שלום לכולם...

PinK and SweeT

New member
שלום לכולם...

אני חדשה בפורום הזה.. האמת שאני כבר דיי הרבה זמן קוראת את ההודעות שלכם... היום אני החלטתי סופית לרשום כאן כי אני לא יכולה יותר!!!! אני חייבת להוציא את זה מהלב
מה לעזעזל עושים שמגלים שהאדם שאת הכי אהבת בעולם הוא בעצם לא כזה מושלם כמו שחשבת
ומעבר ללא כל כך מושלם אלא גם מגעיל
מה עושים שכל האשליות שלך וכל התקוות שלך וכל הדברים שאיי פעם רצית או ציפית שיקרו לך מתנפצים פתאום, בשניה
מה עושים שכל כך רוצים לעשות משהו ולא יודעים אפילו מה או איך
מה עושים שחוץ ממה שקורא לך ושאת נשברת מבפנים המשפחה שלך עושה לך בעיות
סליחה על ההודעה הזאת אבל הייתי חייבת להוציא את זה
אתם לא חייבים להגיב.. אפשר אפילו למחוק אני לא יעלב

PinK and SweeT

New member
ומה עושים..

שפתאום הכל שחור ולא רואים לבן ולא מוצאים אפילו טיפת רצון וטעם להמשיך לחיות?

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מי כן מושלם בעצם????? צריך למצוא את הדרך בין הטיפות אין מה לעשות אנחנו לא לבד בעולם והחיים רצופים מפגשים נעימים יותר ונעימים פחות בת כמה את?

ניקולי

New member
אוייייי ../images/Emo4.gif

ראשית ברוכה הבאה
עכשיו שבי ושתי משהו
קר... הרשי לי גם לכבד אותך
צונן. כעת לתגובתי
את רואה את ה
הזאת?? שימי
לא כל האצבעות שוות אחת קצרה יותר השניה ארוכה יותר, שלישית שמנמנה, רביעית צרה.. ככה גם בני האדם שונים ואינם דומים
..אך דבר אחד ידוע, העולם במה וכולנו שחקנים
.... לפעמים אדם שמראה נכונות אהבה (המושלם)
יכול להתגלות כאדם הכי משפיל מעליב צבוע (המגעיל)
לנו אין שליטה על חברים/אנשים אחרים
לנו יש שליטה עלינו על עצמינו.. גם אנחנו מחילטים בשביל עצמינו את מי לעשות מאושר ואת מי לא... אנחנו אלו שמחליטים לכאן
או לכאן
תקוות??? לכל אחד מאיתנו יש, יחד עם זאת אסור לקוות ליותר מידי כמו שנאמר גודל הצפייה
כגודל האכזבה
כשאת רוצה לעשות משהו.. אבל באמת רוצה.. האמיני בעצמך ורק בעצמך..תאמיני במה שאת יכולה לעשות הכי טוב בכדי להצליח...אף פעם אל תגידי אני לא יכולה תמיד תשתדלי לעשות את הדבר הכי טוב שאת מסוגלת. בקשר למשפחה לא הבנתי בדיוק אילו בעיות
... כי לדעתי כמעט את כל הבעיות ניתן לפתור אם תדעי איך.. ואיזו גישה... ישנם דברים שלא הייתי ממליצה לקחת ל
.... מקווה שעזרתי... שלך ניקול*

אין דבר כזה מושלם

ואם הוא ממש לא מה שאת אוהבת אז עברי הלאה... בקשר אליו יבוא אחר שמתאים לך יותר.. לגבי המשפחה קשה לי להגיב כי אצלי זה ממש ככהע ואני שמה אותם בצד ושמה זין עליהם אבל זאת אני.... לא עזרתי כל כך אופ .

PinK and SweeT

New member
תודה רבה לכם על התשובות...

ניקי.. מאוד אהבתי את התגובה שלך... אני באמת אשתדל לקחת את זה לתשומת ליבי... זה באמת כמו שאמרת.. אני רוצה כל כך הרבה דברים ואני פשוט לא יוגעת איך להשיג אותם.... ואכן, כגודל הצפייה גודל האכזבה... תודה רבה על התגובות... זה באמת עודד אותי

miki49

New member
תראי יקירתי כל עוד את צעירה ולא

נשואה את יכולה גם לסיים את הקשר עם הבנאדם. אך במידה ואת נשואה לו ויש ילדים באמצע זה קצת יותר קשה, אפשרי אך קשה. כל עוד את צעירה אל תתפשרי עדיף עכשיו מאשר א"חכ לפרק חבילה, אני היתפשרתי והיום אני מצטערת..

buffon22

New member
הוצאת לי את המילים מהפה!!

מוכרת ההרגשה הזאתת..וכל פעם היא כואבת ומכאיבה מחדש... וכמה שלא מסתכלים על זה- אין מה לעשות..וזה עוד יותר כואב וחבל... בלי קשר: כנסו לפה בבקשה

לא ניתן לשנות אף אחד

היי קחי הרבה הרבה חמצן לראות (אמיתי לא צוחקת) ופשוט תנשמי עמוק מס' פעמים. אם גם זה לא מקל, עשי תרגילי כח שזה אומר לשכב על הגב ולכווץ את כל השרירים הטבעתיים, שרירי הפה העיניים אברי המין, פי הטבעת ולכווץ אגרופים עשי זאת 3 פעמיםם כפול 15 שניות וראי איזה פלאים זה עושה לנשמה. מציע לך זאת ממקום בדוק. בהצלחה

Mami19

New member
את צודקת!

את כל כך צודקת!!!! יש לי את אותה הבעיה אז מה עושים? שאלת רק שאלות שאני מתה שיתנו לי תשובה

PinK and SweeT

New member
אומרים ש..

הזמן מרפא את הכל, אולי זה באמת נכון, אבל זה חצי נכון, זה להכריח את עצמך להאמין במשהו ולעבור הלאה. אתם יודעים מה הבעיה? שאני לא רוצה לעבור הלאה.... אני לא רוצה בעוד כמה שנים להסתכל אחורה ולהגיד לעצמי שחבל שאז הייתי טיפשה ולא עשיתי כלום.. אני רוצה לדעת שעשיתי הכל...

Mami19

New member
איך

זו הבעיה איך עושים את הכל ואיך את יודעת שאת עושה את הדבר הנכון זה כל כך מתסכל....

למעלה