שלום לכולם!

פאה נוכרית

אין שום בעיה ללכת עם פאה נוכרית, ובלבד שתהה זו בגדר הלכות הצניעות ( דהיינו - שיער עד גובה הכתף ) לגבי עדות ספרד, המנהג לאורך שנים הוא כיסוי ראש ולא פאה, לגבי עדות אשכנז, אפשר לסכם ולאמר - שהיות ואשת החזון איש זצ"ל היתה לובשת פאה נוכרית, אין פתחון פה לאף רב לבוא ולאמר שיש בכך משום בעית צניעות. בברכה, בועז

בלוגמן

New member
לדעתי אין אתה יכול..

להשוות את פאת אשת החזון-איש למה שהולך היום ברחוב - לפאות ההדר בהן סובבות הנשים הצעירות. העיניים לא תאוות לפאות של נשים זקנות!

O F I R L

New member
שלום לך/לך

אומנם אינני יודע אם אתה זכר או נקבה מאחר ובמקום אחד את כותב שאינך אוהבת לקבל בתמימות פסקי הלכה אלא שמצד שני אתה חייב לדעת למה. אדבר אליך בלשון זכר אולי תוכל לשאול את שאלתך בצורה מפורטת יותר וכך תוכל לקבל תשובות מבוססות ושורשיות יותר שבת שלום אופיר

פלסטיק

New member
אל תרגיש שפוף

רבים נזרקו מהפורומים ההם בגלל שלא ישרו קו עם "הדרך הנכונה והיחידה" ליהדות. אני לכשעצמי פשוט לא נכנס לשם. אני לא בטוח שגם כאן לא ימחקו את הודעותך על שמאל ועל ימין אם תשאל שאלות "לא נכונות", אבל תמיד טוב לקוות

בלוגמן

New member
אני מתנצל וחוזר בי..

התברר שהם לא מחקו לי את ההודעה אלא שרשרו לי אותה למקום אליה הייתה שייכת, מכיוון שאני גולש בסלולארי -לא יכולתי לראות זאת. בנוסף על זאת מתברר שאותו פורום הוא פורום תמיכה -מה שלא משאיר מקום לשאלה שהעליתי.. -כך שנשאר לי רק להתנצל בפניהם ולחזור בי. אבל תודה בכולופן.

למעלה