שלום לכולם!

• פותח הנושא A M R
  • פורסם בתאריך

A M R

New member
שלום לכולם!

אני חדשה.. אממ קוראים לי ספיר ואני גרה במרכז הארץ.. בת 15. יש לי שאלה אל כולכם שמאוד מעניינת אותי, מהי/מהו חבר/ה הכי טוב/ה בישבילכם? הכוונה היא, מה חשוב לכם שיהיה בחברים הכי טובים שלכם? והאם יכולים להיות כמה כאלה? מקווה להשתתף בפורום שניראה מאוד מאוד נחמד
יום טוב, ספיר

Maybe Its Me

New member
ברוכה הבאה ספיר!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

היי ספיר,ברוכה הבאה!
אני לאה,בת 14 מת"א אני בטוחה שתשתלבי בפורום הזה כי הוא מזה נחמד
עכשיו... חברה הכי טובה שלי- בעיניי,היא אחותי,היא כאילו אותה אני.. שאני יכולה לחלק איתה את מחשבותיי,דעותיי,ומעשיי. והיא-שפשוט תקבל אותי כמו שאני! לא צריכים להיות סודות בין חברות טובות... אבל תמיד אפשר לרכל על בנים חח.
. ולדעתי,לא חושבת שהחברות תהיה אותה חברות עם 3 חברות טובות..
אולי זה מצליח,אולי לא..לי אישית,זה לא קרה,וגם אני חושבת גם אם היו לי עוד 2 חברות הכי טובות...הן יכולות לדבר מאחורי גבי,וזה יצור כמה בעיות.. אז אני חושבת,שעדיף חברה אחת וזהו,שתוכלי להיפתח אליה,שתוכלי לסמוך עליה, שתוכלי לבכות על הכתף שלה כשאת עצובה.. זהו,סיימתי

Fe

New member
נעים מאוד, שרון.

לדעתי .. חבר לדעתי זה בנאדם שידע לקבל אותי כפי שאני.

../images/Emo24.gif

אמ.. החברה הכי טובה בשבילי זאת זאת שנמצאת בשבילי בכל רגע... וזאת זאת שאני יכולה לסמוך עליה ולספר הכל... וכמובן להתייעץ...!

The Pink Dragon

New member
חברה הכי טובה

היא זו שתשקר כדי לשפר לך את המצב רוח, אבל תכיר אותה מספיק טוב כדי לדעת שהיא משקרת.

ענת פ.

New member
וואוווו!!!!

זה משפט כל כך....גאוני...אני פשוט חייבת לתת לך פרח
זה מזכיר לי סיפור...פעם החבר הכי טוב שלי ישב אצלי, ודיברנו על איזה מישהו שאני מאוהבת בו נואשות, ועל כמה שהוא חרא ואידיוט ואני לא צריכה שישבר לי הלב בגלל אפס כזה, ואני אמרתי לו- הי, אולי כדאי שאני אמחוק את המספר שלו מהזיכרון שלי! ומחקתי את המספר אבל הוא נתקע לי במוח...והחבר הכי טוב שלי, מתוק שכמותו, אחרי חצי שעה כששוב אמרתי לו את המספר, פסק שטעיתי בשתי ספרות ואחר כך בדקתי בספר טלפונים וגיליתי שהוא שיקר...כל כך אהבתי אותו על זה

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהיי../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
חבר/ה הכי טוב/ה בשבילי הוא: אחד(אחת) שמבין/ה אותי תמיד, יודע/ת איך לעודד אותי, מה הדבר הנכון להגיד, מתי צריך לשתוק, ולדבר, תמיד יש על מה לדבר איתו(איתה) והוא(היא)תמיד יעזור(תעזור)לי בכל מצב, ולא ינטוש(תנטוש) ברגע קשה
זה הכל

למעלה