שלום לכולם

• פותח הנושא 0415
  • פורסם בתאריך

leonid2k2

New member
זוכרים

ניראה לי אחרי מה שאני אגיד עכשיו ישנאו אותי אבל זאת עובדה הם היו זוועתיים איך לעזאזל נתנו לבנות דבר כזה בעיר שמתהדרת בבניינים מדהימים כמו הקרייזלר בילדינג ודומיו.הם נראו כמו דבר שלא נמצא במקומו בגלל גובהם וחוסר ייחודם הרב קופסא רגילה בלי דירוג או חומרי בנייה מעניינים שהיו מוסיפים לביניין צבע הם היו אפורים עיסקיים לחלוטין ולא היוו שום הצהרה פרט לשעמום. וזה שידעו לצלם אותם לא רע לא אומר כלום גם את המגדל הכי זוועתי אפשר לעשות מיוחד בעזרת קצת פרספקטיבה ומצלמה טובה. אז עם כל הצער על האנים שמתו בארוע על המגדלים שנהרסו אני לא מצטער!

oren*

New member
החלק הראשון בהודעה שלך - סביר

המשפט האחרון - במקומך הייתי מתבייש. זכותך לא לאהוב עיצוב ארכיטקטוני של מבנה מסויים, אבל לא להצטער על חורבן של 2 מגדלים בגובה 110 קומות וההשפעה של ההרס הזה על כל העולם ועתידם של גורדי השחקים? מצטער בשבילך על דיעות שכאלה, וטוב שיש הרבה אנשים שחושבים אחרת ממך. עוצמתם של המגדלים הגיעה בזכות גובהם, הצל שהם הטילו על הסביבה והעובדה שראו אותם מכל נקודה במנהטן ולא בזכות צבע זכוכית זה או אחר.

leonid2k2

New member
אתה לא הבנת אותי

לפי דעתי מראש לא היו אמורים לבנות אותם כי הם לא היו במקום הם ניראו מפלצתיים באזור אם היו בונים אותם במקום אחר אולי עם בינייניםם אשר יותר מתקרבים לגובה שלהם או לפחות בונים אותם בצורה פחות מסיבית הם היו ניראים יותר יפים ויותר ממקומים טוב.לכן לא הכי חבל לי על ההרס של המגדל עצמו אבל כן חבל לי על מה שקרה בעקבות זה ועל כל אובדן החיים.

kyle

New member
לך תדע...

אם היו בונים אותם בצורה אחרת היה להם פחות משום למשרדים. חוץ מזה, שנות השישים - מה ציפית?

יותר נכון !!! תיקון !!!../images/Emo22.gif../images/Emo132.gif

המיגדל הראשון ניבנה ב- 1970 ו-השני ניבנה ב- 1971 .

kyle

New member
אני יודע, זה עדיין שנות השבעים.../images/Emo13.gif

kyle

New member
מכל רחבי מנהטן?../images/Emo13.gif

את הסיטי גייט היו רואים מכל רחבי מנהטן אם הוא היה הכי גבוה שם. אותם ראו ממרחק עשרות ק"מ ממנהטן!
כשנסעתי מוושינגטן לניו-יורק ראיתי אותם הרבה לפני שהגעתי.

למעלה