בערך.. אבל שניכם אנשים יקרים. תומר יותר, יש לנו קרבה משפחתית..!
N not myself anymore New member 24/6/03 #23 אני מסומם?? טוב נוווו אז אני מסומם קורה וכרמית רק היתה רוצה להיות מסוממת כמוני אני מסומם ממרשמים חוקיים של רופאים שלא כמוה ונדבוש אף אחד לא יותר "איש יקר" מגל האיש היקר שלנו ואביך אל תשכח אני רק אחיך בחוק
אני מסומם?? טוב נוווו אז אני מסומם קורה וכרמית רק היתה רוצה להיות מסוממת כמוני אני מסומם ממרשמים חוקיים של רופאים שלא כמוה ונדבוש אף אחד לא יותר "איש יקר" מגל האיש היקר שלנו ואביך אל תשכח אני רק אחיך בחוק
א אחת שמתחמם לה המוח New member 24/6/03 #24 תומר ../images/Emo46.gif תביאי לי את הכדורים! ../images/Emo46.gif
N not myself anymore New member 24/6/03 #25 לא רוצה מה תעשי לי?? אני צריך אותם (ולמען האמת הכדורים האלה יהרגו אותך אם תקחי אותם אזזז לא נותן את הכדורים שלי )
לא רוצה מה תעשי לי?? אני צריך אותם (ולמען האמת הכדורים האלה יהרגו אותך אם תקחי אותם אזזז לא נותן את הכדורים שלי )
מ מייקל21 New member 24/6/03 #27 שלום שלום ברוך הבא איש, אני מייקל וגם אני נולדתי ב-82... (הטלאים שולטים) אתה חייל? בכל אופן אני בטוח שתהנה פה!
שלום שלום ברוך הבא איש, אני מייקל וגם אני נולדתי ב-82... (הטלאים שולטים) אתה חייל? בכל אופן אני בטוח שתהנה פה!
א אחת שמתחמם לה המוח New member 24/6/03 #29 מייקל?../images/Emo12.gif יש בפורום מחלה!! קודם נדב כתב קצת ועכשיו מייקל שכח את המשפט הקבוע שלו [אני מייקל דה נהנהנה] אני בשוק אני בהלם אני המומה
מייקל?../images/Emo12.gif יש בפורום מחלה!! קודם נדב כתב קצת ועכשיו מייקל שכח את המשפט הקבוע שלו [אני מייקל דה נהנהנה] אני בשוק אני בהלם אני המומה