פירשתי אותו פעם.. קבלו../images/Emo70.gif
עכשיו כולם מ-313 תרימו את הידיים-המזדיינות שלכם ותעקבו אחרי עכשיו כולם מ-313 תרימו את הידיים-המזדיינות שלכם 'סתכלו 'סתכלו עכשיו בזמן שהוא עומד חושב שימו לב האיש הזה לא הרים ידים למעלה ה"עולם החופשי הזה" קיבל את ההחלטה שלך מי עכשיו פוחד מהזאב הגדול הרשע? 1, 2, 3 and to the 4 1 pac , 2 pac, 3 pac, 4 4 pac, 3 pac, 2 pac, 1 You're pac, he's pac, no pacs, none האיש הזה הוא לא .. אני יודע את כל שיש לו להגיד נגדי אני אכן לבן, אני פצצה מזויינת, אני אכן גר בקרוואן עם אמא שלי חבר שלי, פיוט'ר, הוא אכן דוד תום אכן יש לי חבר דפוק שקוראים לו צ'דר בוב שירה בעצמו ברגל עם האקדח שלו, …אכן קפצתי על כל ה-6 וויק כן דפק את חברה שלי אני עדין עומד כאן וצועק:" לזיין את ה"עולם החופשי!!!" אף פעם על תנסה לשפוט אותי אחי אתה לא יודע מה אני עברתי אבל אני יודע משהו עליך הלכת לצ'נקבוק, זה בית ספר פרטי! מה קרה דראג? אתב מושפל? האיש הזה גנגסטר, השם האמיתי שלו זה צ'רלס וצ'רלס גר בבית עם שני ההורים שלו ולהורים של צ'רלס היו נשואים באמת טובים האיש הזה לא רוצה קרב, הוא מנוער בגלל כי אין דבר כזה חצי דרך לפשע הוא חיפש למות הוא חיפש את הספר מחזור המזוין שלו, צ'נקבוק המזוין! פאפא דוק המזוין, השעון המזוין, הקארוון המזוין, כולכם מזוינים 'זדיינו כולכם אם תשפטו אותי אני חתיכת זבל לבן מזוין, אני אומר את זה בגאווה ושייזדין הקרב, אני לא רוצה לנצח, אני בחוץ, הנה, תגיד לאנשים האלו משהו שהם לא יודעים עלי.