שלום לכולם!

e tai

New member
שלום לכולם!

שלום, קוראים לי איתי ואני בן 18.. אני רוצה לעבור קורס ברמנים... הבעיה שלי היא שאני לא יודע איזה בתי ספר יש ומי מהם יותר טוב... ובכלל כל מיני פרטים כאלה שצריך לדעת לפני שמתחילים... אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי..
והמשך גלישה נעימה

Crazy_Bitch

New member
שאלה לא חכמה...

כל אחד פה שעשה קורס יגיד שהמקום שלו הכי טוב... בו נתחיל משאלה פשוטה: איפה אתה גר?

corrinex

New member
יש..

את זמן אמיתי.. ויש להם גם מעין "כוח אדם" אבל הוא מתאים רק לתושבי איזור השרון- באסה לי... יש עוד אחד באיזור נתניה שהוא זול אני לא יודעת עליו כמעט כלום חות מזה שהוא זול ושידיד שלי עבר אותו. נראה לי שעל קורסים בחיפה אין מה לדבר בכלל אז זהו, אין לי מה להגיד יותר. אבל אם יש לך חברים שמשתחררים עכשיו יש להם פול מידע מכנס משתחררים. חוץ מזה, פתח ת'עיתון או דפי זהב. אה! בזמן יש גם פליירינג שזה כל הלהטוטים האלה עם הבקבוקים והכוסות. לא עשיתי את הקורס הזה.. חבל, שמעתי שהם נהנו ביותר.

siete

New member
Viva רחובות! ../images/Emo98.gif

אני אמנם עכשיו בירושלים, ואין לי מושג על קורסים ברחובות - אבל יש מלא באיזור ת"א - לא צריך להגיע עד השרון. תבדוק את עכבר העיר. בכל מקרה אני בעד גישת האוטודידקט - אם יש לך אנגלית סבירה, קח איזה ספר טוב, תשוטט באינטרנט - ולך תצפה בבארמנים בפעולה כדי להשלים את הפרטים הטכניים - או תתידד עם ברמן מקומי (ולדי מ"לה מורס" עוד שם?) לפעמים מלמדים הרבה שטויות בקורסים הללו וגם לוקחים ממך הון. מה שכן טוב בקורסים האלה שהם עוזרים לך למצוא עבודה א"כ - לברמנים לא משלמים המון וזו עבודה מאד קשה אבל משום מה כל אחד ואחותו עשו קורס ורוצים לברמן - כי זה cool. אז קשה למצוא. והבעיה בלימוד עצמי, בלי קשרים מראש - פחות או יותר מעיפים אותי מכל המדרגות שאני באה לחפש עבודה עם המשפט: "לא אין לי נסיון מעשי, ולא, לא לקחתי קורס - אני גם לא מתכוונת לקחת אחד"...

thenewone

New member
אני עושה עכשיו קורס

בבר מסטר (על פי המלצה שקיבלתי פה, לא יודע ממי אבל תודה...) אני חושב שנפתח להם בחודש הבא קורס בראשון לציון, תשעים ותשע אחוז.

Al Coholic

New member
ביקבי כרמל מזרחי בראשל"צ

אם אינני טועה מתחילים ב 13/07/03.פרטים בטלפון 4588888 03 (יקב).

thenewone

New member
המדריכים הם

דוריאן ושי (קופיט ושיינוולד בהתאמה) ואני עושה את זה במרכז של בר מסטר, ליד מלון תדמור, בקומפלקס החדש שהם בנו. מקום מגניב לאללה...

Crazy_Bitch

New member
גם אני עשיתי שם...

רק שאני הייתי עוד בכתה הישנה והקטנה... יש היום מסיבה בערב... נראה לי שאני אקפוץ לבקר.

למעלה