שלום לכולם

rachelg

New member
שלום לכולם

ב"ה שלום, אני מדריכה בחו"ל ולצערי הרב הסניף שבו אני מדריכה סובל מחוסר ילדים וזה לא בגלל שאין הרבה ילדים בסביבה. כשהשנה החדשה תתחיל אני ארצה נורא לשפר את הסניף עם פעולות ותוכניות לחניכים. רציתי לדעת עם משהו כאן מכיר אתר אינטרנת שיוכל להביא לי רעיונות, תוכניות או משהו דומה לזה. או אולי אפילו יוכל להמליץ לי ספרים של בני עקיבא עם רעיונות לפעולות בני עקיבא (אם קיים ספר כזה). תודה רבה לכולכם ושבת שלום

lali37

New member
את יכולה

להכנס לאתר הרשמי של בנ"ע שהכתובת שלו רצה בטאג ליין או לכיפה www.kipa.co.il בשניהם יש פעולות...

rachelg

New member
תודה לך ללי!!

ב"ה ...אתר נחמד מאד, אני מאד מעריכה את זה. sroch ואיתן- אני מדריכה בטורונטו, קנדה.

ברור שיש ספרים עם פעולות!!!

אז איך המדריכים עושים פעולות?
נראה לי שאפשר להזמין את זה מאתר בני עקיבא, או לטלפן לטלפונים שכתובים שם. וכל הכבוד על השאיפה הגדולה שלך!!!!!!!!!!! ועוד משהו - גם לי קוראים רחלי... (ואמרתי כבר פעם שאם איזו רחל תרצה להצטרף - אני אשאר רחלי, ולשניה יקראו בשם אחר... איזו רעה אני, הא?
)

יש לכם כמה דרכים

ב"ה אחד עם יש לכם את זה שמור במחשב אז תשלחו לה כקובץ ב- E-MAIL שתיים לסרוק את זה אם יש לכן סורק ואז לשלוח לה בE-MAIL בקובץ

rachelg

New member
תודה רבה לכל המגיבים../images/Emo70.gif

איתן- כן אני כאן בשליחות, איזה רב אתה מכיר ששליח כאן? רחלי- תודה רבה על העצה, אני שמתי לב שיש בחירה של המון חוברות. אני נורא רוצה להזמין כמה מהם, איזה חוברות לפי לדעתך הכי כדאי? דרך אגב לכל אלה שרוצים לשלוח לי פעולות אני נורא אשמח לקבל אותם ויעריך את זה המון. תוכלו להשתמש בעצה של אפרת, ואת ה-email שלי תוכלו למצוא בכרטיס האישי שלי. שוב, אני מודה לכולכם על העזרה והטוב-לב שלכם, אני מאד מעריכה את זה!

אממ... למען האמת -

אני בכלל לא מדריכה... אני רק בהרא"ה. ואין לי בכלל חוברות הדרכה, אני סתם אוהבת לאסוף פעולות ולקרוא אותם, ובע"ה כשאני אהיה מדריכה, אם אני אהיה - אני אשתמש בזה. אז... סליחה! ודרך אגב, באמת החבר'ה פה מקסימים!

למעלה