שלום לכולם ..

שלום לכולם ..

אז ככה : אני בת 14 ואני לא הכי יודעת איך להתאפר .. אני תמיד שמה האבה מיק אפ צללית עיפרון שחור סומק ומסקרה ! אני יצרף תמונה ואתם תגידו לי איך להתאפר .. אבל משהו שכן יהיה בולט אבל לא מוגזם ...

היי רינצת מה קורה? כנסי!

לפי דעתי כמו שהיתאפרת בתמונה זה מספיק ומתאים לילדה שהיא בת 14 לא צריך יותר מידי ולא צריך קצת מידי לדעתי עיפרון שחור מיתחת לעיין וצלילת יפה איזה שאת אוהבת תתאים לך כי יש לך פנים ממש יפות וחבל להרוס אותם ומלא איפור

חחחחח בסדר ...

אבל היתי רוצה הסבר יותר מפורט כיאילו איך לשים מה לשים וכאלה

Leeeeeeee

New member
זה באמת אמור להספיק.....

יש לך פנים יפות ועור טוב, כך שאת אפילו לא צריכה מייק אפ! אבל אם בא לך ליציאות וכאלה, תשתמשי במייק אפ נוזלי וגם את זה תמרחי שכבה דקה מאוד רק בשביל הבסיס שמחזיק את האיפור, על זה תפזרי פודרה מבריקה עם מברשת ולא עם כרית, סומק ורדרד, צללית מבריקה או סתם צצלית טיבעית, מסקרה, וגלוס. אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות

אממממ ..

האמת רציתי לדעת איך להשים ת'צללית וכאלה ..... לא מה להשים ...

Saucy Girl

New member
נ"ש- אתם ממליצים לקנות מוצרי

איפור שמוכרים בחנויות האלה בעיר, שהכל זול והמוצרים הם לא של חברות כאלה מוכרות ועל רמה! אבל יש להם דברים מגניבים! ראיתי איילנר (אם זה זה בכלל) בצבעי מרקר! איזה גונב! אתם יודעים! צהוב זורח כזה וירוק וכתום וורוד. הבעיה שזה לא נראה לי כ"כ מחמיא לעין. זה היה נורא זול.כדאי לי לקנות?

../images/Emo39.gif את מירושלים אולי?

או מהאזור? אני דיי ממש בטוחה *איזה ניסוח יפה
* שאני יודעת על מה את מדברת פשוט. אז לי מוכרת אחת אמרה שאלה צבעים לגוף, והציעה לי לצייר לה על הכתף פרפר איתם . כשהייתי בעיר אז בחנות "תכלת" בכלל היה כתוב מעליהם שזה לק
, וזה לא... אז איי ליינר ממש זה לא, וזה גם לא ניראה כל כך מחזיק מעמד, וגם בתור איי ליינר זה לא כל כך מתאים לדעתי מבחינת צבע כזה זוהר מעל הריסים. אבל יותר מזה אני לא יודעת, אז אם את אוהבת את זה תקני *זה באמת זול*, תנסי בבית, תישארי עם זה כמה שעות ואם זה עמיד ואת אוהבת את זה- תהני

Saucy Girl

New member
אני לא מירושליים. זו הייתה כזו

מברשת דקה דקה עם שערות צמודות אחת לשניה, והשערות היו מאוד דקות. זה נראה כמו איי ליינר כי היה לזה את אותו הבקבוק כמו לשאר האייליינרים. וגם אותן מברשות.

המברשת הדקה דקה הזאת

מיועדת לציפורניים. זה מן לק כזה שעושים איתו כל מיני ציורים על הציפורניים קאפיש?

עדיף לך לקנות את העט לק...

זה לק כזה, צשאפשר לפתוח אותו בשתי דרכים.. 1. כלק רגיל. 2. כלק, אך לק עק!! יש לו כזה שפיץ כמו של עט, הכי נוח לעבוד איתו. הוא הרבה יותר עדיף מזה.

Leeeeeeee

New member
מה יש לדעת????

לוקחים מברשת או ספוגית קטנה של צללית, וצללית שאת רוצה ופשות מפזרת את זה על כל גלגל העין עד לעצם הגבה ומשם את ממשיכה לגבה עם צללית לבנה- רק שמעבר הצבעים יהיה מדורג ועדין ולא חד. הבנת???...

למעלה