שלום לכולם

שלום לכולם

אני בן 24. התחלתי קורס פסיכו בזיו כספי ואני נבחן באוקטובר(פעם ראשונה שלי) אני מקווה שנוכל לעזור אחד לשני לעבור את הכול בשלום.ולהצליח בבחינה. נכון לעכשו אין לי שאלות למנוסים בינינו אך אני בטוח גם זה יגיע. אם יש למישהו עצות מועילות באופן כללי לצורת הלמידה המומלצת לאורך אשמח שיפורסמו בפורום. תודה ובהצלחה לכולם!!!!!

אל דופא

New member
הי, בהצלחה!

ד"א, למה זיו כספי דווקא? ואצל איזה מורה תלמד אתה כבר יודע?

Pelor

New member
גם אני

גם אני ניגש באוקטובר לפעם הראשונה שלי... אני בקורס אצל יואל גבע. שיהיה לך בהצלחה ותלמד טוב...

כבר

התחיל לכם הקורס? ואם אפשר לשאול - כמה עולה לכם הקורס בכ"א מהמכונים? (אינכם חייבים לענות...) אני סיימתי י"ב ובימים הקרובים אני צריכה להחליט אם אני אלך לקורס הקרוב בקידום (שמתחיל ב-10 באוגוסט.. זה לא מאוחר מדי?...) אבל... לא יודעת. עוד לא שמעתי אדם אחד ששיבח את קידום, ובמיוחד את קידום-תיכון. אולי שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל להצליח באמת, ולא להוציא סתם ציון בשביל לומר שעשיתי....

Shalomas

New member
אני משבח את קידום

ואני מכיר גם הרבה אחרים, נורא נהניתי מהקורס... בקשר לקידום תיכון זה משהו אחר, את משלמת חמישית מהמחיר, את מצפה לקבל קורס באותה רמה?? אבל אם את מוכשרת מספיק את יכולה גם עם הקורס של התיכון. עוד בעיה היא שכולם פשוט "זורקים" בקורס של התיכון והם חושבים שזה בית ספר פה...אם תקחי קורס תיכון ותשקיעי אני לא חושב שתהיה בעייה.

ברוך הבא! ../images/Emo140.gif בהצלחה!

ממליץ לך לחפור קצת בקישורי הפורום המסועפים, תמצא הרבה דברים מעניינים.

למעלה