שלום לכולם!!!!!

canadit

New member
שלום לכולם!!!!!

לא יודעת אם זה המקום לשאול את השאלה שלי אבל אני מקווה שתעזרו לי.. אני בת 18 והחופש הזה יהייה החופש הראשון בו אני עובדת במחנה קיץ!!! אני מתה על ילדים אוהבת אותם מתה עליהם אבל תמיד שמרתי על ילד אחד או שתיים ולא היו לי בעיות איתם!!!! אבל במחנה תהייה לי קבוצה של שמונה ילדים מ גיל 3-5 ואני לא יודעת איך אסתדר עם כולם!! אני יודעת שהם יכולים לברוח או לא להקשיב כי אמרו לנו את זה בפגישות לפני שנצא למחנה אז רציתי לישאוך איזה עצות יש לכם לתת לי כדי שהילדים יקשיבו לי רוב הזמן שלא יברחו לי או איך אני אוכל להשתלט על כולם בבת אחת!!!! אני אודה מאוד לכל מי שיעזור לי

מאיגל

New member
את חייבת לארגן לך מאגר של...

שירים קצרים, שירי אצבעות, דיקלומים, כי הילדים לא יכולים לשמוע כל הזמן דיבורים (חשוב שתלכי אפילו על דברים שאת זוכרת, או אפילו תמציאי) שירים קצרים מרכזים אותם, והם קשובים. אם תדפדפי בפורום הזה תמצאי הרבה דיקלומים ושירים לקיץ. תקראי, ולמה שאת מתחברת תקחי. הכל חדש לך אז תכיני את כל הדברים האלה כתובים שתוכלי לשלוף בשעת הצורך. תחשבי גם על משחקים חברתיים, כמו "המלך אמר", תחזיקי איתך איזה כדור למשחקי כדור שונים, אפילו כדו-ים שתנפחי כשתשחקו, משחקי כדור כמו "עמודו" קוראת בשם ילד והוא תופס. מסירות, נותנת נושא וכל ילד שמקבל כדור אומר משהו כמו, איזה פירות קיץ אנחנו מכירים?, מה אני אוהב לאכול? וכדומה חשבתי על דברים שתוכלי להתחבר אליהם, ואל תהססי ילדים קטנים אוהבים מאד לשחק ולשיר. עוד דבר שמרכז ילדים זה הסקרנות, לא משנה מה תחזיקי ביד תהפכי אותו למשהו קסמי, קיבלת אותו מאיזהשהו חייזר והוא עושה כך וכך, סוכריה על מקל סוכריית קסמים וכשאני מרימה אותה כולם צועקים היי הופ, וכדומה, ואל תשכחי שילדים בקייטנה רוצים גם לכייף, לצעוק, להתפרק, אז תני להם בגבולות, דרך משחק, לקפוץ 10 פעמים בספירה, לספור בלחש, בקול רם, בצעקה. וכדומה. מקווה שעזרתי לך בהצלחה ועצם העובדה שאת מחפשת רעיונות ושאת פתוחה לעזרה אומר עליך שאת בחורה אחראית. אז חיזקי ואימצי. אה, ילדים אוהבים לעשות גם שטויות תשמרי עליהם מעצמם, כל הזמן להשגיח לשים עין, בני 5 ליד בני 3 לשים כל הזמן עין.

canadit

New member
תודה רבה לך!!!../images/Emo24.gif

נתנו לי שירים של ילדים כדי לילמוד אבל לא חשבתי על כל השאר!!! תודה רבה על העצות אני אשתמש בהם

למעלה