שלום לכולם

hary_i

New member
שלום לכולם

לאחר תקופה ממושכת בפורום שבחלקה אפילו ניהלתי את הפורום. אני עוזב את הפורום. מדוע אני עוזב? מכיוון שהפורום בצורתו היום אינו נותן במה חופשית לשיחות על מדיטציה. מותר להגיד הכל אבל אם הדברים שאומרים גם אם הם אמת, אינם על הטכניקה אותה מעריך מנהל הפורום, אסור לומר אותם והם נמחקים. הדברים שאני אומר: 1. נאמרים מתוך מסורת של אלפני שנים (הרבה לפני בודהה או אושו וכד') 2. אומתו ע"י למעלה מחמישה מיליון אנשים שלמדו את הטכניקה בעולם 3. אומתו ע"י תחושות שלי במשך למעלה מעשר שנים 4. אומתו ע"י מחקרים מדעיים ולא מהסוג המפורסם במעריב. אני אישית למדתי מדיטציה טרנסנדנטלית לפני קרוב לעשרים שנה. מתרגל אותה בסדירות, לא מפספס ולו פעם אחד, בסביבות ה 10 שנים. מזה 5 שנים מתרגל בסדירות את הסידהיס והתעופה היוגית. עברתי סדנה בנושא רפואה וודית עברתי קורסים נוספים בתחום הרפואה הוודית עברתי שלושה קורסים באוניברסיטה הפתוחה של מהרישי שמעתי עוד אינספור הרצאות על הידה. לאחר כל הדברים האלו, אני חושב שאני יודע דבר מה על מדיטציה ועל הידע שממנו היא באה (כתבי הוודות). אולם הדברים שאני אומר אינם רצויים כאן בפורום. מכיוון שדברי אינם רצויים בפורום, עלי לעזוב את הפורום. מי שירצה לדבר איתי יכול לעשות זאת במסרים אישיים.

REBURN

New member
../images/Emo88.gif שלום לכולם ../images/Emo43.gif

הודעתו של הארי
נשארה בשלמותה
אבקש מחברי הפורום לא להוסיף הודעות לטוב
או לרע
איחלנו להארי ב
בהמשך דרכו כולכם רשמתם את דעתכם (התבטאתם חופשי) אלו שמעוניינים לכתוב להארי הודעה אנא העבירו במסר אישי בלבד
כול הודעה שתירשם בשרשור זה (לטוב או לרע תימחק במיידית
ללא תהיות או בדיקה של תוכן ההודעה, כותב ההודעה יקבל התראה עם הודעתו בשלמותה, אם ברצונו לשלוח את הודעותו ניתן בהחלט ומומלץ
לשלוח להארי במסר אישי
העריך שיתוף
פעולה מצידיכם תודה
דודו מנהל הפורום

למעלה