאחים שמעירים- אני ממש מבינה אותך... אצלי זה אותו הסיפור רק עם ההורים שלי או האחים הגדולים כשהם מתעוררים ללכת לעבודה ועושים מלא מלא רעש. אין מה לעשות, כנראה שנצטרך לסבול עד שנגור לבדנו באיזה דירת פנטאהוז מהממת והדבר היחיד שיעיר אותנו זה גבר חלומותינו עם מגש של ארחות בוקר טעימה....חחחח טוף, נסחפתי קצת.. (מה, זה פה לא פורום פנטזיות פרועות?)

Odish16

New member
חחחחחחחחחחח:)

הרגת אותי ליבי! פנטזיה מעולה היתי חייבת לציין!!! ארג! גמני רוצה לראות את שירן! זה לא פייר ליבי!! *מקנאה* ושירן, אולי בכריסטמס אני אבוא? צריך כסססףףףף! אולי אני אהיה גם בנויקאסל.. אני לא יודעת עדין כלום..ואולי אני אבקש מההורים שזו תהיה המתנת יומולדת שלי? לסוע אלייך! (במקום אופניים שעולות 4 אלף קרון) אני מקווה שהקמצים יסכימו.. בכל מקרה ליבי..אני חושבת שאת צריכה לפתוח בלוג..חחחחחחחחחחחחח רציני אבל!!:) הקיצר..תעשו חיים ותשמרי על שירני שלי ונעמה..חחחחחחחח חמודה! מתי את מתחברת למסנג'ר? ארגגגג

Emc2

New member
אתה תמיד נדהם

איך אירוע אחד קטן יכול לשנות תפיסת עולם שהחזקנו בה שנים...

למעלה